197

ПРОСТИ ЕВРОПЕЙЦИ

преди 1 година

Щом до сега толкова десетилетия не разбрахте и не схванахте какво представлява да си имаш каквато и да е работа с Русия сега ще наваксате и ще разберете по трудния начин ! !

196

Анонимен

преди 1 година

Щом си плащат, нека си викат каквото искат. Ще викат, ще викат, па ке им омръзне да викат. После пак ке плащат, ама нема да викат.

195

Анонимен

преди 1 година

Това със санкциите не е много умно-красиво, но докато не паднат по дупе няма да разберат, че е така. Желая им да викат дружно против Русия, докато дружно купуват газ от нея, с отвращение.

194

Анонимен

преди 1 година

Путин защитава интересите на Русия и не е виновен , че Шолц и цялото ръководство на ЕС, са си свалили гащите, хванати за палците лаят срещу Русия,докато големия брат ги оправя. Зелените реваха да се затворят АЕЦ,дори ги събориха, вместо да ги модернизират.

193

Анонимен

преди 1 година

Да наблегнат на свещите и кюмюря, ние ще караме на 6-ти блок.

192

Анонимен

преди 1 година

скоро време ще изгонят шолц барбек за горделивите думи как нашият кирчо за недоверие дано да стане и макрон също и урсула ще сакционират а занарода не мислят

191

Анонимен

преди 1 година

Путин няма нищо общо, ако трябва да се обвинява някого, то това е ECB и умно-красивите от Брюксел, дето искат да правят Съединени Еропейски Щати

190

Анонимен

преди 1 година

До Гост във русия бг има около 100 000х.ч.коитот не искат да живеят в бг не искат да се върнат в русия ние много добре сме в бг лъжи измами корупция по всички параграфи хората са палят живи от немотия а правителството неги интересува

189

Анонимен

преди 1 година

Наесен, със същата песен в Германия ще настане веселба. За октоберфест ще поръчат бира Foster от Австралия, за по-евтино и за по-бърза доставка, а на Хер Шольц ще му сковат бронирана каляска за 12 коня. Да се придвижва по-бързо от бюргерите.

188

Хипо

преди 1 година

Германия и другите,блеещи в хор държави думата"санкция,санкция" сами се нахендр..т,пардон -народа си,а не Путин. А сега,"политкоректните"санкциониращи ще духат супата с николкократно по-високи цени.Честито

187

Анонимен

преди 1 година

До 205:Защо не свалиш розовите очила? Или в училище си учил до 8ми клас?Светът не е ЕС и МВФ абревиатури които познаваш. Чувал ли си за БРИКС( Бразилия, Русия, Индия, Китай, Южна Африка) и ШСО с членове същите тези държави плюс постоянно присъединяващи се нови. Територията им е 34 млн. кв. км и 1,5 млрд. население, значи в пъти повече от Европа и САЩ взети заедно. Преди седмица имаха конференция в Санкт Петербург и създадоха банка БРИКС конкурент на МВФ както и конкурент на Swift. Осъзнаваш ли

186

Гост

преди 1 година

Чакам да видя кога милионите руснаци в Германия ще почнат да бягат от бедстваща Германия към просперираща русия. Но няма да дочакам до куково лято. Точно така както никой от бедстваща България не е тръгнал да бяга към богата русия.

185

Гост

преди 1 година

То бива бива руска хибридна война по всички платформи където има възможност да се оставят коментари, ама то вече е катастрофа. Както винаги нямаме държава, че да предприеме мерки срещу руския нацизъм.

184

По същество

преди 1 година

Да му мислят германците. На мен ми е все тая. Ако бяха по-обективни нямаше да се намесят в тази война.

183

//////

преди 1 година

Едно време и Хитлер така е дрънкал глупости, ама му е треперело под лъжичката американците да не влязат във войната. И три години и половина пропагандата ги е държала настрани и Хитлер си е разигравал коня. Но накрая влизат във войната и оттам нататък германците са само в отстъпление и за две години ги приключват. Същото ще стане и с Путин сега, въпроса е само НАТО ще чака ли още три години докато се накани да действа.

182

:) точката G

преди 1 година

направо им е наерил правилната точка!

181

ХА-ХА

преди 1 година

"ако пантерите и леопардите тръгнат пак към Масква?" Ами, Т-34 Т-72, Т90 и Т-14 ще дефилират на парада пред Райхстага в Берлин! Ей това ще стане.

180

Мисъл

преди 1 година

Не можеш да събориш германеца, колкото и да искаш, Хитлер с всичките си ужасии не успя, а започна вътрешно. Ще намерят начин да се справят, целият свят ще намери начин, стига драматизации. Западът прати робот на друга планета, а ония са още с външни тоалетни, хайде малко по-сериозно.

179

Мдаа

преди 1 година

Тренира ги,да намерят нов начин за да избегнат зависимостите.И ще го намерят.Това са германци,а не кавказци.И после какво?Леле,много са зле тези кремълски чичко.

178

Анонимен

преди 1 година

Ами швабите да се държат още наведени пред Говедарският хамут,и после ама кой ми се издруса в гащите!Време е за изтрезвяване и натирване на краварските окупатори от Германия!