26

varg

преди 1 година

Да живее БКП.

25

Анонимен

преди 1 година

Стефан Савов беше един обикновен крадец на храна според думите на един дядо лежал в белене с него а като питал гърневски шо р писал есета за бай тошо той му казал ..ами времената бяха такива

24

Анонимен

преди 1 година

В България не се извърши декомунизация, нямаше осъдени комунисти за престъпленията. Когато се съобщава за престъпленията на комунизма това се прави с голяма стеснителност. Медиите не говорят за това. Не се правят игрални филми. Защото БКП е все още на власт. Заради липсата на наказание на виновните, Бог още дълго време ще мъчи България и българите. Защото за Него няма нищо скрито и няма нищо тайно. Комунистите се пазят от съда на този свят, но от Онзи Съд на Онзи Свят няма кой да ги спаси.

23

Анонимен

преди 1 година

Газдов така и небеше осъден за зверствата, които извършваше в "слънчев бряг". Време е там да пратим свички путинисти за да се попечат малко и те на слънце.

22

Анонимен

преди 1 година

До АлоооАбсолютни глупости приказваш, нито е бил "жесток" лагер, само роми и такива подобни са пращали да копат там :))) Виж за Белене е друга работа, там наистина е имало гърч.....поредната бургаска простотия :))))

21

Алооо

преди 1 година

Ходил съм в този лагер през 1986 година и тогава още се виждаха каменоломните на които са работили.Бях войник в ловеч и ни пращаха за охрана.

20

Анонимен

преди 1 година

Троловете са толкова неграмотни, че един си мисли, че статията е за курорта, друг - че не било възможно лагерът да бил до курорта със същото име, трети - че там само престъпници затваряли... абе тъжна картинка. Поне са малко, ама пък колко врещят всеки път... ужас

19

Анонимен

преди 1 година

Те за това сега не щат да пипнат руските шпиони щото после ще има лагери пак само че ше ходят на почивка с децата и внуците тоя път

18

Българин

преди 1 година

Понеже много ги плашите младите с това какви лагери е имало по времето, която наричате "комунизъм" (което е толкова вярно, колкото да кажете, че сега имаме "капитализъм"). Та да ви разкажа за моя съсед. Беше си един мързелив бунтар. Всичко му беше криво .. и партията също. Хванаха го да краде - отиде в затвора. След промените се писа репресиран и го пуснаха. Плюеше БКП навсякъде. В крайна сметка след промените стана престъпник ама на едро. Само че не го закачаше "демокрацията".

17

Анонимен

преди 1 година

Защо в евроатлантическият етап на развитие на България изобщо не се споменава за монархо-фашисткия режим и белия терор? Все едно не го е имало изобщо...

16

Анонимен

преди 1 година

Най-страшния лагер си е Белене, там заточваха тези които не са съгласни (ако не са ги убили), но това със Слънчев бряг е пародия :))

15

Анонимен

преди 1 година

Кошмар за кого, ако е за предателите на род и Родина които доста се навъдиха през тези години какво му е лошото. Нека поне да не спят спокойно за възмездието което може да ги стигне.

14

Спиро Дебърски

преди 1 година

айде пак изкараха плашилата. Явно скоро пак ще има избори.

13

Анонимен

преди 1 година

Това са глупости на тази журналистка, която си търси слава :))) Нема как да направиш лагер за тези които са против режима до един от най-известните ни курорти, абсурд, виж за Белене и другите забутани места може, но до световноизвестен курорт, дори през соца, това е некаква нейна недомислица за сенцация :))

12

Анонимен

преди 1 година

Жалко за лагера...на морето акция против наркоразпространението..тези не заслужават ли лагер?! А тарторите им?! А, онези изнасилващи и мародерстващи с възразтни хора по селата за 30 лв.А ,онези с откраднатите милиони?! Тях на истинския Слънчев браг ли ще пратим ?

11

Teodoro

преди 1 година

МНОГО МАЗЕН ПАСКВИЛ!! КОМУНИЗМА ТОВА Е НАЙ ДОБРОТО КОЕТО СЕ Е СЛУЧВАЛО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ФАКТ.

10

бсп не било бкп

преди 1 година

другарката импексова даже не е чула за този лагер и какво се е вършело там , питайте я и ше се убедите :)

9

Анонимен

преди 1 година

Преди девети също е имало лагери и отрязани партизански глави дори една оперетна прима като малка каза, че ги е виждала в Чирпан на площада Гео Милев удушен с тел това, го признава генерал Иван Вълков умрял по затворите след девети така че недай те мери с един аршин

8

Анонимен

преди 1 година

Кошмрът "Костовизъм".За това ще се пише и говори скоро..Ние го живяхме 33 г.

7

Анонимен

преди 1 година

Забелязахте ли колкото по зле ставаме все повече пишат против бай Тошовото време страх ги тресе да не би хората да поискат президенска република и 240 хрантутника да си търсят работа