16

Анонимен

преди 1 година

Защо не вземете пример от тях? Нали са най-демократичните?

15

да

преди 1 година

прехвалените американски прелести - напред *** и....не се връщайте!

14

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Абортът е убийство, пука ми за българията ти! На българията ти НЕ ѝ пука за хоратас! Време е за реципрочност! Няма образование, няма здравеопазване, няма пенсионна система, няма правосъдие! българията заслужава да изчезне и на нейно място да дойда по-достойни хора!

13

Анонимен

преди 1 година

От 50та година насам, в България са абортирани 7.5 милиона човека,....сега сещате ли се защо селата са празни и градовете на половин?

12

Анонимен

преди 1 година

При нас е приемливо да се забранят абортите, ама американците при 360 милиона население, явно това искат от сената там :)))) То там има куцо и сакато ражда, явно не издържат вече от прилива на нови латино чеда или афро :)))

11

Сенатор

преди 1 година

Те тия умници да прекарат закон за колорадските бръмбари в световен мащаб ,там ще ги абортират ли ще ги кастрират ли , те са специалисти по празноглавие , и виж тука у нас как добре им възприемаме идеите, - предани сме няма как този разкошен живот го дължим само на бръмбарите!

10

Абортът е убийство

преди 1 година

на невинни деца, браво на Тексас и други US щати, че са забранили със закон абортите. Феминистките ***, че не им е дадено "правото" да убиват деца. Със закон трябва в България да се забрани на еднополови "двойки" да имат дете/деца. Българите трябва да раждат деца, за да я има България

9

Анонимен

преди 1 година

Евромарионетките няма ли да ревнат за правата на жените? Санкции няма ли да наложат или щом става въпрос за САЩ, тогава няма проблеми?

8

Време е Да

преди 1 година

се Реше Въпроса с ЕдноПоловите Бракове и Осиновяването на Деца от такива "родители"!

7

Анонимен

преди 1 година

Медиите премълчават, че до ограничаването на абортите се стигна, след като феминистките прокараха късните аборти до 9-ти месец включително в либералните щати.

6

д

преди 1 година

Ето ви още една глупава легенда, че в либералния свят нямало консервативни общества. Е в Тексас който е един от най-богатите щати в Америка дори смъртното наказание съществува до ден днешен

5

Анонимен

преди 1 година

Тоест съдиите искат да махнат позитивната дискриминация в правото. Също така се върви към намаляване на силата на централната власт за сметка на местната.

4

Анонимен

преди 1 година

Какво толкова са направили с абортите?!? Само оставиха самитр щати да решават. В Европа рестрокциите за абортите са по-големи дори от тези в някой "консеревтивни" щати. Нищо кпй знае какво не е станало. Само долнопробни политически циркове правят марксистите.

3

Анонимен

преди 1 година

Ех, тоя свободен ФАЩ! Ех, тоя, както каза днес Соня Кваси: лИенд ъф дъ Фрииии. Ех, тая демокрация, където заминаха всички, слушащи за бели мерцедеси, преследващи ги в живота, и друга емигрантска музика. Хвала, на такива ми ти демократи!

2

Анонимен

преди 1 година

Англосаксонското право не е като римското.Но каквото и да опитват пораженията в щатите са огромни.Една държава тръгнала от Бог и стигнала до сатанизиране -никак не им е лесно на християните там.Все едно са в руската 1989.

1

Анонимен

преди 1 година

Много ми хареса разни крайни феминистки и такива от движението Me too - как изреваха на умряло след решението за абортите.