38

Кирил

преди 1 година

Бъдете сигурни Мариупол ще бъде възстановен бързо ,урките да не обстрелват сградите и убиват живеещи в тях хора! Миналото сме чели и гледали постановката " тримата ***" ,днес гледаме Г-7 и все едно сме в театър " Сълза и смях " и гледаме комедията " Седмината умници" , кой от кой по неадекватен " Решават световни проблеми" , да въоражават Украйна и ударят Русия - жито ,газ , петрол! Смях на вечеринката!

37

gogo

преди 1 година

Сашо Кофтиман няма нужда да ходи чак до Грозни за неудачни примери а да каже как е оправил Донецк. Че Донецк до преди да стане част от квазирепубликата Донбас, беше хубав град, помним от Европейското по футбол. Да каже как го е "оправил" като част от Донбас

36

По същество

преди 1 година

Да плащат американците, британците, поляците и балтийците. Те са кръвожадните.

35

Анонимен

преди 1 година

беда мислете се вие бг че ви чака глад и студ стова предателско управа***и какво те бърка тебе че хората в България ги чака глад и студ? стой си там на топло в подмосковията, какво си се разциврил тук.

34

Анонимен

преди 1 година

ще ги възстановят и ще бъдат красиви и свободни градове част от русия те това е мъката

33

Сибиристан

преди 1 година

До 26. Много ти поздрави от СССР - ЕССР, ЛССР, ЛССР, МССР, УССР, БССР, ГССР, АССР, КССР, ТССР, УССР и т.н. Ха-ха.

32

Империя на злото

преди 1 година

Нищо няма да възстановят тези гаддове. И кой ще живее в този град, като сигурно 2/3, ако не и повече, го напуснаха и никога няма да се върнат под руски ботуш. Останали са русофили и разни пенсионери, които не могат да избягат. Кой ще работи в икономиката, в услугите, в институциите? Гнусни агресори, нямат си достатъчно територия ли, та трябваше да заграбва и тези. Дано се задавят с поредната клоака, която ще създадат.

31

Анонимен

преди 1 година

Толкова разрушен град да се възстанови за 3 или 5 години Някой лъже.

30

Анонимен

преди 1 година

те са богати имат въглища и др.природни богатства сами ще се оправят руският народ им помага много с строителни матриали и др.нищо страноче русия нем а никога да ги остави в беда мислете се вие бг че ви чака глад и студ стова предателско управа

29

Тц,тц

преди 1 година

Как ли ще ги възстановят,след като с такова удоволствие ги разрушиха.Там всъщност основно се руши след 1917.В Ютюб вървеше клип с руска баба,която се вайкаше че главния газопровод върви успоредно до селото им, а вече 30 г.не могат да се свържат.След повече от 120г.,откакто Ню Йорк има битова газификация..

28

Анонимен

преди 1 година

32 години корупция и заграбване на народа се ремонтират трудно. Снимките от Сливен и Видин ли са не разбирам?

27

Анонимен

преди 1 година

РИГА монголотатарски Османов Балтов пристанище като *** метиската родина на червенокосия келт кореняка Австриец дето Германов Ерве новостите му *** непрекъснато имали Ку-ку граница с Швеция и Норвегия

26

Анонимен

преди 1 година

Между 3 и 5 години - не е страшно ! Тия да видят метростанцията "Сендлигер Тор" в Мюнхен - вече 7-8 години го влачат ремонта и до никъде не са я докарали .

25

Анонимен

преди 1 година

Рашка сама ще напусне Украйна .Не може да издържи , ще я принудят .

24

Анонимен

преди 1 година

Донецк е столицата на ДНР, а Луганск е столица на ЛНР. Херсон ще е столица на ХНР. Запорожие ще е столица на ЗНР. Николаев ще е столица на ННР. Одесса ще е столица на ОНР и т.н.

23

Анонимен

преди 1 година

Възстановяването на Грозни и добэр пример - спорид някои там е направен лэскав център, а другото е зарязано

22

Кирил

преди 1 година

Пишат някои за пиандури ,представете си клоун -наркоман окраински как срина цели градове ,а под тях телата на убити граждани! Много сте наивни , никога няма да се върне Украина в старите граници ,оцелелите хора знаят кой е Бандера ,десен сектор и Азов !

21

Анонимен

преди 1 година

По-важният въпрос е кой ще го възстановява...

20

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да го възстановяват руските пияндурници, до 2 месеца започва контратаката на ВСУ и рaшките ще бъдат изметени, после вече ще се възстановява с международна помощ от нормалните демократични държави, така ще стане и по-красив и хубав от преди.

19

Анонимен

преди 1 година

Ахметов е подал иск срещу Русия за 27 милиарда долара дето му разруши завода Азовстал. От цялата работа най-много пострадаха българските строители щото строителното желязо скочи 3-4 пъти.