84

Анонимен

преди 1 година

Според вас на, какво разчита хаxoто в Кремъл и шайката му в тази война при положение, че всички европейски държави и САЩ заявиха, че ще подкрепят Украйна, докато фашистка Русия напусне територията и...? Или е тотално откачил и няма връзка с реалността? Никой диктатор и агресор досега не е имал шанс за успех срещу коалиция от свободни държави...

83

Сорос

преди 1 година

Тия 39% са на моя издържка;))) Аз сичките моа ва купа, мъ некои са си големе чукьндуре, та са заскръндзих и спастрих парите. Аз знам, че *** тука, по тия земи, наречени бълагри много обичат мойти бабане и тоалетната хартия, ан която печатам доларчетата. Била шарена и красива, думат;))) Та, бързо им натварих един тир с бали цветни хартийки и ги накупих на кило. И ги рана! НПОта, МПОта, наливам, през тей колкото пари си искам и създавам корупция и инфлация;))) Диваците са биат за кинтите;)

82

Анонимен

преди 1 година

Това изследване пак ли е правено с 800 души или са повече?

81

Анонимен

преди 1 година

Защо всички русофили повтарят, че Русия печели в Украйна. Напротив, Русия губи в Украйна. Украинската армия вече е в подстъпите на Москва и до дни, дори до часове ще влезе и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството.

80

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Това е Лъжа!

79

torbalan

преди 1 година

До кво става, натовциВече 80 години зачерквате гнилия запад,ама той горкия оцелява криво ляво.Даже повечето чибурашки,имате снимки само от запада,от Мацква нет! Хахаха ***

78

Българин

преди 1 година

Аз обичам човешката миризма, когато всички миришат се свиква и не прави впечатление. Не е нужно да се къпем всеки ден, достатъчно е един път в месеца, а после може и на 3 месеца. Така пестим енергия и вредим на Путин.

77

Анонимен

преди 1 година

Да го четат рубладжиите дето се имат за мнозинство, хаха

76

Грозната истина

преди 1 година

До ТинТириМинтири. Защо всички русофили подтарят че сме роби. Аз не съм роб, хората с които общувам са свободни хора и не са роби. Да ви питам русофилите Вие роби ли сте. Другата опорка , колко сме бедни. Излесте от вас и се огледайте.Задръствания по магистралите за Гърция и морето. Пробвайте да резервирате нещо по морето, пробвайте да резервирате свястна кръчма за утре. Явно просто има връзка за да си русофил трябва да си беден роб и да познаваш само бедни роби.

75

torbalan

преди 1 година

До Анонименнищо не е затворило на запад!Задава се глад в алкохолния колхоз!В София е пълно с млади руснаци,които бягат от Путин!!!Едва ли ще останат тук,но със сигурност няма да се върнат в ***!!!

74

Никой

преди 1 година

Кой вярва на проучвания финансирани от Сатаната Сорос.

73

Анонимен

преди 1 година

Интересно с какво лицемерие някои хора тук защитават жертвите в Украйна а не мислят за милионите загинали в много ислямски държави заради намесата на САЩ и НАТО там за да живее Запада по-добре за тяхна сметка. Не подкрепям войната в Украйна но е огромна глупост и необмислено лицемерие да смяташ, че едното е нещо а другото е нищо. Ако по същата логика мразиш Русия, то трябва да мразиш и НАТО/САЩ и да се разграничиш от тях а не понеже водите при тях са по-сладки да умаловажаваш тези неща.

72

кво става, натовци

преди 1 година

Ще се бием ли в Украйна? Защото ако Русия спечели, на ЕС може да се сложи кръст както в икономически, така и в политически смисъл. Ще се бием ли?

71

Анонимен

преди 1 година

Надявай се да са само 500 лева.

70

torbalan

преди 1 година

До Анонимен 63Няма да е лесно!Ще ви открием първо вас,продажните русофилистични въшки,ще ви резнем тиквите и ще си пазим родината!

69

Анонимен

преди 1 година

23% са много изостанали да искат съюз с диктаторски режими.

68

Русия губи

преди 1 година

Украйна печели. Путин си мислеше, че за 3 дни ще превземе цяла Украйна, а вече 3 месеца успя да превзема само една жалка половинка от Украйна. С тези темпове ще му трябват още 3 месеца да превземе цяла Украйна, пълен провал за Русия. Украйна спечели!

67

Анонимен

преди 1 година

Путинская Русия в момента е враг номер едно на мира и сигурността в света. 3 месеца, вече систематично разрушава градовете и икономиката на Украйна, като унищожава своите и украински войници в една напълно безсмислена война. Кремълският пcиxoпат изобщо не се интересува, колко семейства ще бъдат почернени. Само тотално деградирали индивиди може да подкрепят, това безyмие, което се случва в момента. Над 50 хиляди жертви общо досега, а вероятно ще станат двойно повече до края на годината.

66

Анонимен

преди 1 година

Зимата като дойдат сметките от по 500 лв за парно, само на НАТО и ЕС ще ми станете! Ще играят сопите!

65

Анонимен

преди 1 година

Тази статистистика се прави по метода "Всички в гробищата са пили вода, а всички, които пият ракия в момента са живи"