117

прав е Борисов !!!

преди 1 година

Нека и младите да видят , как е да те управляват комунисти и децата им . Безумни цени на всичко и реанимация на милиционерската държава. Те това е промяната към живот като в Северна Корея в която ни натресоха машините на Мадуро. Нашият Остап Бендер и котилото му ни оправиха хубаво и без вазелин ! Честито харвардски чалгаристанчета и платени писарушки по форумите !!!

116

Радослав

преди 1 година

Бойко Борисов е като индийски сериал. Ако си го слушал 1 път, после 10 години си го игнорирал и го засечеш отново по телевизора, ще имаш чувството, че гледаш същата серия която си гледал преди 10 години. Действието при него се измерва в петилетки. Същата стара, вече привлечена от повторение грамофонна плоча. Няма да се изненадам ако всяко негово интервю или говорене пред членове на партията не е запис от първият конгрес на Герб. Бойко плейбека направо да го кръстим.

115

Анонимен

преди 1 година

МУТ-РА ГАД-НА по-скоро в затвора!!

114

Анонимен

преди 1 година

Борисов е прав, че правителството говореше само за завладените от герберите и депесарите постове и парите от корупция на ГЕРБ и ДПС. Те говореха за неговите назначени хора и неговите корупционни пари. Боко лъже чрез казване на някаква повърхностна истина, зад която е скрита дълбоката лъжа. Постове и пари - да, но герберските постове и герберските пари.Боко говори псевдоистини като във арменските вицове: Гарабед не е спечелил мерцедес от лотарията, а москвич.И не го е спечелил, а загубил на карти

113

Аз промяната

преди 1 година

Всичко написано от бот програмите на Севда ПР е повторение на това което тя е казала на Бойко кадъна да бръщолеви. Ако си чул един гербер си чул всички, разликата ще е само в това колко писклив е гласът им.

112

Ей, Сикаджията.

преди 1 година

остави дежурните си клишета, остави кой какво говори, ами я чуй какво каза днес чалгарската Митева слугиня, дето се "труди" и при "Библиотекарите", освен че сменя памперсите на сакатия си лидер и му пере насраните ***! Каза, дългоносата чалгарка, че президентът щял да им даде мандат и те "да опитат" Е, има едно "ако", ама то е за наивници! Колко пъти ще опитвате ***, Митевата? Колко пъти ще се гаврите с народ ***, фъфлеща слугиньо на Сакатия, на Джебчията Балабана и на *** Тошко?!

111

П.К.

преди 1 година

Всичко надраскано от п.п. слагачите точно пасва на п.п. баламурниците.

110

Анонимен

преди 1 година

Хайде от другата седмица горивата в бензиностанциите ще са с 1 лев по-ниски.Обещано от ГЕРБ ураааа

109

мъъ

преди 1 година

До от село, естествено, че не те интересува какво казва, ти си му мажоретка на боко, няма значение какво казва. а за правителството, нямаш капацитета да го оцениш

108

Улево вампир дърт

преди 1 година

Защо не дойде в студиото когато Отец Събев те призова да дойдеш в БНТ и да целунеш кръста пред цялата аудитория да се закълнеш че не си крал от държавните пари. Страх те е от Божие възмездие за тебе и деца и внуци.....аааааа???? Закълни се пред цяла България и аз първи ще гласувам за вас.

107

noname

преди 1 година

Тикво уплаши се като видя колко хора се събрахме в сряда пред НС. Няма да те пуснем повече да крадеш с дпс-то. така че колкото си искаш ни обиждай, но няма да имама кюлчета и лентички за рязане. Амин!

106

от село

преди 1 година

Не ме интересува какво е казал Боко ,но аз разбрах че това правителство беше като зидаро мазачи ,чегъртане ,шпакловане ,бетоно бъркачки и накрая сърдити за парите от ремонта.

105

Аз промяната

преди 1 година

До 113: така е, бойко кадъна все се мести от легло в легло. От бай тошковото скочи в на царя, от там при доганя и накрая в харема на Ердоган. Все пак герб винаги са били партията с най много хомота и затова маймунската шарка в България тръгна от събрание на герб и лично бойко кадъна я донесе от Анадола.

104

Аз промяната

преди 1 година

Бойко кадъна е прозорлива, тя създаваше повече работни места за нас обикновените ромки. И благодарение на това европейците като минаваха през България си мислеха, че са стигнали Етиопия защото също като там, тук ние *** герберки се продаваме за 10 евро. Затова европейците винаги пращаха на Бойко кадъна евросубсидии. А другите партии ни гонят от магистралите и европейците си мислят, че нещата в България вече са по добре щом няма ромки да се продават като етиопки по магистралите.

103

до 112

преди 1 година

Ти гледай като се задоволяваш, да не пипнеш маймунска шарка, че вечи шари и у нас, педълските ***! ББ си знае работата!

102

Аз промяната

преди 1 година

Бойко кадъна, връщай се и почвай да правиш магистрали, че обикновените герберски кадъни останахме без място за работа. Ама гледай преди лятото да си готов, че да можем да хванем и потока с мамалигари, а не само като теб с анадолци да се задоволяваме, че на мен ми трябва лев за нови розови ***. Искам да си поръчам същите с който ти всяка вечер радваш Султан Ердоган и Доган бей.

101

Аз промяната

преди 1 година

Аз съм луда герберска кадъна, лика и прилика с баш баш бойко гювендиханъм. Не ми обръщайте внимание, всички от гроб страдаме от шизофрения.

100

Аз промяната

преди 1 година

ДО 101 А ЗАЩО 101 НЕ ПИТАШ ПЪПЪ И *** КОЛКО КОМИСИОН ПРИБИРАТ ОТ ПОСРЕДНИЦИТЕ ЗА РУСКИЯТ ГАЗ А ЗАЩО НЕ ГИ ПОПИТАШ ЗА ГОРИВАТА ЗА ИНФЛАЦИЯТА ЗА ХЕМУС ЗА ФАЛИРАТА ИКОНОМИКА

99

Анонимен

преди 1 година

До Един там - Дайте му пак власт , та да напуснат и останалите 3 милиона дето все още се надяват , че България може някога да стане нормална държава !

98

Аз промяната

преди 1 година

До 105 ОБРАЗОВАЙ СЕ 105 ЗАЩО НЕ ОБВИНИШ ГЕРБ И ЗА БУРЯТА ЯЗЪК МЛАДИ А БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ ИНТЕЛЕК МИСЪЛ ВИЖ СЕБЕ СИ 105 И ТОГАВА ОБВИНЯВАЙ ИНАЧЕ СИ НАИВЕН ЛИЧИ СИ ОТ ПИСАНИЯТА ТИ 105