100

Анонимен

преди 1 година

БСП се спихна като мушмула.

99

Може да е в Цял Свят

преди 1 година

ама във Великобритания при Минимална Заплата малко под 3700 лева (паундите преобърнати в лева по курса на БНБ), 250 грама масло са 4 лева, а в София е 8 лева - като си дойдох - за тиквата се хванах на цените в София!!

98

Анонимен

преди 1 година

Нинова потопи БСП. В 48 НС най-много 13 депутата ще имат. Преди години в 42 НС БСП имаха 84 депутата. Сега с любезното съдействие на Нинова партията се спусна като мушмула.

97

Анонимен

преди 1 година

Борисов много нагъл.

96

пияница мистик

преди 1 година

Нянковa, в Европа инфлацията е два пъти по-ниска от България. Не подвеждай 80 процентовите

95

Аз промяната

преди 1 година

НИНОВА ГЕЧЕВ И СИЕ ДЕТО ФАЛИРАХТЕ БАНКИТЕ 90 ГОД И БЕЗНАКАЗАНО БОГАТЕЕТЕ НИНОВА КЪДЕ Е ТОГАВАШНИЯТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НИНОВА ВЪРВИ ДА ГО СВАЛЯШ НИНОВА ТИ НЕ СЕ ЧУВАШ КАКВИ ГИ ЛЪЖЕШ БКП БИЛА ПРОМЯНАТА 12 КЛОЗЕТА ДЕДЕ ПЕНСИОНЕР ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ С ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА ОТ 19 ИМОТА СИ КУПИ 22 СЕГА НАЛИ МИЛИОНЕР Е НИНОВА ВЕЧЕ НЕЗНАМ КОЙ ЩЕ ЛЪЖЕШ МАГАЗИН ГОРИВА УСЛУГИ ФАЛИРАНЕ ИНФЛАЦИЯ НЕВИЖДАНА ОСТАВКА НИНОВА 100 МИЛИОНА КОМИСИОН НИНОВА КОЙ КОЙ ВЗИМА ОСТАВКА БКП

94

Анонимен

преди 1 година

Тая госпожа щеше да пребори спекулата, помните ли? Не че Боце може да овладее инфлацията. Най-малко по причина, че няма да види вече самостоятелно власт, пък и за коалиционна не се знае.

93

Анонимна

преди 1 година

Дано да гледате Парламента от вън.

92

Анонимен

преди 1 година

Много активна и сърдита. Този път оръжеен не успя да докопа и на всичко отгоре аут.

91

Анонимен

преди 1 година

Калоян Методиев, протежето на Нинова нарече Радев Черна станция. Нинова отива в бунището на историята като г-жа Импексова, уволнена за корупция от Станишев през 2007г., срутила БСП до чудовищно ниско ниво от 26 депутата, по-известна като г-жа Лъжа. Каквито и змии, и гущери да бълва срещу Борисов, на малкото пръстче не може да му стъпи. Лъже, че не праща оръжие за Украйна. Киро казва, че пращат, тя отрича.

90

Анонимен

преди 1 година

Това нещо разчита на онова МОРЕ хора от оня ден явно те не зареждат гориво и не си купуват храна че да защитават Киро и компания! Е нема корни парите свършиха и в склада няма вече, от Дубай се обадиха да палиш гумите

89

Анонимен

преди 1 година

Смешно или не... Бойко се оказа най-свестния политик в България...

88

Анонимен

преди 1 година

Много е важно първото изречение,В ОСТАВКА си *** в оставка да си я направила инфлацията като на всякъде сега и да се дереш това е В ОСТАВКА СИ и наздраве на Рашков за оня от президентството ти си знаеш, малко автогол е работата аре бегай си

87

BMW X6 M50i

преди 1 година

50 % реална инфлация за 6м 15 лв е най обикновен посредствен ХЛЯБ ОТ ПШЕНИЦА па ТУКАШНИТЕ ВЪШЛИВИБЕДНЯЦИ едва връзващи до аванса имащи по 50 лв в джоба пускат опорки за Нинова.Скоро нито ток нито вода и храна че имате мишшоций .Чe живеете просто свободни и на палатка.Борисоф немое му стъпие на малкия пръст

86

Анонимен

преди 1 година

Корнелия знае само да лъже и краде! Инфлацията в цяла свят е незначителна спрямо нашата хиперинфлация! Комунистите окрадаха милиарди и нищо не построиха, хвърлиха на пенсионерите жълти стотинки за заблуда на плиткоумниците.

85

Анонимен

преди 1 година

Е да ама ние сме 5 ти в ЕС по инфлация бе Нинче. Начело на некадърниците сте вие

84

Анонимен

преди 1 година

Корнелио, не знам за Борисов, но на теб как ти личи, че на всяка цена искаш да останеш във властта! Щото на едни избори не се знае знае ли се, пък и в партията не те долюбват много, въпреки че според теб си незаменима. В цял свят е инфлацията, ама у нас е най-голяма. Да я бяхте направили като по света. Сега току виж Борисов успял да я понамали, кво праЙтИ и кво ше приказватИ??

83

дддд

преди 1 година

Нинова:Инфлацията се бори с конкретни мерки.И как е другарко Нинова,справяте ли се като се борите????Като мина през бензиностанцията,после през магазина,свят ми се завива.А обещанието ви дървата за огрев да са с цена като минало годишната,се оказа опашата лъжа.Само вие и БКП забогатявате за пореден път като крадете от народа.А и каквото да говорите срещу Борисов,не той управлява сега,че да спорите с него!

82

БГТЛМ

преди 1 година

Проклетата Нинова изкривява нещата.Има инфлация в цял свят ,но тя може да се намали, а тези новите направо се гърчат и не знаят какво да правят. Бацето никога не е говорил,че ще премахва инфлацция,но със сигурност ще търси по скопосен начин да намали напрежението.

81

Анонимен

преди 1 година

червена крадло едно е 8 процента инфлация друго е 100% като в българия