46

vlady

преди 1 година

Имало е репресирани сводници, репресирани крадци на въглища и т.н.

45

мисирки

преди 1 година

Абе, недоносници, защо ми изтрихте коментара за Иван Костов?! Нима не сте съгласни, че е точно за там този крадец?

44

Анонимен

преди 1 година

Всички разказвахме политически вицове и не знам за някой арестуван за това, камо ли изпратен в лагер.

43

Анонимен

преди 1 година

Един бог знае истината за този лагер. Сега се вихрят манипулации и промиване на мозъците в невероятни мащаби. Най-вероятно е бил лагер за криминални престъпници извършили най-тежките престъпления.

42

Бонго

преди 1 година

"След като по върховете на БКП научават за извършените извращения в лагера, Централният комитет решава да го закрие. Това се случва тихомълком, както е било и откриването му."Това е квинт есенцията.... Когато една част от изпълнителната власт се "престарава" - се получават подобни ексцесии. Но след като са разбрали - ГО ЗАКРИЛИ !!!!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Ти да не си там? Или много Дискавъри си гледал за талибаните в Гуантанамо които са една част от всички там .Точно Тея талибани, ал кайда ислямска държава са създадени и финансирани от САЩ. Талибаните финансирани за борба срещу СССР. Ислямска държава и техните лидери имаха много интересни снимки със сенатор Маккейн(когато ги представяха като борци за свобода). Точно те са архитектите на ислямска държава и те тежат глави както казваш по вина на САЩ.

40

до 43

преди 1 година

'гуантанамо..държани незаконно ..без присъда'..само че въпросните ти 'обитатели', както ги наричаш, до един са брадати освирепели убийци главорези на ислямска държава, ал нусра, ислямски халифат и прочие 'чудни' организацийки, чиято единствена цел е да режат християнски глави и да изнасилват бременни немюсюлманки, като после им вадят децата от разпраните кореми. като сте толкова загрижени за тези талибани, събирайте се всичките лгбт, кончити вурстки, вегано-либералисти и марш в близкия изток

39

Ясен Желязков

преди 1 година

Наистина идва някой лев от Съветска Русия. Как може най-хуманният строй - комунизъма, да е поддържал такива лагери? Нали щяхме да сме равни? Защо с бой трябва да се постига това? Как е възможно в днешно време някой да омаловажава зверствата и беззаконията в тези лагери? Защо няма и един осъден за това? Що за хора пишат, че е нямало такова нещо? Наистина, последният комунист ще умре в България.

38

varg

преди 1 година

Всеки бил в този лагер е заслужавал съдбата си.Никаква прошка за фашистите.

37

Анонимен

преди 1 година

предлагам там да пратят банкянскя комунист и партийната секретарка цачева от плевен дето биеше шеф на парламента - може и онова изкопаемо атлантиста пасито - дето татето ме беше лева рука на бай тодора - има и още - ама народа не ги различава - така са се маскирали като демкрати - а са обикновени продажници

36

Руски модел

преди 1 година

И това е също изкопирано от руските (сталински) методи за саморазправа с противниците на режима и правителството, които България е прилагала почти 1:1! И дори в наши дни, по време на управлението на Герб, под малко по- рафинирана форма, подобен съветски модел за "превъзпитание "се прилагаше в отделни институции като затвори, социални домове, психиатрии. Оградени от обществото с железни решетки.

35

Анонимен

преди 1 година

Чувал ли си за Гуантанамо? Всички обитатели са задържани незаконно без съд и присъда.

34

eve1

преди 1 година

А тази партия БКП-БСП вместо да бъде забранена със закон,все още е на власт и с изнудване се опитва да налага комунистическите си и проруски възгледи.

33

Георги

преди 1 година

Дайте имена и заемни места в интелектуалната прослойка, за това, кои са бли убити или затворени в този лагер? Интересно ми е, кои са тези високо интелектуални личности, жертви на този режим. Само имената на престъпниците остават в тайна!

32

Анонимен

преди 1 година

40, попитах те къде е лагерът на САЩ, който по твои думи съществува и днес. 41, защо в този лагер е имало хора, пратени там безсрочно без съд и влязла в сила присъда. Отговаряйте! Бързо!

31

Анонимен

преди 1 година

Имало лагер на САЩ, така се изказа участник. Съществувал и до днес. Някой знае ли къде е?

30

Анонимен

преди 1 година

41, Ами ги напиши за концлагера на САЩ. Къде съществува? Кои ги пращат там?

29

Анонимен

преди 1 година

"Слънчев бряг" не е лагера на комунизма. Кариерата край Ловеч е място за трудово превъзпитание на асоциални елементи - хулигани, тунеядци и разбойници. Не знам къде са изолирали лекоповеденческия женски пол.

28

Ей мисирки

преди 1 година

Защо не напишете нещо за концлагера на сащ,който съществува и днес?

27

Случаен минувач

преди 1 година

През 1999 парламентът, доминиран от СДС, обяви със закон комунистическият режим за престъпен. Тогава Иван Костов започна да се държи странно. Малко по-късно обяви, че разцепва СДС и създаде ДСБ. Успя да спечели на свой страна т. нар. "тръшкащи се седесари", хората, пострадали жестоко от комунизма, като по този начин си осигури твърд електорат. Нима сега неговият твърд електорат гледа равнодушно как ДСБ иска да управлява заедно с БСП? Много силно се съмнявам.