116

баланс

преди 1 година

колко ли дипломати има в американското посолство що не изравним и тях

115

А дано

преди 1 година

Ама надали...за съжаление руската държава няма да затвори своето посолство в България. А ще се разчита на Радев,Нинова,копейкин и сие тихомълком да променят нещата. Искам да вярвам,че не ще допуснем да бъде отново унижавани от мутрофанова или нейният наследник, но като виждам Радев и копейкин и Нинова....за тях копейките са по важни от суверенитет и достойнство.

114

Анонимен

преди 1 година

То защото поведението на Просто Киро и съдружие е много адекватно. Поне се видя отчетливо какво представлява БСП. Те открай време са си шльохи, но сега и най-твърдите *** вдянаха, че тези са русофили точно толкова, колкото са и лява партия. За тях е важен само келепирът:)))

113

Анонимен

преди 1 година

Това ли са ви "русофилите" от БСП?? Смях и пародия..

112

xoxo

преди 1 година

Кои регламенти и процедури са спазени?Обсъдено ли е това в парламента?Защото се оказа,че в чешкия,където имаше реципрочна процедура по отзовани чешки дипломати от Москва ,е имало обсъждане.Нашите депутати научиха от медиите,министъра на външно и тя-всъщност тя е тази,която може да подава ноти до посланиците,не заместниците.

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 128 Естествено. :))) Няма да го закрият по същата причина, поради която имат неколкостотин души официални "дипломати" в България: щото трябва да осъществяват контрол върху слугите си у нас. Да го закрият означава да усложнят максимално комуникацията си с тях.

110

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност Митрофанова блъфира, тука колко руски пари са раздадени за подкупи на разни чиновници, Русия няма да остави тая инвестиция ей така. Щеше да е хубаво да се разкарат и да станем нормална държава.

109

Анонимен

преди 1 година

Миторфанова е представител на нацистки режим, както и всички руски "дипломати". Само това е достатъчно, за да ги изметем от България.

108

София

преди 1 година

Обаче е допустимо Кирчо Кривоусти да ги нарича "бензиностанция с ракети". Заков, и ти си некво диванно такова неграмотно кариеристче, че направо ми се реве от всички ви. Толкова липса на такт, толкова липса на дипломатичност, че просто не може повече.

107

Анонимен

преди 1 година

До А какво очаквахме? "наведнъж обяви 70 руски дипломанти за шпиони, и то (както вече започва да се разбира) без доказателства дори и за една десета от тях." Я си дай източника на инфромацията, че това е станало "без доказателства".

106

Анонимен

преди 1 година

До xoxo Регламентите и процедурите са спазени. Пищят само руските мегафони и техните руски шефчета. Даже Захарова се изрепчи пак да обяснява кое било нйа-добро за "българския народ". Милите загрижени за българския народ руски нацисти.

105

Траян

преди 1 година

До А какво очаквахме? Господин 114, Какви по големи доказателства от Нинова, Р. Петков, Р. Овч., Сл. Трифонов, В. Сидеров, К. Копейкин, енергийните ни анализатори, и още много БГ СЛУГИ НА ОЛИГАРСИ ОТ СССР. Кой според вас плаща на тия по горе. Аз не искам никакви доказателства. Да се махат. Животът ми мина с Ленин, Сталин, Брежнев, Черненко, Путин и вся осталная ***. Заради тия сме 100 години назад от нормалните. Вчера Митрофанката потегли с БМВ а не с Москвич или жигула. Народа им е гладен..

104

ЛоШ

преди 1 година

Митрофанова отдавна трябваше да бъде изгонена!! Откакто е дошла само заплахи и обиди ръси. Това не е дипломат!

103

Патриот

преди 1 година

Който не уважава България - вън! Митрофанова на самолета

102

IQ 3.14

преди 1 година

До А какво очаквахме?ако бяха изгонили по малко от 70 депутата, щяха да ги изпратят с наш еърбъс а не да чакат ил76 от москвабад ;) кво ше докара и кво ше откара, те си преценят

101

sofeto

преди 1 година

Всеки руснак напуснал или изгонен е ДАР за териториятаБГ, може и да се осеферим някога!

100

рсфср

преди 1 година

Краварката трябваше да е под 1 в списъка и твърде много време я оставиха да си разиграва коня! Явно е учила дипломация в свинарника!

99

xoxo

преди 1 година

Митрофанова е устата,но Кирето прескочи всички граници и направи сам скандала..Това беше напълно излишно,разбира се Петков го сътвори ,за да си направи ПР в оставка.Държавата не е едноличната фирма на Петков ,родата и секретарката.Има съответните регламенти и процедури.

98

ВЪПРОС

преди 1 година

Защо Русия не казва Истината - 40 човека са Българи , ще ги изгонят като Изгнаници ?

97

А какво очаквахме?

преди 1 година

Е, най-лесно е сега да обвиним Митрофанова. Киро, като премиер на България направи рекорд като за Гинес - наведнъж обяви 70 руски дипломанти за шпиони, и то (както вече започва да се разбира) без доказателства дори и за една десета от тях. И какво очаквахме от Митрофанова. Да отиде да се прегърне с него в знак на братска дружба?