144

Време разделно

преди 1 година

Настана време разделно..... Скоро всеки ще трябва да реши дали : Да подкрепи Руската система и да живеем в авторитарна държава с една партия , един "вожд" където всеки да получава еднакво малко , всички да имат работа а семейството да е на почит ...ИЛИ да подкрепим Американската система , да се менят през 4г. крадливи управляващи, да ядем бууклууци в красиви опаковки, да имаме правата да се дрогираме, да избираме пола си и да работим за да храним търтеи на соц. помощи а децата ни да са ***.

143

Анонимен

преди 1 година

Сорос е унгарец,но в Унгарияе ЗАБРАНЕН,В Русия-също.

142

Ха ха

преди 1 година

Вярвам , че каквото каже сорос значи е точно обратното

141

Анонимен

преди 1 година

отвореното общество на сорос да се забрани в българия

140

Км

преди 1 година

Като стане бензина и дизела 5-6 лв и спре газа тогава правете анкети.

139

Анонимен

преди 1 година

До до 149 от славянин - и какво ни е трагично на състоянието - лятото всяка седмица пътищата до Гърция са задръстени , вече официално имаме милиардери, има компании еднорог също от България . Има какво да се желае определно ,но който е работлив и кадърен има възможност да успее

138

Za Русия!

преди 1 година

Интервюиращият: "Провеждам анкета по поръчка на Отворено общество. Може ли да ви задам въпрос?"; 31% от българите: "Абе я си *** мaйkaтa!"; Отворено общество: "Два пъти повече българи искат с НАТО!"

137

Само питам...

преди 1 година

A защо все трябва да сме покрай някого и да обираме шамарите ? Не е ли по-добре ДА СМЕ НЕУТРАЛНИ и да си гледаме собствените интереси . Големи мераци да сме лакеи и пионки..... Преди бяхме слуги на руснаците , сега сме роби западна европа и САЩ .... Явно хората които са с оФчи манталитет и все се очакват някой голям и всемогъщ чобанин да ги води и наставлява са отчайващо много в България .

136

Анонимен

преди 1 година

Изборът тук е ясен , вижте къде живеят семействата на самите руски вождове

135

Дааа

преди 1 година

В северозапада са си за просията ама то там акъл трудно виреее.

134

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Щастието е далеч от Блатная.

133

антикомунист

преди 1 година

кои поръ4а това изследване -отворено общество!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

132

до славянин

преди 1 година

Когато 1 върви напред, а двама го дърпат назад... е ясно, че никъде няма да стигне. Затова трябваше да изгонят всички руски шпиони още преди 20 години, а не вчера. Всички комунисти и русофили 30 години саботират всяко едно българско правителство...

131

до 146 от славянин

преди 1 година

А на каква цена го произвежда този 2 пъти повече ток отколкото консумира!? Достъпна ли е за 2-та милиона пенсионери и 2-та милиона работещи на минимална заплата!?

130

Анонимен

преди 1 година

Боже, пази Америка! Америка моля те, не се отказвай от нас!

129

до 149 от славянин

преди 1 година

Ами ние от 32 години следвами ''прогресивния'' атлантически път на развитие бе, новопокръстено атлантиче, и пак ли Русия ни е виновна за трагичното състояние!?

128

Анонимен

преди 1 година

39% категорично не са "мнозинството българи". Да не говорим, че социолозите са украсили резултатите, за да угодят на поръчителя на изследването. Така правим в занаята.

127

Анонимен

преди 1 година

Зимата ще разберете кой с кого е. Пропагандата не може да победи студа и глада.

126

Анонимен

преди 1 година

имам чувството че тази студена война ще е малко по-различна и ние отново ще сме от на е ваната страна. сега русия ще си приключи войната без да и пука много за санкциите на нато и като направи съюз с няколко държави и стане напълно независима от уса ние ще си останем насаме с тия които печатат безполезните хартийки с които можем само да се обършем.

125

ДО 555

преди 1 година

*** Долен .Как не те е Срам ?