67

Анонимен

преди 5 месеца

Путинская Русия в момента е враг номер едно на мира и сигурността в света. 3 месеца, вече систематично разрушава градовете и икономиката на Украйна, като унищожава своите и украински войници в една напълно безсмислена война. Кремълският пcиxoпат изобщо не се интересува, колко семейства ще бъдат почернени. Само тотално деградирали индивиди може да подкрепят, това безyмие, което се случва в момента. Над 50 хиляди жертви общо досега, а вероятно ще станат двойно повече до края на годината.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Зимата като дойдат сметките от по 500 лв за парно, само на НАТО и ЕС ще ми станете! Ще играят сопите!

65

Анонимен

преди 5 месеца

Тази статистистика се прави по метода "Всички в гробищата са пили вода, а всички, които пият ракия в момента са живи"

64

Анонимен

преди 5 месеца

Никой няма да тръгне на гореща война с Русия, но западът ще воюват икономически с Русия до последното работно място, докато и последния завод на запад не затвори.

63

напълно

преди 5 месеца

Достатъчно е да прочетеш "Отворено общество" ...другото няма смисъл да се чете.

62

ТинТириМинтири

преди 5 месеца

Може ли точно цифри?Според кого искаме съюз с тези???Искаме, нормални цени, газ, за да може икономиката ни да е нормална, а сега сме само роби....уви, май и само такива ще си останем!

61

Петров

преди 5 месеца

Отворено общество, разбирай Щорош си платили за да им докажат онова което им се иска.

60

Анонимен

преди 5 месеца

След 4 месеца още се бият за донбас, който уж беше техен преди войната. Много са далече от половин Украйна. Още много бой ще ядат до половината.

59

Анонимен

преди 5 месеца

Ама вие сериозно ли си мислите, че стотици милиони западно-европейци ще предпочетат да умрат в ядрен апокалипсис заради страни като България, Румъния, Литва, Латвия, Естония...

58

John

преди 5 месеца

проучването е направено по поръчка на храненици на сорос.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Ха, значи Сорос е платил за "проучването". Ясноооо

56

Анонимен

преди 5 месеца

Въпроса не е лески ли си или цска . Членствата са важна сделка и са въпрос на интереси . Ако е защитен националния интерес и докато е защитен той е верния отговор на ,,членството,, в ЕС и нато и не е обвързан с други членства с Русия например . Идеята за независимост от Брюксел и Вашингтон да се свързва с зависимост от Москва е журналистическа фалшива новина която можа да струва скъпо на България . Не е вярно това което ви лъжат журналистите че Англия напуснала ЕС щото иска в евразииския съюз .

55

Анонимен

преди 5 месеца

Тя вече половината Украйна е руска.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Тем временем в Европе уже происходит то, что власти Евросоюза и стран ЕС хотели бы меньше всего. Если спрос на газ и нефт среди рядовых европейцев поддерживают субсидиями и снижением налогов, то местная промышленность осталась один на один с рекордными котировками и снижает производство.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Спокойно, вас никой няма да си напада като Украйна, не се надявайте на нейната съдба, никой няма да обсажда градове със седмици и да обкръжава в котел натовските войски в България. Ако се стигне то там, В България всичко ще приключи много бъзро, буквално за минути.

52

Анонимен

преди 5 месеца

"Когато човек (или държава в случая) няма потенциал да направи нещо сам... най-добрия вариант е да си намери подходяща среда в която да се интегрира"-------То няма как да имаме самостоятелен потенциал, след като такива като тебе бързат да ни натикат от един съюз в друг.

51

До Анонимен 55

преди 5 месеца

Ок сър, Сайберия та очаква. Гарантирано без тоалетна хартия. Марш натам.

50

ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА...

преди 5 месеца

"Общественото мнение не е доказателство за истината, защото мнозинството от хората са невежи." Аменхотеп IV /Ехнатон/ велик фараон и реформатор на Древния Египет /1419-1400 г. пр. Христа/

49

555

преди 5 месеца

До Аман. Украйна беше неутрална. Не е член нито на НАТО нито на Е Едво ли някой иска такава съдба.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Да обясня на "Умните" русофили... Когато човек (или държава в случая) няма потенциал да направи нещо сам... най-добрия вариант е да си намери подходяща среда в която да се интегрира и да почерпи опит или получи помощ в нея... България трябва да е в орбитата на цивилизования свят, а не да потъва, като феодална Русия, която освен войни, газ и нефт... не е дала нищо друго на човечеството...