80

отец Нафърфорий

преди 1 година

Раз -два !! Комбинация в два хода :ГЕРБ предлага вот на недоверие , правителството пада , след това + ГЕРБ се пуска Македония на преговори за ЕС .

79

Гумичка за триене

преди 1 година

Влачиш ли се по корем бе мастио?? Там ти е мястото червей долен и кога ще спреш да си показваш гадната продажна и мазна физиономия?

78

Gorskio

преди 1 година

Ще цитирам Кварталната Батка: "Дър.пай ***!"

77

Другарко Нинова...

преди 1 година

Че Буци говори, като луд с оная си работа, знаем всички. Но по-интересно е, как цели 12 години вие гласно и негласно го подкрепяхте. Деляхте министерски кресла, и дружно лапахте от гърба на електората.Благодарение на това, сега по-голямата част от вашият електорат е на "едно по-добро място". Сиреч, вече не са.из между нас, и вие при едно избори трудно ще докопате и 4%. Сега ли се сетихте за народа, за бедните, за нас, тези които 12 години мачкахте заедно с ГРОБ?За един прЕАтел питам, нищо лично... !)

76

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията се бори с конкретни мерки, а не с говорене на небивалици от сутрин до вечер, пише Нинова в поста си. А на Нинова какви са мерките. Взимане на заеми за плащане на по-високи пенсии. За работещите един среден и да връщат след време кредитите. Мерките са най-бедните да оцелеят физически и нищо повече.

75

NoirFire

преди 1 година

Трябваще да има промяна, теглят се много пари а не се прави абсолютно нищо, Бойко няма да спре инфланцията но ще спре това безцелно прахосване на пари.

74

отец Нафърфорий

преди 1 година

Приятно съм изненадан от поведението на Нинова като вицепремиер, истинска българка, сложи в джоба си и БОРИСОВ и РАДЕВ .

73

анонимен

преди 1 година

Първо-битните хардварци никога повече в каквото и да е управление, камо ли на държавата, доказаха си некадърността .

72

Анонимен

преди 1 година

До 68 За т'ва ли и викат Мата Космата? Хахахахахаха

71

Анонимен до Ромс

преди 1 година

Идола ти Кокорчо кажа да ду-аш!!!!!!!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Сме след като ти не можеш да намалиш инфлацията, може би той ще успее

69

Нещо наркотици?

преди 1 година

До Съвет 60Аз не знаех, че най-бедната, корумпирана, с неработещи институции, скапана, изостанала и бързотопяща се страна в Европа се дифинира като "оправена страна"

68

До Юрист

преди 1 година

Нали знаеш ,че всички държави в които Юристите изтекохте в канала в вид на ЖамалаяКашофи в момента са най проспериращите държави във света. Може положително ще ти припомни нещо за стойността на всичките ти книги.

67

Анонимен

преди 1 година

Бойко Болгариецът сега като се върне на власт и електоратът му дето са най-бедните у тайки на обществото с по 700лв заплати ще ги умори от глад и студ тая зима.. :D

66

Анонимен

преди 1 година

само бойко ще ни спаси!! не току така управляваше 12 години! киро и половин година не изкара... направо срам и позор за харвард, че дава дипломи нап такива ментета...

65

Бай Илийчо

преди 1 година

Такъф ша го дъфчете гражданята зимъска чи .....? Кът ви спрът еликтриката и сте дотам !

64

до 64

преди 1 година

Това е някаква димка с Ралица. Янев явно се уплаши от разкритите видео записи с Киро и Лена и измислиха раздялата. Размириса се и жена му го е сдъвкала. Освен това в интернет излязоха аналогии и сравнения как Янев и Киро си назначили любовници на кабинет. Янев е разбрал, че в кабинета на премиера има мини камери и са записвани с месеци. Дори в банята голямото огледало е документирало как се бръсне Лена. Янев играе театър. Болшой театър за наивници. Лъжа е, че са скарани.

63

Костовист бизнесмен

преди 1 година

Бедняците още не са си научили урока ,но има време да учат бавно, когато следващата клика отново с с Корнеля Нинов и Ококореното дойдат на власт бензина вече ще е около 30 или 50лв за литър Сиренето ще бие 300лв за пловинка ,а хляба ще е 300гр за 300лв но важното е че ТЯ,тетята с вмирисаните крака и синче милионер в САЩ ще ви даде 12 % в/у пенсиите.Ура за несретниците избирщи икономически лоботомии превърнали държавата в под Африканска хунтна република

62

Юрист

преди 1 година

Балгаретата сериозно вярват, че пожарникар, който е прочел една книга през живота си, (винету) ще спре най-голямата инфлация в света за последните 100 години.. вие сте по-жалки и от макетата ве!

61

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм за закона за лустрация.Янев щял да го въвежда.Обаче Ралица Симеонова му закла партията...след нейните думи кой ще гласува за тях?Гледах я днес.Умна жена е.Добре говори.Не е като Асенчо.Освен да са й дали пари,за да напусне и така Янев да не е конкуренция?