Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът в оставка Корнелия Нинова отговори на лидера на ГРЕБ Бойко Борисов за критиките му към правителството.

Още по темата
"Има война и цените на световните пазари скочиха. В цял свят инфлация, само Борисов ще я спре в България. Може даже да сподели челен опит и в чужбина на колегите си от ЕНП, които също закъсаха с цените", написа лидерът на БСП и вицепремиер в оставка във Facebook в отговор на критиките на бившия премиер Бойко Борисов към правителството.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ участва на среща с членове и симпатизанти на партията в Монтана, която беше излъчена на живо. Там той оспори твърденията на кабинета, че инфлацията е привнесена отвън и заяви, че ако ГЕРБ са били досега на власт, горивото нямаше да е на такава висока цена.  

“Инфлацията се бори с конкретни мерки, а не с говорене на небивалици от сутрин до вечер“, пише Нинова в поста си. По думите й връщането на Борисов във властта и избягването на правосъдието са на всяка цена за него.
 

Коментари Напиши коментар

210

Анонимен

преди 1 месец

То и ти на всяка цена драпаше да се върнеш и ето докъде ни докара заедно с другата, некомпетентна ***!

209

Анонимен

преди 1 месец

До 209Къде я видя тази инфлация 17- 20%. Реално инфлацията е. 50-60%

208

Инфлацията

преди 1 месец

Г-жо власт на всяка цена. Навсякъде в Европа инфлацията е 7-9%, а в България 17-20%. Има малка разлика, а вашето правителство ни занимава с Украйна и Северна Македония. Правителство на коя от двете държави сте?