187

:) точката G

преди 3 месеца

направо им е наерил правилната точка!

186

ХА-ХА

преди 3 месеца

"ако пантерите и леопардите тръгнат пак към Масква?" Ами, Т-34 Т-72, Т90 и Т-14 ще дефилират на парада пред Райхстага в Берлин! Ей това ще стане.

185

Мисъл

преди 3 месеца

Не можеш да събориш германеца, колкото и да искаш, Хитлер с всичките си ужасии не успя, а започна вътрешно. Ще намерят начин да се справят, целият свят ще намери начин, стига драматизации. Западът прати робот на друга планета, а ония са още с външни тоалетни, хайде малко по-сериозно.

184

Мдаа

преди 3 месеца

Тренира ги,да намерят нов начин за да избегнат зависимостите.И ще го намерят.Това са германци,а не кавказци.И после какво?Леле,много са зле тези кремълски чичко.

183

Анонимен

преди 3 месеца

Ами швабите да се държат още наведени пред Говедарският хамут,и после ама кой ми се издруса в гащите!Време е за изтрезвяване и натирване на краварските окупатори от Германия!

182

User

преди 3 месеца

Тренират за времената, когато ще са свършили газта и петрола(независимо от цената). Преди години четох изказване на Путин: "... не ние се нуждаем от света, а света от нас. Достатъчно е да ги снабдяваме със суровини и да вземаме от него само това което ни трябва ..." Лъжа ли е? Необходимо е само да си пазят Съкровищницата подобаващо, нали? Вместо да се изгражда технологично устойчиво и зелено бъдеще за всички на запад се харчеха ресурси и енергия за излишен лукс, охолство, капризи.

181

ВЕВЕРТ

преди 3 месеца

Като не играете шах, така ще ви е. Нали вие не искахте да купувате, да им било гадно на руснаците. Е, що не помислихе за клона, дето стояхте?

180

Иво

преди 3 месеца

Тъй ли не фалира тая Русия ве... бензиностанция с ракети 140дена будалка умните натовоамериканоеврейци...

179

Nicky

преди 3 месеца

Защо Путин да тласка към икономиките на Запада към пречупване?! Запада сам анатемоса и се отрече от всичко руско, даже изрично го забраниха. После се оказва, че забраняват само онова, от което могат да се лишат, но държат Путин да им зарежда всичко необходимо, при все драконовксите им санкции и кражба на руските пари в техните банки. Малко арогантно ми идва да винят Путин за логичните последствия от техните решения.

178

Малко за политика

преди 3 месеца

"Да навредим на Русия без да навредим на себе си" - това беше идеята на евроатлантиците. Нещо не се получава както трябва.

177

Германският бизнес

преди 3 месеца

Скоро кожичката на обидената наденица ще се развява пред Райхстага.

176

Два танкера

преди 3 месеца

И моите два танкера - ляв и десен ще оправят нещата.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Повече оръжия за Украйна ще оправят нещата. Също така дайте и още санкции за Русия. Руснаците обикновенно се пречупват лесно, като са под натиск и заплашени. О да, друго за което забравих е два танкера с втечнен газ от САЩ. Те могат и да спасят положението.

174

до мдаа

преди 3 месеца

Ааа, първо били санкциите и Москва се ядосала и нахлула. Вече разбрахме.

173

Анонимен

преди 3 месеца

Германия има малобройна армия,милиони сирийци,афганистанци араби,турци на социални помощи,нищо не е така както беше преди 15г.старите германци измират в старческите домове другото е мигранти.Мързеливи,неграмотни.

172

мдаа

преди 3 месеца

Пак дрънкаме за агресивна политика на Кремъл, нов Кой налага санкции?

171

Какво следва

преди 3 месеца

Като начало могат да върнат обратно газовата турбина за Северен поток 1, която Русия е изпратила за ремонт, а заради санкциите отказват да я върнат.

170

Анонимен

преди 3 месеца

На путинистите им се привижда постоянно "разпад" на ЕС. Няма да стане бе другари, гледайте си мужишката цивилизация.

169

Анонимен

преди 3 месеца

Русия може да унищожи Германия военно за няколко минути. Русия може да унищожи Германия икономически за няколко седмици. Германия живее и съществува само по милостта на Путин и на Русия.

168

Край

преди 3 месеца

Брех мари божкеле. Не седнала сама на кочана Германия - ми Путин и бил виновен. Той я тласкал. Той и бил дефекирал в гащите.