97

Анонимен

преди 1 година

Бойко забрави ли срещу кого персонално и срещу чие правителство бяха безкрайните протести миналата година?!! И кой е причината сега да имаме ново правителство, което отново се опитва да дискредитира ? Удивително е как много българи също забравиха, невероятно е колко къса памет имаме като нация! Ами ще припомня: протестите бяха срещу корумпираното управление на ГЕРБ, срещу мафията, довела страната до мизерия и отчаяние. А това, което преля чашата бяха шкафчето му с пачки евра и кюлчета злато

96

Анонимен

преди 1 година

Ти пък не смееш да се покажеш в центъра на града да не те замерят с камъни.

95

БЕСЕН

преди 1 година

12г.Томето отговаря за електронното правителство и нищо,освен крадене.Завеждам майка ми в Пирогов късно вечерта.Приемат я,появява са млад,усмихнат лекар,който точно и ясно обяснява как ще я оперират.Пита ме за диагнозата,но не я знам с точното наименование-и тук е въпросът:За какво са електронните рецептурни книжки-нали може лекарят да отвори и да види какво е предписано,каква е диагнозата и т.н.Добре,че пазя хартиената.Ами електронните рецепти-и там при такива случаи лекарят не вижда.

94

Анонимен

преди 1 година

Ох,на дяда шкафчето с кюлчета и пачки.....

93

Анонимен

преди 1 година

Ха ха , кой го казва.

92

Айде холан

преди 1 година

До Борисов - THE BEST !То едни пари, то едни заплати! Изключение то беше за калинките! Случайно да не си от тях?

91

Истукан

преди 1 година

Бойко, колко пари открадна от магистралите и приватизацията на златните мини? Затова ГЕРБ са най-богатата партия и не е тайна за никой. Съобщават го по новините, че ГЕРБ може да си купи изборите и да спечели отново.

90

Селски хитрец

преди 1 година

До обед едно плещи, след обед - обратното! Това Боко знае! Показателно е обаче, че винаги говори за ПАРИ и КРАЖБИ - явно много го боли...(защо ли - толкова много е крал, ама казват: АПЕТИТЪТ идва с яденето)

89

Истукан

преди 1 година

Самите ГЕРБ ги интересуват само постове и пари. Борисов за себе си говори явно. Той е такъв и обвинява Кири Петков и ПП.

88

Анонимен

преди 1 година

От този хуманоиди една дума истина не съм чул до сега. Такъв космополитен лъжец българската политическа класа не помни досега. Позор си ти и твоята мафиотска партия. Посочи поне едно име на честен, почтен, благороден и интелигентен член на престъпната ти партия. Поне един, едно име. Е, няма.

87

Един там

преди 1 година

Господ ще те съди теб и всички национални крадци! Заради теб и подобни 3 милиона напуснаха България! Проклет да си!

86

Анонимен

преди 1 година

Тоя продължава да мисли българския народ за *** и неграмотен! Лукойл при неговото 12 годишно управление не плати 1 стотинка данъци на България, за 12 години повиши пенсииите със 100 лева, а Кирчо за 6 месеца със 60%,минималната от 300 на 480лв. А цената на пшеницата и тока са борсови цени и не зависят от България, а от световния пазар!А тоя забрави да ви каже че с парите за пенсии плати руски поток 3 млд лева и за Белене още 1,5 млд на руснаците и Путин, а той и Пеевски си разделиха комисио

85

Ами

преди 1 година

На човек каквото му е в сърцето, това му е на устата !

84

мак

преди 1 година

Ако беше на власт нямаше да може да направи нищо по-добре в сегашната обстановка. Това, че предвиди пари за църкви, пожарникари и т.н. не означава, че въпросните ще ги получат. Най-много се грижеше за магистрални фирми, сега се сети, че има и лекари на този свят. И както той решаваше, къде да даде и това бе единствено правилно, уж, така всяко друго правителство има право да решава.

83

Анонимен

преди 1 година

"Функцията на правителството е да премества публични средства в частни ръце" ДА.

82

? ? ?

преди 1 година

На следващите избори чалгарите и ристьовците са тотално аут. Курнелите са все още на кантар. Младите пед....чета от ПП копаят дъното. Интересно Рундьо на кого разчита?

81

Анонимен

преди 1 година

ПП са първи на есен пък вие се напъвайте с дъртите лъжци и мутри

80

Анонимен

преди 1 година

87 доста ограничен начин на мислене

79

Анонимен

преди 1 година

А в това пл......но сайтче, как бързат да трият коментари срещу ББ, Пеевски, ДПС! Защо ли?

78

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 79 --- Това, че някой не може да чете бързо и с точна дикция, не означава, че не може да строи къщи или кара автомобил. Значи, ако искам да съм добре, ще гласувам за ГЕРБ. Какво ви беше при тях. Само приказвахте и показвахте разни тотално фалшифицирани фотки, правени от изключителен аджамия, защото дори мета-данните им не бяха променени. Така простотия и съветските джуджета няма да допуснат. О, внимавайте, може да се окаже канибалист и да ви излапа с лаптопите и телефоните.