194

Анонимен

преди 1 година

Тя е под руски контрол от седмица и повече но наведените ни медии чак сега го публикуват понеже са чакали разрешение от евроатлантическите си началници

193

Сашо

преди 1 година

Укрите смело бягат от Северодонецк, защото тръгват да превземат Москва. До два-три дни е тяхна!П.С. Информацията е от английското разузнаване.

192

Анонимен

преди 1 година

На дежурните *** им секнахме коментарите под статиите за Македония. Скоро украинските победи ще им секнат коментарите и за Украйна. И ще трябва да се върнат на работа

191

Гост

преди 1 година

Хахахах, велика статия. В заглавието "цяла Луганска област". В съдържанието "с изключение на Лисичанск". Назови го журналист и не го обиждай повече.

190

Аврам

преди 1 година

Тези 200 гаубици искат и снаряди и транспорт,разузнаване и точни координати. По официални украински данни на един техен снаряд идват 20 руски. Истината е неутешителна.

189

Анонимен

преди 1 година

"Казаците са руснаци по поречието на Дон" ................................ Основно са руснаци, но живеят не само по поречието на Дон. Казачеството се заражда на Волга в района на Самара, по-късно се разпространява по поречието на река Дон и река Днепр в района на Запорожие и река Кубань. По време на царстването на Иван Грозни, казашкият атаман Ермак повежда казашките сотни към Сибирь.

188

Анонимен

преди 1 година

Е да, очевидно тези 200 единици 155 милиметрови гаубици така промениха,, картината на бойните действия '' че украинците избягаха от Северодонецк с 200,на път са да сторят същото и в Лисичанск, според Хайдай руснаците контролират голяма част от града.

187

Зеления

преди 1 година

Е агент на Кремъл. Ще даде цялата Крайна, която си е Русия. Слава на Зеленски!

186

Дапреговарят за мир

преди 1 година

До Анон-ххх: Украинската армия маневрира, да. С тия маневри, ако не започнат преговори за мир, руската армия ще превземе Одеса, Харков, а накрая и Киев.

185

Атлантик

преди 1 година

Нали украинците напредваха бре,и руснаците нямаха бендзин за танковете , сигурно е фалшива новина

184

Анонимен

преди 1 година

Кадиров каза влязохме в Лисичанск много отдавна.

183

Анонимен

преди 1 година

До Анон ...Казаците са руснаци по поречието на Дон. Изцяло в Русия. Водят война срещу царя но и за трона и за царя. Опълчват се на властта. Не са народ а социална група. Нямат аналог в Европа.

182

Анон-ххх

преди 1 година

Маневрираща защитна войска. Когато войници на коне тръгват да се сражават, те могат да се появят и изчезнат. Украинците маневрират - това означава че тронавата окупационна руска войска ще стои на едно място и ще поема нови и нови загуби. По същия начин по който казаците са постигали победи стотици години.

181

До дядо йоцо гледа

преди 1 година

Теб не са те превзели и затова не се брои. Сихурен съм

180

Анонимен

преди 1 година

Искам същия журналист да напише и статията за Лисичанск....за Одеса...и за Киев.

179

Анонимен

преди 1 година

около 80 полски наемници са унищожени и воената техника на франция които ги закараха на вагоностоителният завад в урал за изучаване макрон отрича а фактите доказват

178

Анонимен

преди 1 година

Союзные войска ЛНР и ВС РФ освободили завод и шахту вЛисичанске" да ск убедите че бг жуналисти лъжат

177

Какво следва

преди 1 година

Всички пътища за доставяне на боеприпаси и за отстъпление от Лисичанск са прекъснати, така че е въпрос на време да изчистят украинската армия и наемниците и оттам.

176

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Цялата Луганска област, ама не съвсем.

175

Анонимен

преди 1 година

Последния град от луганска обласат е Лисичанск. След като не е превзет, значи не е все още под пълен контрол.