113

Анонимен

преди 1 година

Много интересно българинът ( нормалните хора , които наистина ги интересува колко ще плащат зимата , не високо- интелигентните анализатори на политическите течения като коментиращите тук) какво точно ще отоплява тази зима? По принцип от 3- стаен апартамент, отоплявам 1 стая? Защо да ме интересува германеца ,че може тази зима да му е малко по- студено, като аз си студувам от години?

112

Анонимен

преди 1 година

Икономията е майка на мизерията.

111

Анонимен

преди 1 година

Заобикаляйки свойте санкции колективнозападните мискини са започнали да купуват руски нефт от Индия. Сигурно им излиза по-евтино.

110

Публикацията е

преди 1 година

Платена от руснаците... Част от играта...

109

Анонимен

преди 1 година

До да Ви обясня малко: Значи, белгийците са гракнали, че щели да гиограбят по неосветените пътища? Какви изводи да направи човек? Че в Белгия престъпността е ужасяващо висока? Че полицията е по-зле от нашата?

108

Black Metal

преди 1 година

В наши дни, за рубли може да се купи всичко - нефт, газ, злато, пшеница...С долари и евро може да се купи само Украйна.

107

Иди нахуй бляд

преди 1 година

До Анонимен 138 , а ти ще умреш от студ и глад и няма да можеш да видиш дали Русия, която има неограничени ресурси ще се разпадне. Колко е гадно да си обратното на острото и образованото, ама и това няма да разбереш.

106

до 137

преди 1 година

И ти мислиш, че СССР умря, защото влязоха в Авганистан ли? СССР умря, защото тези, които го създадоха го убиха, а именно - комунистите. И ако не си забелязал СССР умря, но комунистите - не! Още управляват империята.

105

Анонимен

преди 1 година

До 134 Е те така влязоха и в Фганистан. И после СССР умря.

104

Анонимен

преди 1 година

До 134 Е те така влязоха и в Фганистан. И после СССР умря.

103

Анонимен

преди 1 година

Прекрасно е в русия, ама даже децата на русофилите избират Германия.

102

Анонимен

преди 1 година

До руското прокси.Абти що не сижвъв великата русия?

101

Анонимен

преди 1 година

Тая война руснаците няма да я загубят. Мислите ли, че щяха да влязат в Украйна, ако имаше опасност да не завършат работата до край? Това е империя, а не наш Киро дето продължавал краденето.

100

..продължение

преди 1 година

..нови трасета за пренос, защото в Германи-я всичко се планира и като направиш къща, се знае как ще я топлиш. Ако досега си нямал ток за отопление, не е предвидена съответната мощност, сечения на кабели, трафопостове. При нас също има проблемни места, например по селата е невъзможно да се топлят на ток. Те и сега имат аварии и спирания, камо ли да се топлят..тъй че не ги мислете много немците

99

И защо?

преди 1 година

Отказа на Германия от Руският газ ще и струва един трилион евро е заявил икономиста Йенс Ерхард.

98

Анонимен

преди 1 година

На Американското прокси - Япония им замина Сакхалин 2. На 30ти Юни Русия разкараха всички чужди инвеститори в петролния и енергиен сектор. Хайде продължавайте да ръкопляскате на САЩ. Германия и Япония изядоха дедовия. Като Русия каза денацификация явно не са имали в предвид само Украйна.

97

Анонимен

преди 1 година

На мемцоите им предлагам следното. Започват на три места работа по осем часа и ще си седят на топло щото няма да се прибират вкъщи. Малко ще им е търсене със спането но ще свикнат на безсъние. Да разберат и те от перестройка само ние ли ще сме перестроените. Аз през 90-те години работех на три места и вкъщи се прибирах само събота и неделя. Сега съм пенсионер и се чудя как да си убия времето. Свикнал съм да работя но здравословен проблем не ми позволява.

96

да Ви обясня малко..

преди 1 година

Повечето коментари са много елементарни и показват незнание, колко много енергия се прахосва на Запад. В Белгия примерно се осветяват ВСИЧКИ междуселски/градски пътища и като пробваха да намалят лампите през една, веднага стана трагедия и гракнаха, че било опасно, щели да ги ограбват и подобни. Вярвате ли че човек с 800-2000евро пенсия или работещ с 3000+ няма да отдели 200 за топло. Просто инфрасруктурно са заложили на газ и сега ги изнудват. Ако имат проблеми, ще минат на ток, но трябват нови

95

Анонимен

преди 1 година

Да покажем, че сме по-големи евроатлантици от немците да стоим на тъмно и ходим пеш.

94

ОТАН

преди 1 година

***, в Раzия газ има ама стоят на студено и ядат елда и разни каши.... Не ги мислете немците, ще издържат една зима, а другата зима ще има газ от други Катар, а Разия ще е фалирала и загубила войната!