57

Българин

преди 1 година

Борисов два пъти е подавал оставка, и все им е гледал на другите сеира! Лошото е , че този сеир и сега го плашат обикновените българи! И сега не се натиска за властта, защото ако издържи и мине зимата, ГЕРБ се връщат обратно във властта да закърпят държавата! Или това което е останало от нея!

56

Анонимен

преди 1 година

Ние четем ,още от Работническо дело се научихме , ама ти май си с розавите очила ,дето гербер ги раздаваше на предишните избори ..може ли такова неуважение към Баце ,за един поста поне да не го потърсят , е , то се знае - иска царския , ама пусто още сме република ,требе и конституция да променят Биковчето и Десита

55

Анонимен

преди 1 година

Боко вече е за психиатър, може би винаги е бил за лудницата, но вече нема кой да му се върже :))

54

до 51 Анонимен

преди 1 година

ЧЕТИ И МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ, А НЕ САМО ОТДЕЕЛНИ ЦИТАТИ!

53

Иван

преди 1 година

Баце пак се е гледал в огледалото...

52

Shark

преди 1 година

Ами къде ще иде ГЕРБ та няма да подкрепи актуализацията на бюджета. Дали са си сметка, че ако не мине актуализацията, партиите, които гласуваха вота ще получат червен картон на изборите. Те така или иначе двете патерици - ИТН и възраждане са аут.

51

Анонимен

преди 1 година

АААйде пак го изтарваха ....

50

МУРЗИЛКА

преди 1 година

Ако беше толкава добър управленец,нямаше 12г.при мирно време да седим на дъното по зъплати в ЕС.По 100 лв.да се вдигаха всяка година,сега поне по-леко щеше да се диша.Нали си руска ***,щял бензина да е със същите цени.Не виждаш ли какво става на св.пазари?Все за корупция говори,защото май някъде успяха да му спрат кранчетата.Във всяка следваща извява увеличава милиардите,които грабели от нас.ББ се развихри,защото знае,чи Гешев е негов човек и никога няма да го пипне за съжаление.

49

Анонимен

преди 1 година

Баце: "Внасям вот на недоверие за провалената финансова политика на правителството. Пак Баце: "Ще подкрепим актуализацията на бюджета на същото правителство".

48

Анонимен

преди 1 година

Тоя наглец дет от 90г само е овъртолян в схеми..крадени коли в Унгария..импорт/експорт на нарк..фабриката в Крайморие за фалшиви цигари.."охрана " ( рекет )..имоти и бизнеси в софийска околия...(и това с докум.и доказателства)..и в последствие щавене на цялата държава..докара народа до най-болния,най-мизерния,най-необразования.. в цяла Европа- само и само да пълни сакове,шкафове и сметки...ТОЯ Е ЗА БАЙ СТАВРИ..НАГЛЕЦ И КРАДЕЦ

47

ПП=ББ

преди 1 година

ПП и ББ са национални предатели и продажници за постове и евро..

46

Анонимен

преди 1 година

Лойко иска и той пост на премиер а не чистачка.

45

Анонимен

преди 1 година

Даде ти се много шанс Бойко, ама практиката сочи, че веднъж паднеш ли от високо, нема ставане, говоря за БГ политиката естествено :)) Ти разкара заедно с Доган и чалгаря Киро, не знам защо си мислиш, че българите са толкова прости за да ти се вържат отново :)

44

Анонимен

преди 1 година

Боце , от Магнитски говоря за някакъв бивш премиер бе. Ние сме сигурни, че точно това не си точно ти :))))

43

крадеца вика крадеца

преди 1 година

ББ е национален предател и продажник който продаде България на ЕС и НАТО македонистите.

42

Аз промяната

преди 1 година

ДАВАЙ БОЙКО ТЕЗИ ПРОМЕНАДЖИИ ВСИЧКО ВСИЧКО СРУТИХА АЗ НЕ ИСКАМ ДА И ПЛАЩАМ БАКИИТЕ КОКОРЧО ВЪН РАЗСЛЕДВАНЕ КАКВО ОЩЕ ЩЕ ЛЪЖЕТЕ СТИГА ВЕЧЕ ВАШАТА ЛЪЖА БОЙКО С ТЕБ СМЕ ДАВАЙ

41

Анонимен

преди 1 година

Пак няма да те огрее др Борисов! На тези избори,ще ти стане ясно вече,че Ти приключи с властта!-:)))Имаш нов опонент,който пак ще ти вземе елзстта !-:)))

40

Недоразбрал

преди 1 година

Исус каза Аз съм пътя,истината и живота!Този който вярва в мен е солта и светлината на този свят и проводник на тези мои функции!Колкото на побеснелите в БГ и тук в сайта,най близо до Богът и до неговите изисквания е Борисов и ГЕРБ!!

39

Айдеее...

преди 1 година

...пак изпълзя от някъде този и започва да цепи въздуха с пръст като същински диктатор.

38

МЛАД ДЕ-ИЛ.

преди 1 година

СЕГА СЕ КОЛЕБАЯ МЕЖДУ БОЙКО , ДОГАН И НИНОВА? ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ? ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТОШКО И МИТЕВА, ИНАЧЕ ИТН ЩЕ МИ ЛИПСВАТ МНОГО. САМО ТЕ МОГАТ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВАТА И ДА ДАВАТ НУЖНИТЕ БРОЙКИ НА ДРУГИТЕ ПАРТИИ. ПИНОКИО НЯМА ЛИ ДА ПЛАЖУВА НА РОСЕНЕЦ ТАЗИ ГОДИНА?