74

Страхова невроза

преди 1 година

Най голямата полза за българският народ е,че работещите и учещи в Евро съюза и на запад ще бъдат върнати обратно в България,край на излизане с лични карти,само с визи входящи и изходящи,голямата победа на Русия над Украйна и Молдова и САЩ заедно с Западна европа, Пеевски заедно с Борисов ще бъдат изчистени от лъжите по техен адрес, ще започне ново време на просперитет

73

Анонимен

преди 1 година

За мен като историк единствено легитимните държави след Руската империя са Русия Полша и Финландия. Те единствено се възползват от декрета на Ленин за мира.

72

Анонимен

преди 1 година

Абре какво стана с "Вкусно и точка"? Май остана само точката.

71

Европеец

преди 1 година

До 79. Усещам единствено, че живея в нормална, демократична, свободна и просперираща част от света. За разлика от територията на съветските диваци.

70

Дядо Соци

преди 1 година

До Анонимен 53 Не Украйна , а Русия пречи на света да живее нормално.Толкова ли и трудно да го разбереш ?Как целия свят е против войната и вероломното нападение над Украйна , само русофилите у нас ръкопляскат на сатрапа Путин.Но ако нападне и нас , друга песен ще запеете.Нещас.тни.ци.

69

Демократ

преди 1 година

И какво от това? И тази територия ще бъде превърната в същата клоака като останалата част от Сибиристан. Изолирана и мразена от целия цивилизован свят.

68

Анонимен

преди 1 година

До 68 Санкциите осакатяват единствено европейската икономика. Не усещаш ли по цените :D А тепърва идва зима.

67

Реалист

преди 1 година

Ами значи не е цялата, щом Лисичанск не е превзет.

66

Анонимен

преди 1 година

Един от първите декрети на Ленин след ВОСР е декрета за мира. Този декрет дава възможност на народите от Руската империя да се самоопреде лят. Полша и Финландия се възползват. Другите народи влизат в СССР. По долу колегата малко се обърква понеже през ПСВ Царска Русия участва с Бялата армия а Съветска Русия участва с Червената армия която побеждава и нейните договори са вярни

65

Боб

преди 1 година

Слава Русии ( тест колко прюса от робота)

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 69 Не мисля, че на някой в Русия му дреме за мнението на евробюрократите. Справят се чудесно и може да си сигурен, че ще издържат на санкции повече отколкото ти, например, без газ, петрол и жито.

63

Боб

преди 1 година

Слава Украини ( да видим колко плюса от робота)

62

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 71 Добре , но Русия не иска да живее , а да воюва.

61

Анонимен

преди 1 година

Тома за хвалба ли е или е оплакване ?

60

Анонимен

преди 1 година

Един руснак писа борим се с враговете. Друг го поправи - хохолите. Първия вика не враговете, хохолите са месо.

59

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва да и е напълно ясно, че нещата не могат да останат както тя си мисли. Санкциите все повече осакатяват руската икономика и Европа даде ясен знак (с приемането на Украйна за кандидат член на ЕС), че тази война е напълно неприемлива.

58

Страхова невроза

преди 1 година

След Украйна иде вашият ред, излизане от НАТО и европейският съюз,напускане на инвеститорите от индустриалните зони,подмяната им с китайски и руски, в Бургас и Варна ще акустират руските военни кораби да ви пазят от САЩ и Евро Съюза,нека си приказва Путин, че ЕВРО СЪЮЗА е нещо друго,Русия винаги се връща да си вземе своето,балканите бяха и ще бъдат руски без Албания и Гърция.

57

Анонимен

преди 1 година

Финландците геройски се справяха до време, после се огънаха и предадоха, нали за история ще си говорим :))) Всъщност тогава руснаците са били много зле от към тактика, все пак Сталин изби елита на руската армия и те не знаеха как да воюват :)) След ВСВ вече бяха тренирани калени в битки воини :)))

56

Анонимен

преди 1 година

Шест минуса за 5 секунди..

55

до 43

преди 1 година

Не е вярно, Украйна винаги се е смятала за независима държава, по време на първата световна война, когато Русия е победена се сключва т.н. брест-литовския мирен договор, според който Полша, Украйна, Финландия, Литва, Латвия, Естония, Грузия и Беларус са откъснати от Русия и придобиват НЕЗАВИСИМОСТ. За съжаление след войната, т.к. Съглашението побеждава брест-литовският мирен договор е анулиран и почти всички държави, придобили независимост (без Полша и Финландия) са върнати на Русия.