83

злобари селски

преди 1 година

Изгонихте си младите по света, а тук ви останаха само пенсионери и разбити панелки, които никой няма да купи на такива цени и накрая просто ще ги бутнете.

82

Анонимен

преди 1 година

Само 4 седмици по-късно, минавам да попитам: Все още ли са 1700 евро на квадрат цените? Такива статии, като вашата, излъгаха сигурно стотици българи да си дадат и последния лев във сриващ се пазар

81

Гост

преди 1 година

Интересно ми е на каква цена НАП събира данъците по имотите и на каква се изповядват сделките!?Не е на тези ,които се плащат,а защо го допускат интересно да се поразпишите журналистите.

80

Анонимен

преди 1 година

Много интересен извод: ако примерно 80% от българите има собствено жилище, то само 1,4 млн. са под наем, или грубо 500-700 хил жилища в цяла бг. са под наем, пазарът не е голям. И търсенето и предлагането не е чак такова, пазарът се движел значително от хора със съмнителни доходи...

79

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че не може линкове да се пускат тука. Потърсете money.bg и "как приключи предишната имотна еуфория". Много интересна статия, с линкове към статии от малко преди и малко след предишния имотен балон у нас 2008 г. И коментарите към статиите е интересно да се четат. От цените ще вървят само нагоре, до София е градът с най-бързо спадащи имоти... Препоръчвам на всички, които се интересуват от темата, да я прегледат.

78

Анонимен

преди 1 година

Купувачите и собственици да не се радват, защото увеличението на цените на жилища ги прави непосилни за покупка и дори непродаваеми на цена над 150 хил Евро, с някои изключения

77

kris

преди 1 година

По-добре инфлацията да ми изяде 30% от спестяванията, от колкото да купя имот с 300% надценка!

76

Анонимен

преди 1 година

Трябва някой да е луд за да даде, толкова пари за тухли и хоросан. А и вече няма хора с пари, които да имат нужда от имот(всички отдавна са си купили)... Напълно платена публикация на отчаяни строители и брокери.

75

До мен

преди 1 година

Ами в статията така пише.Естествено някой ако иска много висока цена няма да го продаде.

74

Мен

преди 1 година

До 97 влез и виж в имот по колко страници с коптор за по 200 и нагоре има и си стоят. И ще си стоят. Тези цени са откъснати от всички фундаменти, това се нарича балон.

73

Мен

преди 1 година

До 95 хахаха, Еми пробвай да продадеш на 250 дори и на 150 пробвай. Това се казва богатство на хартия. И аз искам на моят коптор 200 к от 1 г, но няма желаещи.

72

Анонимен

преди 1 година

"Нямаш кола щото си сам.Нека имаш жена и деца пък ще видим дали ще мислиш така." - Като дете в 20ти век в Ню Йорк се оправяхме без кола, ти за 21ви в София дето е джудже ще ме убеждаваш, че ми трябва. На теб детето ти и жена ти инвалиди ли са? Има нещо счупено в българския манталитет. Сигурно заради това сме на първо място по убити по пътищата и последни по икономика в Е.С. Такова бързане и харч по горива няма дори в държави производителки като Холандия и Шотландия. ;)

71

До мен

преди 1 година

Е та всяка година ли се прави ремонт?Освен това данъците в България са много ниски.Освен от наем продажната цена е по-висока.Купил си го за 200 хиляди, продаваш го за 250 хиляди плюс наема за 5 години. И не съм казал,че аз купувам жилища като инвестиция. Но много други хора го правят. И не са на загуба.

70

Бай Онзи

преди 1 година

Който купува имот, който не му трябва сега, ще продава жилище , за да отиде на улицата след утрешния ден.

69

До 91

преди 1 година

Голям си бияч и си много страшен.Аз се страхувам от такива биячи като теб и затова си нося постоянно нож с мен. Като някой тръгне да ми чупи главата съм му приготвил изненада. Та втори път да не си го позволява.И щом ме наричаш ***,без да ме познаваш, естествено че ще ти отговоря подобаващо.

68

Мен

преди 1 година

До 89, братле ти си купи на тези цени аз предпочитам да си ги харчат или да по изчакам и да купя 2 на цената на 1 бъди сигурен че и тия момент ще дойдв

67

Мен

преди 1 година

200к евро на 1 пр прави 2000 евро лихва, като лежиш. От наем на имот може да докарал 4000 но като махнеш данъка, амортизация и за ремонт и като прибави разправиите с наемателите и некой и друг месец без наематели ще ти останат 3000 макс. Това е смешно ако погледнеш балонната цена на която си закупил. И 50 г няма да ти стигнат да излезеш на плюс, ама нали сте големи инвеститори с мозъчета на врабчета

66

До 85

преди 1 година

Докато ти си на 1 процента лихва цените на жилищата са нараснали с 20 процента за това време. Така че много по-изгодно е да купиш жилище, вместо да ги държиш в банка.Естествено става въпрос за суми от 150-200 хиляди нагоре.С малка сума няма как да купиш жилище и ще ги държиш в банката.

65

Анонимен

преди 1 година

Даже банките пускат вече меили с покана да си откриеш спестовен влог.

64

До 84

преди 1 година

Не бе, ц.ървул,не съм купил апартамент. Живея в къща и за нищо на света не бих живял в апартамент. Това не означава, че хората не купуват апартаменти като инвестиция-живеещи в чужбина ,Ай Ти, адвокати,лекари,нотариуси. Това че ти си ц.ървул и не познаваш богати хора, не означава, че няма такива.