73

Анонимен

преди 1 година

Той за това завладява Украйна. Ще заравя там милиардите си. Трилиони даже.

72

Най - големия, бате

преди 1 година

Велик!

71

Анонимен

преди 1 година

Германия започна да отваря старите въглищни електро-центали, които беше консервирала заради измислената "зелена сделка". А въглищата - пак от Русия.

70

Анонимен

преди 1 година

При Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, а при демокрацията свободно бегаме на запад.

69

1 милиард дневно

преди 1 година

Приход за Русия от продажба на газ и нефт. Всеки ден.

68

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна продължава да източва хазната на запада и да представя на ЕС нови потоци от имигранти от региона на Близкия Изток и Източна Европа.

67

До Без да съм прочел

преди 1 година

Сигирно си опитал и "наргилето на путин" !

66

Анонимен

преди 1 година

Хубавото е, че оттук нататък Кървавото джудже ще може да си харчи милиардите само на масата за Блек Джек в полумухлясалия дворец в Геленджик. :))))

65

Анонимен

преди 1 година

Дрън Дрън. Това за какви зрители ги пишете тези глупости.Милиардите на Путин, къде ще ги харчи. Дъвка за меркантили мислещи си след като излязат от власт, на кой световен курорт да си купят палат. Ментал от разбойници може би расъждават така.Путин в повече от милиардер по западния ментал и дори да не е президент, ще е скрит от всякакви възможни западни мераци, и в пълно доволство като цар.

64

Анонимен

преди 1 година

Моето мнение е, че трябва да се ЗЯПА в нашата паница.Но за това трябва дупе!Страхливи нагаждачи!

63

Анонимен

преди 1 година

В Швейцария треперят за жилището. Всеки пети швейцарец може да загуби жилището си. Ипотеките стават все по-скъпи, цените на жилищата обаче намаляват. Стотици хиляди швейцарци трябва да треперят да не загубят жилището си. blick.ch/wirtschaft/nach-snb-zinsentscheid-jeder-fuenfte-koennte-sein-haus-verlieren-id17590454.html - пише Blick.

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66 Всъщност от месеци Запада предупреждава, че Русия се готви за нападение в Украйна. Тези, които се смееха на тези изказвания бяха престъпниците от Кремъл.

61

Анонимен

преди 1 година

Бах всеки ден, всеки час, едни и същи словесни диарии. Аман бееее.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58 "Путин, който принципно е либерал" Либерал - нацист. Направо се скъсвам от смях.

59

Анонимен

преди 1 година

На 15 декември 2021 западът високомерно се присмя на Путин, така както се смяха 2018 г. на анимационните филми които им пусна. А днес, няколко месеца по - късно, защо не се смеят?

58

Пак

преди 1 година

Предполага се.....?!

57

Реалист

преди 1 година

Някои пишат колкото да отвличат вниманието на хората от истинските проблеми! Вече разбрахме от западните ,задокеански и нашите *** ,че за всичките злини на света е виновен Путин - голям смях! Ало приземете се на нашата територия и преброете милионерите ,милиардерите и бездомните ? Ало сайта пуснете ми мнението! Няма да пиша имена ,те са известни!

56

пияница мистик

преди 1 година

А, да не забравя, че безмозъчните папалгалчета комунисти само чакат тоя психопат да си отвори устата и да заповтарят тъпизмитe му. Примерно, че 500 милионна Европа са били ***, а 140 милионна СССР са всички православни славяни със сини очи и са хетеросексуални, а в САЩ и Европа всички са гейове (и *** де, нищо че са тройно по население от колхозниците, дето пият препарат за вана) :))))))))))))

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 Ами, какво стана, скалъпените компромати си свършиха работата да накарат шараните да докарат нещата дотам, че ДС да докопа властта и повече не сте им нужни, затова повече не ви ги набиват на очи. Не се притеснявайте, ако ГЕРБ успее по някакъв начин да се доближи отново до властта пак ще ви подкарат да ги бутате нонстоп. Това им е ролята на тези снимки, това е и вашат роля. В останалото време те не са интересни.

54

Анонимен

преди 1 година

Путин, който принципно е либерал, в момента осъществява ляв обрат. Румните хора разбират, че ляв обрат това е такава икономика която обезпечава подобряване на стандарта на живот на населението. Това не означава, че хората само ще получат повече пари, но и подобрение на жизнената инфраструктура, спокоен и норамален живот и бъдеще. Това което става днес на запад е ликвидация на всички възможности да се живее удобно и спокойно - ожесточават се законите, нормите, данъците при което човек вече не е в състояние да обезпечи стабилно съществуване в дългосрочен план.