267

бъзик,бъзик

преди 2 месеца

Не доларите хранят населението,кскто се опитват да ни заблудата кръговрата в Природата и с помоща на човека се създават благата от които се нуждае населението на Земята за да съществува.Но човеконенавистниците мислят само и единствено за себе си и за да потискат мнозинството му устройват войни,глад и мизерия,като ограбват чрез $,ресурси който не им се следват.С илиега правят опит да спрат,чрез ограничена ядрена война,и вечния кръговрат в Природата ,така жизнено необходим за милиарди живи същва.

266

бъзик,бъзик

преди 2 месеца

Само след като Германия изгони американците от Германия и Европа,можеда бъде осъществен и съдебен процес срещу ковид терористите,който за да не загубят трилионите си долари спретнаха една измислена ковид епидемия и извършиха геноцид над световното население.Голямата им лъжа е че планетата Всъщност Земя на може да изхрани повече от 1 милиард население на Земята.Всъщност наЗемята може да бъде изхранено и 20 милиардни население ако ресурсите се разпределят правилно и рационално.

265

Бъзик,бъзик

преди 2 месеца

Ако съм на президента Путин,ще кажа на германците да изгонят американците от Германия и ще имат всичко от което се нуждаят за да сътворят една още по-силна и преуспяващ ГерманияТова всъщност ще е политическата цена,която ще им е безплатна но доста ефективна.Само така може да се осъщрстви Европейския хилядолетен Рай в Европа.Само с една заповед на Канцлера и Раят ще е факт.Но се искат топки.

264

Анонимен

преди 2 месеца

Не, не Путин тласка германската икономика към точката на пречупване, а самоубийствената политика на евро - политиците. Хората са казали, каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи

263

греп

преди 2 месеца

До Анонименtrue story

262

греп

преди 2 месеца

Немците ги лъгаха, че с перки и соларки ще живеят в рая. През това време спряха АЕЦите, ТЕЦовете и се набутаха до ушите в руски газ. Сега ще им дойде акъла.

261

grep

преди 2 месеца

До ИвановИ какво, ако беше скъп руския газ какво щеше да разбере редовия руснак? Олигарсите щяха да имат още една яхта. Редовите граждани само бачкат. Далаверите от полезни изкопаеми рядко стигат до тях.

260

Анонимен

преди 2 месеца

Десетолетия са прцъфтявали благодарение на Русия, а сега се опитват да я убият със санкциите си. Ами да им се връща тъпкано.

259

СД

преди 2 месеца

Тези дни гледах по една забранена телевизия как В.Путин каза: Ние още не сме започнали да отговаряме на санкциита на Запада.

258

Анонимен

преди 2 месеца

До Solar Power: До края на живота ти, ама друг път. (Освен ако не смяташ скоро да умираш де). Като ти деградират панелите ще трябва да ги сменяш. Акумулаторите също и даже по-често. Така че, ще плащаш повече, просто не на руснаците, а на китайците.

257

анонимен

преди 2 месеца

Някой може ли да определи кои санкции са по-ефективни - от ЕС към Русия , или от Русия към ЕС.

256

УМОПОМРАЧЕНИЕ!

преди 2 месеца

В това заглавие се съдържа цялата импотентност на мисълта на колективния запад днес. Срам и позор за умствените способности и идеалите на мислителите, творците и народите, които създадоха тази доскоро цветуща цивилизация. БРАДВАТА ЛЕЖИ ВЕЧЕ ПРИ КОРЕНА НА ДЪРВЕТАТА - ВСЯКО ДЪРВО, КОЕТО НЕ ДАВА ДОБЪР ПЛОД, ЩЕ БЪДЕ ОТСЕЧЕНО И ХВЪРЛЕНО В ОГЪНЯ. ЛУКА 3:9

255

pero-2022

преди 2 месеца

Тласка ли Путин германската икономика към точката на пречупване?Не Германия сама се тласка в тази посока!

254

Реалист

преди 2 месеца

Пак Путин виновен? Той и динозаврите уморил, сега и германицте...

253

МИШКАТА

преди 2 месеца

Така е.... Аз съм работил в Кремиковци и знам ,че спре ли газа за кратко време всичко стяга и помага само бомба . Германия с тъпата европейска политика да се перчи на Русия отива в небитието . Глупавите глави в Брюксел ни доведоха до гибел .

252

НЯКОЙ

преди 2 месеца

Германската икономика няма да се пречупи, а просто ще се счупи, но важно е Путин да е зле както казва Бай-дан.

251

Анонимен

преди 2 месеца

Точно пък Путин им е виновен на бавноразвитите *** в ЕУто.....онова меме, дето сам си набива дърво в спиците и вика, че другите са му виновни. Ай сиктир от полезни ***.

250

Solar Power

преди 2 месеца

До Иванов: Аз не искам газ/петрол. От 7 години съм офгрид :) Намам нужда от руски / американски петрол/газ а още по малко от брадатите :)Не е трудно ! Моят преход го направих за 1 седмица. 20 палки и ток и топло без пари до края на живота ми. Малко по късно взех и ел. кола и сега могат да ми веят на онази работа :)

249

Nobody

преди 2 месеца

Ментално увредена Европа!!!!!!! И ние в общата лудница?!

248

Иванов

преди 2 месеца

Беше хубаво, безкрайно хубаво да има евтин газ и процъфтяваща Германска икономика. За сметка на кого? - редовия руснак, който всеки подиграва, че живее в изоставаща страна. Тренда се обръща. Ако някой иска газ, трябва да плаща, колкото плаща на Американците. Може би това ще бъде най-точния резултат от войната в Украйна.