39

Кирил

преди 2 месеца

Бъдете сигурни Мариупол ще бъде възстановен бързо ,урките да не обстрелват сградите и убиват живеещи в тях хора! Миналото сме чели и гледали постановката " тримата глупаци" ,днес гледаме Г-7 и все едно сме в театър " Сълза и смях " и гледаме комедията " Седмината умници" , кой от кой по неадекватен " Решават световни проблеми" , да въоражават Украйна и ударят Русия - жито ,газ , петрол! Смях на вечеринката!

38

gogo

преди 3 месеца

Сашо Кофтиман няма нужда да ходи чак до Грозни за неудачни примери а да каже как е оправил Донецк. Че Донецк до преди да стане част от квазирепубликата Донбас, беше хубав град, помним от Европейското по футбол. Да каже как го е "оправил" като част от Донбас

37

По същество

преди 3 месеца

Да плащат американците, британците, поляците и балтийците. Те са кръвожадните.

36

Анонимен

преди 3 месеца

беда мислете се вие бг че ви чака глад и студ стова предателско управа***и какво те бърка тебе че хората в България ги чака глад и студ? стой си там на топло в подмосковията, какво си се разциврил тук.

35

Анонимен

преди 3 месеца

ще ги възстановят и ще бъдат красиви и свободни градове част от русия те това е мъката

34

Сибиристан

преди 3 месеца

До 26. Много ти поздрави от СССР - ЕССР, ЛССР, ЛССР, МССР, УССР, БССР, ГССР, АССР, КССР, ТССР, УССР и т.н. Ха-ха.

33

Империя на злото

преди 3 месеца

Нищо няма да възстановят тези гаддове. И кой ще живее в този град, като сигурно 2/3, ако не и повече, го напуснаха и никога няма да се върнат под руски ботуш. Останали са русофили и разни пенсионери, които не могат да избягат. Кой ще работи в икономиката, в услугите, в институциите? Гнусни агресори, нямат си достатъчно територия ли, та трябваше да заграбва и тези. Дано се задавят с поредната клоака, която ще създадат.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Толкова разрушен град да се възстанови за 3 или 5 години Някой лъже.

31

Анонимен

преди 3 месеца

те са богати имат въглища и др.природни богатства сами ще се оправят руският народ им помага много с строителни матриали и др.нищо страноче русия нем а никога да ги остави в беда мислете се вие бг че ви чака глад и студ стова предателско управа

30

Анонимен

преди 3 месеца

А колко време беше нужно на Германия да възстанови Берлин след войната???!-:)))) Със сигурност,няма да я възстановява Русия!!

29

Тц,тц

преди 3 месеца

Как ли ще ги възстановят,след като с такова удоволствие ги разрушиха.Там всъщност основно се руши след 1917.В Ютюб вървеше клип с руска баба,която се вайкаше че главния газопровод върви успоредно до селото им, а вече 30 г.не могат да се свържат.След повече от 120г.,откакто Ню Йорк има битова газификация..

28

Анонимен

преди 3 месеца

32 години корупция и заграбване на народа се ремонтират трудно. Снимките от Сливен и Видин ли са не разбирам?

27

Анонимен

преди 3 месеца

РИГА монголотатарски Османов Балтов пристанище като *** метиската родина на червенокосия келт кореняка Австриец дето Германов Ерве новостите му *** непрекъснато имали Ку-ку граница с Швеция и Норвегия

26

Анонимен

преди 3 месеца

Между 3 и 5 години - не е страшно ! Тия да видят метростанцията "Сендлигер Тор" в Мюнхен - вече 7-8 години го влачат ремонта и до никъде не са я докарали .

25

Анонимен

преди 3 месеца

Рашка сама ще напусне Украйна .Не може да издържи , ще я принудят .

24

Анонимен

преди 3 месеца

Донецк е столицата на ДНР, а Луганск е столица на ЛНР. Херсон ще е столица на ХНР. Запорожие ще е столица на ЗНР. Николаев ще е столица на ННР. Одесса ще е столица на ОНР и т.н.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Възстановяването на Грозни и добэр пример - спорид някои там е направен лэскав център, а другото е зарязано

22

Кирил

преди 3 месеца

Пишат някои за пиандури ,представете си клоун -наркоман окраински как срина цели градове ,а под тях телата на убити граждани! Много сте наивни , никога няма да се върне Украина в старите граници ,оцелелите хора знаят кой е Бандера ,десен сектор и Азов !

21

Анонимен

преди 3 месеца

По-важният въпрос е кой ще го възстановява...

20

Анонимен

преди 3 месеца

Няма смисъл да го възстановяват руските пияндурници, до 2 месеца започва контратаката на ВСУ и рaшките ще бъдат изметени, после вече ще се възстановява с международна помощ от нормалните демократични държави, така ще стане и по-красив и хубав от преди.