16

МНЕНИЕ

преди 1 година

Всички в ЕС подкрепяме Русия във Войната срещу Нацистите , поне 90% .Новината за Митрфанова има Предистория - Кирил Петков изгони самосиндикално 70 човека Дипломати , половината от тях България - готвачи и чистачки .

15

Тошо

преди 1 година

До АнонименТвоето поведение е недопустимо.Тимсимроб на путинизма.

14

Анонимен

преди 1 година

До Лили "Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите." И така за русофилите и руските хора.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 "Тази сутрин русофилите отново яко са се назобали с газ и руски горива. Наркомани, няма ли за вас самогон?!" То поне от Лукойл да им пълнеха резервоарите безплатно, а то, какво, удрят ги точно тях (най-бедните) по джоба! :))))

12

Бойко Българоубиец

преди 1 година

ГЕРБАВИ ПАТЕРИЦИ ОТ ВСИЧКИ СЕЛА! ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

11

Лили

преди 1 година

Програмист,да напълно приемливо е.Държи се приятелски и позитивно,мери си думите,не си позволява нищо такова каквото видяхме път Митрофанова

10

Анонимен

преди 1 година

Тази сутрин русофилите отново яко са се назобали с газ и руски горива. Наркомани, няма ли за вас самогон?!

9

Гербаджия

преди 1 година

Аз съм беден, много беден...българин. Обичам да плача, прося, не съм работлив, но за сметка на това съм завистлив. Злобничък съм, но само към успелите, те са гадове! Разбирам от всичко, но съм недооценен. Най-големите врагове на отечеството ги громя вечер, между 19.00 и 21.00 в нета, когато ракийката ми е дала криле.Братя гербери, знам, че сме много. Ще победим!

8

Ясно е

преди 1 година

Общоизвестен факт е, че чрез посолството си, Русия контролира широката си шпионска и политическа мрежа у нас, тъй че ОЧЕВИДНО, че няма да си закрие посолството, защото това много ще усложни комуникацията й с въпросните. Къде ще се срещат депутатите на БСП и Възраждане с руски дипломати, ако им закрият респондентите от руска страна?

7

Анонимен

преди 1 година

Бензинът скоро ще удари средноеврепйските нива от 4 - 4,50 лева на литър. Който иска да кара с по-евтин бензин за отива в Рашия, за да разбере, че там пространствата са огромни и ползата от евтиния бензин никаква!

6

Анонимен

преди 1 година

Ха! Че то и поведението на Кирчо, Кокорчо и Лена е недопустимо, ама ей на, случва се, нали? Явно сме "страната на неограничените възможности"!

5

Програмист

преди 1 година

А поведението на Херо Мустафа е напълно приемливо, нали? Я у лево!

4

баба Ванга

преди 1 година

Мутрафонова кога за закрива посолството? - Когато Слънцето започне да изгрява от запад!

3

Анонимен

преди 1 година

Кой го е чувал тоя бе? Бил фейк министър за няколко месеца.

2

?

преди 1 година

Тя си свърши работата.Преведе на ИНТ, Възраждане, ДПС и ГЕРБ сумата за да може да счупят про-западното правителство на България. Скоро ще плащаме в Рубли Газа и ще слагаме Вето на санкциите на Русия, когато Европа иска да ги наложи. Скоро ще сме ненадежден партньор на НАТО и разбира се няма как да очакваме чужди инвестиции от Запад.

1

Анонимен

преди 1 година

заков ще останем и без руски петрол прекъсване на дим отношения , значи и всички икономически договори са прекъснати сащ ли ще ти дава петрол и газ , през посредници а може би това е цела някой да взима големи комисиони за сметка на бълг народ