53

Анонимен

преди 1 година

Човек който има милиарди в западни банки се подмазва на запада и САЩ, а не точно обратното, знаейки че ако се противопоставиш на САЩ веднага ще ти блокират сметките.

52

Кирил

преди 1 година

Отново грешен код! Няма да си губя времето с вас! Отивам в Ютюб!

51

Анонимен

преди 1 година

На запад човек всяка секунда трябва да се страхува, че при него ще дойдат и ще му поискат да плати нови данъци, такси, застраховки, акцизи, въглеродни квоти, винетки, данък жилище, че ще му вземат децата по някаква причина - стрес, болести, импотентност и срив на жизнената енергия. В следващите няколко години населението на България може да намалее с 2-3 милиона и да се свие до 4 милиона.

50

пияница мистик

преди 1 година

Ако питате някой неандерталец комунист от форума ще ви каже, че Путягатa е с една гарсониера в Ленинград и една Лада 2107 :))) И че Украйна е нападнала к0чинaта му и Запада и САЩ са виновни, че срути съседната държава и уби 30 000 млади руснака :))) Болни мозъци тук колкото щеш :)))

49

Анонимен

преди 1 година

Условията за договаряне днес вече са други, не както тези от 15 декември 2021.

48

бай Ставри

преди 1 година

До Реалист 43 Това само доказва че са е9и0ти

47

Анонимен

преди 1 година

Путин има ясна и точна представа как ще се развива ситуацията обективно. Политиците на запад живеят в някаква несъществуваща реалност и вярват в свят който вече го няма. На 15 декември 2021 започна разрушението на светът в който човечеството живееше. От този момент започна новият свят. Но вече започват да усещат, че това което беше досега, вече няма да бъде но не разбират доколко и какъв е новият свят и действията им са напълно неадекватни.

46

Анонимен

преди 1 година

Без да съм прочел /37/, лято е и дорде чакаш водка "Урсула", можеш да си купуваш от руския сладолед "Обамка".

45

Анонимен

преди 1 година

До: номер 44 Расте, ама със знак минус!!! Щом и Алла Пугачова избяга от "великия" *** Съюз, работата е ясна: Кауза Пердута! Къде са руските космонавти бе??? Гордостта на Русия??? ФАЛИТ на руската космонавтика!!!

44

ВГЗТИ

преди 1 година

Не се прикриват, мнението на либералната *** и западният отпа.дък са без значение. Яжте фекал.ии, пийте джендъсок и останете инц.ести, демокретени.

43

Анонимен

преди 1 година

До: номер 38 Забравил е да си пусне мустачки. И да си зареши перчема наляво... ама той няма косми завалията!

42

Анонимен

преди 1 година

Поддръжката и одобрението на руснаците към управляващите и към Путин през цялото време расте.

41

Реалист

преди 1 година

Пише анонимен,как смогва да дращи глупости! Моят коментар не го пуснахте! Ало цензура!

40

БАНко

преди 1 година

СЪБОТА Е , НО НЯМАТ ПОЧИВКА !!! ТАНЦУВАЙ РУСИЯ , ПЛАЧЕ ЕВРОПА

39

Хмм

преди 1 година

Другарят Путин ги събира, за да плаща кръвнина за избитите, и компенсации за разрушенията ! Но дали ще му стигнат, не знам..!

38

Анонимен

преди 1 година

На снимката: Хитлер на 21ви век.

37

Без да съм прочел

преди 1 година

Вчера пих водка "сълзите на зеленски"-много е хубава.Сега чакам "сълзите на урсула фон дер лайен"-ще се накова моо яко..

36

илюзия

преди 1 година

Дворци, яхти, фирми и банкови сметки Путин ще ги вземе с него на онзи свят. Аз съм средно статистически българин, който свободно се разхожда из града и градската градина без пазванти, ям сладолед на клечка , и не живея в противоатомно подземие. Този скромен живот не бих го заменил с живота на световното зло агресор.

35

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя Путин. Кажете Ротшийлдя колко трилиона има. Кажете за педофилите от Рокфелеровци.Кажете как правеха нелегални революции в Иран, Либия, Сирия. Пишете за заробването със американски заеми в Южна Америка. Пишете

34

Анонимен

преди 1 година

Да питат, Урсулата, Боко, че и Киро и Хасан - всички го знаят много добре, само глупаците стават повече.