63

бате Емо

преди 1 година

Толкова сте жалки с тези платени статии, че даже не ми се коментира. Хайде чао!

62

Лопе

преди 1 година

До 81 аз съм на 1 процент за 15 месеца. Има гугъл напъни се и ще я намериш. Има и друга която дава 0.5 на 1 година. Чети вместо да вършеше по форумите

61

До Хюго

преди 1 година

Само за една година цените на жилищата са се повишили с 15 процента. За 5 години с над 50 процента. Ето затова и който спести повече пари ги вкарва в жилища.

60

До 78

преди 1 година

Конкретно те питам за трети път-коя банка предлага лихви по 1 и 2 процента?

59

До 76

преди 1 година

Ти не си разбрал, не аз .Ако имаш заделени 20 бона ще ги държиш в банка. Но ако имаш 200 бона ще купиш с тях жилище,щото цените на жилищата постоянно растат и е много по-изгодно за си купиш жилище, вместо да ги държиш в банката. Това е,-масово хората с пари ги влагат в жилища.Затова и цените растат.

58

Хюго Бос до 37

преди 1 година

Ти голям гражданин ли си? Сравнено с Ню Йорк или Лондон? *** цървулите "градски"

57

Хюго Бос до 11

преди 1 година

С'я, от тези 60 млр. голямата си част се държат от една малка шепа бизнесмени и т.н. и надали си търсят имот. Те вече си имат и то няколко. Повечето хора държат до 100 000 лв и те надали са склонни да платят завишени цени за нищо и никакви апартаменти.

56

Анонимен

преди 1 година

До 69специално за тебDepeche Mode - Never Let Me Down Again Текст

55

До 71

преди 1 година

Питам коя е тая банка.Щото гледам лихви по 0.1 процента, не по 2 процента.

54

Хюго Бос

преди 1 година

Някой може ли да сподели кой купува, каква е ситуацията? Брокерите се бият в гърдите какъв ръст имало, как още ще поскъпва всичко, край мен познати в бранша казват, че никой не купува, в обявите гледам много блокове незавършени, на акт 15, продават се без акт 16 и собстветниците сами трябва да довършват блока.

53

До 69

преди 1 година

Нямаш кола щото си сам.Нека имаш жена и деца пък ще видим дали ще мислиш така.

52

До 65

преди 1 година

Коя банка дава 1 процента лихва по депозит?А и дори 1 процента да е,цените на жилищата са нараснали с 20 процента. Кое е по-изгодно?

51

Анонимен

преди 1 година

"Сега всяко семейство има по две коли,децата като станат на 18 години им купуват кола." - да, супер досадно е и на мен ми го направиха тоя трик, ама я подарих на баба ми, а тя я продаде. Като дете живях в Ню Йорк(4 години) и някак си се научих, че не е важно да обикалям света физически, а да го обикалям мисловно докато той се върти около мен. Да наблюдавам света докато се върти около мен е едно от най-прекрасните неща и никога не бих си позволил нищетата да застана на шофьорското място.

50

До 64

преди 1 година

Това го твърди шефът на"Явлена".Той каза, че много хора си влагат парите в имоти заради таксите.И на 200 хиляди депозит таксата не е 2 лв.Надали някой знае повече от него по тази тема.

49

До 62

преди 1 година

Аз на шефа на"Явлена"ли да вярвам, който каза,че 30 процента от жилищата в София са необитаеми или на теб?Щом са необитаеми значи се купуват като инвестиция, не за живеене в тях.

48

Анонимен

преди 1 година

аз си купих във Валенсия за 1200 евра

47

Мен

преди 1 година

До 67, не е вярно това аз съм на 1 процент лихва. Прочети и намери има банки които вече дават лихва и ще я повишават. А имотите ще го закъсват

46

99909

преди 1 година

... защо винаги в евро, като валутата ни от край време е ЛЕВ? и при заплати 1-2-3 хиляди лева, къде е връзката с реалността при цена на жилище 300 хиляди евро хахаха

45

Лопе

преди 1 година

Торонто цените са с 5 процента по високи от тия в Ман хатън. Околностите на Торонто са 4 пъти по скъпи от тези в Ню Йорк. Брутният вътрешен продукт на цяла Канада е колкото този на град Ню Йорк. Товае балон но този в България го изпреварва. 200к та и нагоре евро за имот в софия и е пълна смехория. За тези пари пари човек може да си купи имот навсякъде по земното кълбо, само *** би ги набил в миризливото бг

44

До 57

преди 1 година

Ами вече в банките ти взимат пари при депозит заради таксите, а не ти дават. И масово хората си влагат парите в жилища с надеждата цените да растат.Познавам хора с по 5-6 апартамента,които стоят празни.