133

Анонимен

преди 1 година

Либерастията доведе и Германия до просешка тояга. Събудете се овчици

132

Хахахаааа

преди 1 година

Ами отваряйте си атомните електроцентрали бекапути ! Тия си закриха 24 ректора ли централи ли сега реват !

131

хахаха, а така!

преди 1 година

Санкциите работят, а? Скоро ще призоват западноевропейците да се подслоняват в дълбоките галерии на пещерите, където температурата е еднаква цяла година. Изхранване - с билки, горски плодове и който успее да си хване някое животно. Кожата за препаска. Прогрес и еволюция! На ви зелена сделка, на ви наказване на Русия. Новият ни голям брат излезе аутист.

130

Анонимен

преди 1 година

нали това искахте що ревете , ето ви независимост от руски газ, пшеница , слънчоглед, петрол , метали

129

А вместо

преди 1 година

А вместо да се перат ще си изтупват и проветрямат дрехите на терасата.

128

r3v0lv3r

преди 1 година

До АнонименДа, не тръгнат изгладнелите германци и французи отново на исток, че тоя път са повече от руснаците и ще се спрат чак на Камчатка :D

127

Ачко

преди 1 година

Тъй тъй ще започнат и да миришат швабите

126

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Няма да има вода и топлина а как ще работи бизнеса,нали знаете че тази ситуация ще доведе до ескалация,ако се стигне до нея." --- Ние го знаем. И путин го знае. Техните управници също го знаят. Но разглезените еврожеейци прооосто не могат да го осъзнаят след толкова години лек живот. Гаранция, че путин ще го използва по най-добрият начин за да постигне геополитическите си интереси. И тогава ще има корона чао, ес чао, зелени сделки чао, праайдове чао, фащ чао!

125

Анонимен

преди 1 година

Важното е че обещават по 5 милиарда на месец на Зеленски за да се репчи на Путин. Европейците ще стоят на студено, а парите им ще пътуват към Киев

124

Анонимен

преди 1 година

Увеличиха пенсиите с по 80 лева, а парното ще е 200 лева само за сградна инсталация и за свалени радиатори. Честита ви промяна.

123

Анонимен

преди 1 година

В Русия нямат топломери на радиаторите. Както беше едно време в България. 30 градуса в стаята и отваряш прозорците да се проветрявало. Това беше реалността за пенсионерите и накрая на месеца 10 лева за парно при пенсии от 80 лева. Сега при пенсии от 600 лева с мега увеличението половината отива за отопление и стоиш с шапки и ръкавици в дома си.

122

Анонимен

преди 1 година

Ама тези още ли ползват вражески газ. Кирчо още приде два месеца се похвали, че демократичния газ с корабите бил по евтин. Лена каза , че бил много по евтин, а вдигнаха парното с 40%. В българските домове няма да е по студено, а направо ще си е студ с бъдещи сметки за парно от по 500 лева.

121

Анонимен

преди 1 година

Фон дер Лаiнен, не можеш да изпишеш като хората...Що за редакционна политика

120

Анонимен

преди 1 година

България щеше да е рай, ако в нея нямаше, толкова голямо руско влияние и толкова много изпростели русофили...

119

Грюне шайзе

преди 1 година

ООооо ама те там си отопляват всичките стай.Брей, че то българина само в една максимум две.Те така от 30 години си е свикнал .Някой българи въобще не се и отопляват .Седят си на студено.Моржуват си.Ей така без храна и парно.Не мога да разбера защо Германия непрекъснато дава акъл на една свободна демократична държава каквато е България.Не правете това правете ,не правете онова.ЗАЩО?

118

Анонимен

преди 1 година

"Призивът бе отправен, след като миналия месец Русия намали подаването на газ" Намаляването на подаването на газ през юни може да се счита за руски майтап (шyткa). Спирането през януари е нещо друго.

117

Анонимен

преди 1 година

За всеки случай може да наложите още санкции.

116

Анонимен

преди 1 година

То пестенето естествено ще дойде, като цената скочи 2-3 пъти ...

115

Анонимен

преди 1 година

При еврокомунизма е така. Ние вече сме го живели това.Време е и западняците да го почувстват.

114

европа-капут

преди 1 година

Анисиоооооо,какво стана с мантрата за богатия запад?Май се разби на парчета като китайска ваза,изпусната на пода,ха ха ха ха ха!Каква е истината всъщност-германчета зпочват да икономисват,заплатата не стига до никъде/ако има късмета да не е съкратен,де/Имам идея-да изпратя за германия старата печка/тип .иганска любов