207

Fool

преди 3 месеца

Много е забавно като всички влюбени в другаря обедняват колко са *** в Европа. На другаря финансите не са му вечни също, това е игра и извиване на ръце двустранно. Ако се уреди договор за lng другаря, ще гледа тъпо от Кремъл :) А всички пишещи тук колко е зле Европа, да станете утре и да си продадете немските автомобили и бързо да взимате по една Лада Веста!

206

Мао

преди 3 месеца

Канадците не искат да ремонтират турбината на Северен поток 1, а немците не искат да пуснат Северен поток 2! И защо Путин да им е виновен!?

205

Анонимен

преди 3 месеца

Искат и санкции и евтино олио и газ и пак да си карат колите. Нещо друго не искат ли?

204

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо не тласка Путин, той си гледа интереса на държавата. Натласкаха си го те, а сега и недоволни. Тарикат не писка.

203

ПРОСТИ ЕВРОПЕЙЦИ

преди 3 месеца

Щом до сега толкова десетилетия не разбрахте и не схванахте какво представлява да си имаш каквато и да е работа с Русия сега ще наваксате и ще разберете по трудния начин ! !

202

Анонимен

преди 3 месеца

Щом си плащат, нека си викат каквото искат. Ще викат, ще викат, па ке им омръзне да викат. После пак ке плащат, ама нема да викат.

201

Анонимен

преди 3 месеца

Това със санкциите не е много умно-красиво, но докато не паднат по дупе няма да разберат, че е така. Желая им да викат дружно против Русия, докато дружно купуват газ от нея, с отвращение.

200

Анонимен

преди 3 месеца

Путин защитава интересите на Русия и не е виновен , че Шолц и цялото ръководство на ЕС, са си свалили гащите, хванати за палците лаят срещу Русия,докато големия брат ги оправя. Зелените реваха да се затворят АЕЦ,дори ги събориха, вместо да ги модернизират.

199

Анонимен

преди 3 месеца

Да наблегнат на свещите и кюмюря, ние ще караме на 6-ти блок.

198

Анонимен

преди 3 месеца

скоро време ще изгонят шолц барбек за горделивите думи как нашият кирчо за недоверие дано да стане и макрон също и урсула ще сакционират а занарода не мислят

197

Анонимен

преди 3 месеца

Путин няма нищо общо, ако трябва да се обвинява някого, то това е ECB и умно-красивите от Брюксел, дето искат да правят Съединени Еропейски Щати

196

Анонимен

преди 3 месеца

До Гост във русия бг има около 100 000х.ч.коитот не искат да живеят в бг не искат да се върнат в русия ние много добре сме в бг лъжи измами корупция по всички параграфи хората са палят живи от немотия а правителството неги интересува

195

Анонимен

преди 3 месеца

Наесен, със същата песен в Германия ще настане веселба. За октоберфест ще поръчат бира Foster от Австралия, за по-евтино и за по-бърза доставка, а на Хер Шольц ще му сковат бронирана каляска за 12 коня. Да се придвижва по-бързо от бюргерите.

194

Хипо

преди 3 месеца

Германия и другите,блеещи в хор държави думата"санкция,санкция" сами се нахендр..т,пардон -народа си,а не Путин. А сега,"политкоректните"санкциониращи ще духат супата с николкократно по-високи цени.Честито

193

Анонимен

преди 3 месеца

До 205:Защо не свалиш розовите очила? Или в училище си учил до 8ми клас?Светът не е ЕС и МВФ абревиатури които познаваш. Чувал ли си за БРИКС( Бразилия, Русия, Индия, Китай, Южна Африка) и ШСО с членове същите тези държави плюс постоянно присъединяващи се нови. Територията им е 34 млн. кв. км и 1,5 млрд. население, значи в пъти повече от Европа и САЩ взети заедно. Преди седмица имаха конференция в Санкт Петербург и създадоха банка БРИКС конкурент на МВФ както и конкурент на Swift. Осъзнаваш ли

192

Гост

преди 3 месеца

Чакам да видя кога милионите руснаци в Германия ще почнат да бягат от бедстваща Германия към просперираща русия. Но няма да дочакам до куково лято. Точно така както никой от бедстваща България не е тръгнал да бяга към богата русия.

191

Гост

преди 3 месеца

То бива бива руска хибридна война по всички платформи където има възможност да се оставят коментари, ама то вече е катастрофа. Както винаги нямаме държава, че да предприеме мерки срещу руския нацизъм.

190

По същество

преди 3 месеца

Да му мислят германците. На мен ми е все тая. Ако бяха по-обективни нямаше да се намесят в тази война.

189

Анонимен

преди 3 месеца

Никога досега в следвоенната история Европа не е имала такъв златен шанс да се разкачи от руските енергийни доставки. Войната в Украйна и газовият шантаж на Русия прекрасно оправдават една такава политика на разделяне.

188

//////

преди 3 месеца

Едно време и Хитлер така е дрънкал глупости, ама му е треперело под лъжичката американците да не влязат във войната. И три години и половина пропагандата ги е държала настрани и Хитлер си е разигравал коня. Но накрая влизат във войната и оттам нататък германците са само в отстъпление и за две години ги приключват. Същото ще стане и с Путин сега, въпроса е само НАТО ще чака ли още три години докато се накани да действа.