87

555

преди 5 месеца

До Анонимен 94 Интересно защо Сърбия е кандидат за членство в ЕС, а не в евразийския съюз

86

Анонимен

преди 5 месеца

При цена на газта повече от 500$ икономиката на ЕС е нерентабилна. Но ЕС е богат и има силна икономика, може да обеднява и икономиката да бъде унищожавана постепенно години наред, а през това време Русия може да фалира, и да се случи нещо лошо на Русия, и газта пак да стане 80 долара а нефта 20$. Просто трябва да потърпим няколко години и да чакаме да стане нещо лошо с Русия.

85

Галфон

преди 5 месеца

И ко прайм сега?

84

Анонимен

преди 5 месеца

Според вас на, какво разчита хаxoто в Кремъл и шайката му в тази война при положение, че всички европейски държави и САЩ заявиха, че ще подкрепят Украйна, докато фашистка Русия напусне територията и...? Или е тотално откачил и няма връзка с реалността? Никой диктатор и агресор досега не е имал шанс за успех срещу коалиция от свободни държави...

83

Сорос

преди 5 месеца

Тия 39% са на моя издържка;))) Аз сичките моа ва купа, мъ некои са си големе чукьндуре, та са заскръндзих и спастрих парите. Аз знам, че *** тука, по тия земи, наречени бълагри много обичат мойти бабане и тоалетната хартия, ан която печатам доларчетата. Била шарена и красива, думат;))) Та, бързо им натварих един тир с бали цветни хартийки и ги накупих на кило. И ги рана! НПОта, МПОта, наливам, през тей колкото пари си искам и създавам корупция и инфлация;))) Диваците са биат за кинтите;)

82

Анонимен

преди 5 месеца

Това изследване пак ли е правено с 800 души или са повече?

81

Анонимен

преди 5 месеца

Защо всички русофили повтарят, че Русия печели в Украйна. Напротив, Русия губи в Украйна. Украинската армия вече е в подстъпите на Москва и до дни, дори до часове ще влезе и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството.

80

Нет Рубля, Нет Газь

преди 5 месеца

Това е Лъжа!

79

torbalan

преди 5 месеца

До кво става, натовциВече 80 години зачерквате гнилия запад,ама той горкия оцелява криво ляво.Даже повечето чибурашки,имате снимки само от запада,от Мацква нет! Хахаха ***

78

Българин

преди 5 месеца

Аз обичам човешката миризма, когато всички миришат се свиква и не прави впечатление. Не е нужно да се къпем всеки ден, достатъчно е един път в месеца, а после може и на 3 месеца. Така пестим енергия и вредим на Путин.

77

Анонимен

преди 5 месеца

Да го четат рубладжиите дето се имат за мнозинство, хаха

76

Грозната истина

преди 5 месеца

До ТинТириМинтири. Защо всички русофили подтарят че сме роби. Аз не съм роб, хората с които общувам са свободни хора и не са роби. Да ви питам русофилите Вие роби ли сте. Другата опорка , колко сме бедни. Излесте от вас и се огледайте.Задръствания по магистралите за Гърция и морето. Пробвайте да резервирате нещо по морето, пробвайте да резервирате свястна кръчма за утре. Явно просто има връзка за да си русофил трябва да си беден роб и да познаваш само бедни роби.

75

torbalan

преди 5 месеца

До Анонименнищо не е затворило на запад!Задава се глад в алкохолния колхоз!В София е пълно с млади руснаци,които бягат от Путин!!!Едва ли ще останат тук,но със сигурност няма да се върнат в ***!!!

74

Никой

преди 5 месеца

Кой вярва на проучвания финансирани от Сатаната Сорос.

73

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно с какво лицемерие някои хора тук защитават жертвите в Украйна а не мислят за милионите загинали в много ислямски държави заради намесата на САЩ и НАТО там за да живее Запада по-добре за тяхна сметка. Не подкрепям войната в Украйна но е огромна глупост и необмислено лицемерие да смяташ, че едното е нещо а другото е нищо. Ако по същата логика мразиш Русия, то трябва да мразиш и НАТО/САЩ и да се разграничиш от тях а не понеже водите при тях са по-сладки да умаловажаваш тези неща.

72

кво става, натовци

преди 5 месеца

Ще се бием ли в Украйна? Защото ако Русия спечели, на ЕС може да се сложи кръст както в икономически, така и в политически смисъл. Ще се бием ли?

71

Анонимен

преди 5 месеца

Надявай се да са само 500 лева.

70

torbalan

преди 5 месеца

До Анонимен 63Няма да е лесно!Ще ви открием първо вас,продажните русофилистични въшки,ще ви резнем тиквите и ще си пазим родината!

69

Анонимен

преди 5 месеца

23% са много изостанали да искат съюз с диктаторски режими.

68

Русия губи

преди 5 месеца

Украйна печели. Путин си мислеше, че за 3 дни ще превземе цяла Украйна, а вече 3 месеца успя да превзема само една жалка половинка от Украйна. С тези темпове ще му трябват още 3 месеца да превземе цяла Украйна, пълен провал за Русия. Украйна спечели!