136

Анонимен

преди 1 година

заков на националните предатели е недопустимо държението ерго твойто

135

карачанаков

преди 1 година

MУТРАфонова сейчас нота,завтра ,,САРМАТ,,

134

Ангелина

преди 1 година

Между обикновените хора в България и Русия продължават да съществуват добри взаимоотношение и сходна ценностна система..Не мога да разбера само защо в България - Русия е изпратила такъв "фелфедбел " за посланик ,без липса на грам дипломация.Добре е ,че не са и дали и автомат ,защото тя убива само "с поглед" и "картечен откос" от агресивни думи , изречени с огромна доза безскрупулна арогантност!

133

Анонимен

преди 1 година

Ха, спряхте граждански полети, спрятхте дипломатически полети, спряхте газа, спряхте преводи от и до руски банки, "намерихте" 70 руски шпиони без нито един американски и за всичко това е виновна н. пр. Митрофанова. Не някой друг, а тя!

132

Алекс

преди 1 година

Когато един наглец не се изгони навреме,той става още по-нагъл.Митрофанова отдавна си е заслужила шута.

131

Сата НАТО

преди 1 година

Тия шпиони още ли са тука?

130

Анонимен

преди 1 година

Хаха обвиняват дипломатите че били шпиони но не ги обявяват за шпиони, после казват че трябвало просто да се намали бройката. Оплетоха се в собствените си лъжи. Сега пък посланичката им била виновна. Така ако говореха срещу САЩ и ЕС за да защитават българския интерес щяхме да сме в много по-добри позиции и да извличаме полза но явно не искат защото им плащат, не че не могат.

129

Маршалу Закову

преди 1 година

На пълководеца Заков не му подобава да коментира дипломати, а пълководци. Нека даде мнение за руския си колега Шойгу.

128

Анонимен

преди 1 година

Киро печели олимпийските игри за най-дълъг скок, тоест - плонж, хвърляйки се да нацелува американски задни части чрез изгонването на повече руски дипломати от колкото има в България. Малко се удари и одра от плонжа и получи закономерен шут от поста, но явно разчита да получи бонбонче от Бидона някой ден.

127

До баба Ванга Никога

преди 1 година

До баба Ванга Никога!

126

Анонимен

преди 1 година

А поведението на Заков е очаквано, като се има в предвид кой е той. Чакам го сега да коментира поведението на Козяк.

125

Митко

преди 1 година

До баба Ванга Никога!

124

А какво очаквахме?

преди 1 година

Е, най-лесно е сега да обвиним Митрофанова. Киро, като премиер на България направи рекорд като за Гинес - наведнъж обяви 70 руски дипломанти за шпиони, и то (както вече започва да се разбира) без доказателства дори и за една десета от тях. И какво очаквахме от Митрофанова. Да отиде да се прегърне с него в знак на братска дружба? ...................... А ще закрие ли Русия посолството, това ще го решат в Москва.

123

Анонимен

преди 1 година

Мутрафонова нещо се ослушва и не затваря посолството?! Блъфът й не мина, но пък преброи кои са полезните за Русия ***, които стояха вчера пред посолството със сълзи на очи.

122

И какво излезе?

преди 1 година

Никой не дава убедителни доказателства за шпионажа. И как да дадат, като нямат. Възможно е да имат нещо за двама, трима, хайде дори десет. Но за седемдесет? Ето например директорът на руският културно-информационен център. Няма месец откак е пристигнал в България и вече да повярваме, че е разкрит шпионин. Мижи да те лажем. Ако просто са искали да им се намали бройката, можеха тихомълком да се договорят. Сега каквито и обяснения да дава , вече проблемът е създаден. Не става за премиер, това е.

121

Рекорд на Гинес

преди 1 година

Киро да кандидатства за рекорд на Гинес за най-много изгонени наведнъж дипломати. Рекордът си е рекорд, така на Кирил Петков ще му научат името и извън България. Това ще му остане като спомен от премиерството.

120

do a dano

преди 1 година

Къде видя достойнство и защитаване на националния интерес при ножите управляващи? Абсолютен слугинаж!Като дойде зимата ще видиш как са защитили назионалния ни интерес-студ и глад.

119

Анонимен

преди 1 година

САЩ са летище с печатница

118

Анонимен

преди 1 година

Кога ще изгоним американските наглеци

117

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова е тука за да защитава руското посолство и руските граждани в бг. Тя не е тука да получава заповеди от Петков. Като не я иска Петков можеше да я изгони но не и 70 души и то без доказателства. Митрофанова как трябва да реагира като бг се гаврят със съвецките паметници и Петков си трае.