177

User

преди 1 година

Тренират за времената, когато ще са свършили газта и петрола(независимо от цената). Преди години четох изказване на Путин: "... не ние се нуждаем от света, а света от нас. Достатъчно е да ги снабдяваме със суровини и да вземаме от него само това което ни трябва ..." Лъжа ли е? Необходимо е само да си пазят Съкровищницата подобаващо, нали? Вместо да се изгражда технологично устойчиво и зелено бъдеще за всички на запад се харчеха ресурси и енергия за излишен лукс, охолство, капризи.

176

ВЕВЕРТ

преди 1 година

Като не играете шах, така ще ви е. Нали вие не искахте да купувате, да им било гадно на руснаците. Е, що не помислихе за клона, дето стояхте?

175

Иво

преди 1 година

Тъй ли не фалира тая Русия ве... бензиностанция с ракети 140дена будалка умните натовоамериканоеврейци...

174

Nicky

преди 1 година

Защо Путин да тласка към икономиките на Запада към пречупване?! Запада сам анатемоса и се отрече от всичко руско, даже изрично го забраниха. После се оказва, че забраняват само онова, от което могат да се лишат, но държат Путин да им зарежда всичко необходимо, при все драконовксите им санкции и кражба на руските пари в техните банки. Малко арогантно ми идва да винят Путин за логичните последствия от техните решения.

173

Малко за политика

преди 1 година

"Да навредим на Русия без да навредим на себе си" - това беше идеята на евроатлантиците. Нещо не се получава както трябва.

172

Германският бизнес

преди 1 година

Скоро кожичката на обидената наденица ще се развява пред Райхстага.

171

Два танкера

преди 1 година

И моите два танкера - ляв и десен ще оправят нещата.

170

Анонимен

преди 1 година

Повече оръжия за Украйна ще оправят нещата. Също така дайте и още санкции за Русия. Руснаците обикновенно се пречупват лесно, като са под натиск и заплашени. О да, друго за което забравих е два танкера с втечнен газ от САЩ. Те могат и да спасят положението.

169

до мдаа

преди 1 година

Ааа, първо били санкциите и Москва се ядосала и нахлула. Вече разбрахме.

168

Анонимен

преди 1 година

Германия има малобройна армия,милиони сирийци,афганистанци араби,турци на социални помощи,нищо не е така както беше преди 15г.старите германци измират в старческите домове другото е мигранти.Мързеливи,неграмотни.

167

мдаа

преди 1 година

Пак дрънкаме за агресивна политика на Кремъл, нов Кой налага санкции?

166

Какво следва

преди 1 година

Като начало могат да върнат обратно газовата турбина за Северен поток 1, която Русия е изпратила за ремонт, а заради санкциите отказват да я върнат.

165

Анонимен

преди 1 година

На путинистите им се привижда постоянно "разпад" на ЕС. Няма да стане бе другари, гледайте си мужишката цивилизация.

164

Анонимен

преди 1 година

Русия може да унищожи Германия военно за няколко минути. Русия може да унищожи Германия икономически за няколко седмици. Германия живее и съществува само по милостта на Путин и на Русия.

163

Край

преди 1 година

Брех мари божкеле. Не седнала сама на кочана Германия - ми Путин и бил виновен. Той я тласкал. Той и бил дефекирал в гащите.

162

Анонимен

преди 1 година

Каквото сам си причиниш, никой не може да ти причини.

161

Анонимен

преди 1 година

Никой с нищо не тласка герман(истан)ската икономика. Кой каквото си е надробил, това cърба. Който не може да плува, да не се хвърля в морето.

160

Предложение

преди 1 година

Предлгама Германия да се отвърже от ресурсите на Русия и да се привърже към некои други ресурси.

159

Германен

преди 1 година

Швабен капутен скорен.

158

Най - големия, бате

преди 1 година

Велик!