7

Анонимен

преди 1 година

А бе като си направя средностатистическа извадка от роднинска, приятелска и работна среда мога да заключа, че тези, които вярват на официалните медии са под или в най добрия случай около 10%Българите не са овце. Да, търпеливи са до безкрайност почти, но в никакъв случай не може лесно да ги манипулираш.

6

Анонимен

преди 1 година

Не познавам човек, който да е еврофил. Единствените които срещам са платените *** по сайтовете.

5

долу сащ

преди 1 година

стига внушения докато няма рвферендум за НАТО ЕС ЕЗА. дали и колко сме русофили личи във всеки форум, въпреки 100 млн годишно на Америка срещу България!

4

Анонимен

преди 1 година

ПРАВ СИ ПЪРВАНЕ- ОБИЧАМЕ РУСИЯ-ВЗЕМАМЕ ПАРИТЕ ЗА ТАЗИ ОБИЧ/НЯКОИ КАЗВАТ ЧЕ СА ПО 4000 ЛВ НА МЕСЕЦ/И БЯГАМЕ НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ, А НЕ В СОЧИ. НЯМА БЕЗПЛАТНА ЛЮБОВ

3

Анонимен

преди 1 година

От момента в който се махнаха от "руската сфера на влияние", всички държави са дръпнали мигновено половин век напред в развитите (балтийските страни, Полша итн). Тези, които продължават да бленуват за колхозни лагери, москвичи и панелни гета си остават бедни и мизерни - както ние.

2

Анонимен

преди 1 година

Не случайно най-изостаналите в развитие нации в света са русофилските общества. Факт. Единствените по-големи русофили (впрочем и българомразци както руснаците) са сърбите. Не случайно са още по-назад във всякакво развитите, а и вече с размерите на една албанска провинция като територия. Още десетилетие-две под "руското влияние" и няма да имат държава вече.

1

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-беден и пpocт, толкова по-голяма любов към Русия. Факт. Русофили не познавам, както и човек, който извършва неквалифициран труд за заплата, различна от такава на нормално европейско ниво .