36

до читател

преди 1 година

Не реви, кой те кара? Факт е, че България е на първите места по брой на намаляващо население в Европа и света, същото се отнася и за абортите. В пъти е по-добре да има раждаемост в България, отколкото абортите.

35

До 14 Хахахахахахах

преди 1 година

Бо-кл-ук, не те питам. Ако не ти харесва тук, тогава се разкарай. Не обиждай България, ла-й-но. Държавите се пишат с главна буква!

34

MONAD

преди 1 година

до 36Индианци е неправилно използван термин за автохтонното население на Америка, който днес не се ползва, да беше понаучил малко история.

33

Анонимен

преди 1 година

До Разумно еВъв всички цивилизовани страни абортите са разрешени до 3-тия месец.Така че в напреднала бременност няма аборти никъде, изключая някакви животозастрашаващи медицински причини. (Напр. физически инциденти по време на бременност и т.н., или умиране на плода поради някаква причина и евентуална кончина на майката, защото няма как да седи в нея след като плода не е жив и такива разни гадости - да не ги изброявам.)

32

Анонимен

преди 1 година

До 31Коренното население на САЩ са индианци, а не "бледолики". Поне Винету да беше прочел, ако не друго. :-)

31

MONAD

преди 1 година

Върховния съд с това си отсъждане просто даде повече свобода за директната демокрация и съответните щати да решават законите за абортите за себе си.Не както до сега закона за абортите беше федерален от това отсъждане.Следващите им отсъждания просто доближават САЩ до това което е било първоначалния замисъл, а именно повече власт на отделните щати и по малко власт на федералното правителство.Целия свят трябва да се моли тези съдии да забранят Федералния Резерв, ще се отървем от голямо зло.

30

Анонимен

преди 1 година

СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА *** РЕВЕ

29

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше да спрат да се дондуркат всекакви чернокожи, жълтокожи дръпнати и т.н..... :)) САЩ е създаден от бледолики, не от африканци, азиатци и прочие, наистина са консервативни върховният им съд :))

28

Анонимен

преди 1 година

Дано и у нас забранят абортите, голям позор е, че сме на първо място в света по аборти.

27

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Плачем като вдовици на чужд гроб.Всичко тук оправихме, та ни е грижа за американските аборти.

26

777

преди 1 година

,,Демокрация,,братко....

25

Лорд Стамат

преди 1 година

От цялата тая статия разбирам че законите могат да си ги въртят и нагаждат както им харесва стига да имат съответното мнозинство. Само че това ми прилича на "диктатура на мнозинството" а не на демокрация.

24

Тийн

преди 1 година

Раждането е хиляда пъти колкото едно изнасилване, първо девет месеца, после разчекване чрез прокарване огромен плод през родов канал. Явно Ще карат хората да абортират по всякакви причудливи начини, да си бъркат с клечки и да се набиват на кол, грозна история. Въпреки че сигурно има някоя билка към която са алергични ембрионите и да стане спонтанно и да мине леко. Дано и другите им решения не да толкова неадекватни.

23

Анонимен

преди 1 година

Тема за русофилите да се почувстват и те хора

22

Христо отДа България

преди 1 година

Ама разбира се, какво по-хубаво от това, да се разпори утробата на бъдеща майка и да се разпори, разреже и изчегърка бебето й? Какво по-голямо освобождаване на женска енергия, от убийството на едно невинно, Божие същество??!? Тъкмо и суровини за адренокром за юдеите ще има! Да живее абортът! Истински израз на воля на освободената жена! Какво по-хубаво от това, да се утрепе бебе? Молок празнува! Ураааа!

21

до 20

преди 1 година

Ти пък - върнали са се 1973... Презервативи са ползвали още вавилонците 3000 г. пр. н.е. От различни видове черва, плавателни мехури от риби... Какво да го правиш - универсална употреба. Переш и пак. Сащ - страната на смелите и свободните (според химна им), ама не. Казват ти да скачаш и ти питаш "колко високо?" И между другото - къща в южните щати струва колкото едностаен апартамент в Люлин. Та това са им стандартите. Ако се прежалиш, че съседите ти ще ти са същите, ама ВЕЧЕ съвсем ЦЪРНИ?

20

до 7

преди 1 година

Как така ще правиш аборт в 9-тия месец? Това си е двойно самоубийство. Ако си спомням добре - в България разрешеният аборт е до втория месец и то пак с риск за живота на майката. Не мога да си го представя даже това - клатиш си 9 месеца краката и после "ми не искам дете". Но американците си вкараха брутален автогол. Т.нар. white-trash, които живеят в южните щати по каравани от социални помощи и цял живот не правят нищо. Честито - спечелиха бюлетините на племето. И ние имаме такова - *** едни

19

999

преди 1 година

Е то по тая логика ХРЯБВА ДА ЗАБРАНЯТ И ХАПЧЕТО ЗА ПОСЛЕ - ЗАЩОТО СПОРЕД ТЯХНОТО РАЗБИРАНЕ ТО СЪЩО Е УБИЙСТВО НА ЧОВЕК!!!! ВЪРНАХА СЕ ПРЕДИ 1973 ГОДИНА!! Срам за цивилизацията!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Върховният съд на САЩ ще разреши човешките жертвоприношения! Ако искате да се отървете от новороденото си бебе, можете да го принесете в жертва на Върховния финикийски бог Ваал Хамон Човекоядеца.

17

Анонимен

преди 1 година

Д, 6, мнооого плоска лъжа!