18

Джо

преди 1 година

Че вие собствената си страна държите в разруха, как ще възстановите разрушеното? А убитите цивилни ще ги възкресите ли? Гнус руска!

17

БАНко

преди 1 година

ХУБАВО Е ЧЕ ВЕЧЕ Е ОСВОБОДЕН ОТ ФАШИСТИТЕ И ЗАПОЧВА ИЗЧИСТВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ !!СЛЕДВА ЦЯЛ ДОМБАС , ХЕРСОН , ХАРКОВ .......

16

Анонимен

преди 1 година

Първо нема денги, второ нема кво да се работи, щото Азов го сринаха, ограбиха и окрадоха.

15

Анонимен

преди 1 година

Ние още не можем да се оправим от Стражица те за три години . Евала.

14

Анонимен

преди 1 година

Русия може само да руши, за възстановяване и строителство не я търсете. Даже и Кремъл е построен от италианци. Ако някой може да възстанови Мариупол, това е само Украйна.

13

Анонимен

преди 1 година

Кварталите на града са разрушени а живущите в тях рускоезични са погребани под развалините от велика Русия дошла да ги освобождава.

12

Чугунолеяр

преди 1 година

Може, ако извикат американски строителни компании, като ония дето им направиха небостъргачите в Масква, може и да им се получи меракът за една петилетка.

11

Анонимен

преди 1 година

Събаряме град до основи и не е наша работа дали ще се възстанови някога. Подпис-рашистан.

10

Анонимен

преди 1 година

преди 5 минути 0 0Е...няма проблем. Украйна удобно използва войната за да се вмъкне в ЕС по бързата процедура та ще платиме всички . Дали не беше това целта?>>>И ТИ НЕЗНАЕШ ДАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА, НО СИ ВЗЕЛ ДА ОБЯСНЯВАШ. ТУК Е ПЪЛНО С КУКУМИЦИНИ.

9

Анонимен

преди 1 година

До Света се обърка Нищо не се е объркало в света. Ти продължаваш прилежно да слугуваш на същите господари. :))))))

8

Анонимен

преди 1 година

Е...няма проблем. Украйна удобно използва войната за да се вмъкне в ЕС по бързата процедура та ще платиме всички . Дали не беше това целта?

7

Света се обърка

преди 1 година

Укритата се разбягаха по цял свят и отдаааавна са се уредили на социални помощи и общински жилища по богатите западноевропейски държави. А Зеленски само чака да си приключи ролята и бяга за САЩ да си харчи спестените парички които според американски финансови медии вече са надхвърлили 1 милиард . Великия руски перестройчик Горбачов и той по същата схема си почива в страната на Демокрацията . Кой ще го възстановява тоя Мариоупул ? МарсЕанците ли ?

6

Анонимен

преди 1 година

До Не ги разбираш О, аз съм сигурен, че ще се намерят хиляди причини за да се оправдае защо подчинените на пРосия територии са сполетяни от мизерия. И, разбира се, това няма нищо общо с руснаците и техните режими. :)))) Сигурно и за Мариупол така щеше да бъде ако беше останал под руски контрол. За тяхно (на Мариупол) щастие, няма да остане. :))))

5

Анонимен

преди 1 година

Така и се пада на новите фашисти

4

Не ги разбираш

преди 1 година

До Анонимен: "Кварталите са все още частично разрушени," - ако чеченците им ги оправят ще трябва да се лишат от доста пари от федералния бюджет. Затова не бързат

3

Анонимен

преди 1 година

"В тази ситуация бих използвал опита от възстановяването на Грозни." 20 Години след нападението над Грозни само центъра на града е "оправен". Кварталите са все още частично разрушени, а Мариупол пострада повече от Грозни. Общото е, че и в двата града "осовбодителите", които сътвориха тези разрушения, бяха русНАЦИте.

2

Ирак и Либия

преди 1 година

за колко се оправиха? опа, май не са.

1

Анонимен

преди 1 година

путин ще го оправи за 6 месеца