93

Анонимен

преди 1 година

В бункера няма значение, колко си богат... Кремълският пcиxoпат вече е persona non grata в света и знае, че е загубил всякакво уважение от западните лидери. Ще остане в историята, като масовия убиец на 21ви век.

92

Анонимен

преди 1 година

Путин е обещал по 500 хиляди долара на всеки български русофил от личните си пари за безрезервната поддръжка на геноцида в Украйна, но едва след като я окупира на 100% и президента Радев свали санкциите срещу Русия. Така че дерзайте русофили.

91

Анонимен

преди 1 година

До Иван Петков и жена му Линда има фирми и е учител едновременно. Сега префърли фирмите на баща си. Байдана синму стана милионер в Украйна. Английската кралица е милярдер с 300 милиона $ имоти и дворци. Путин също има семейство и то има фирми. Що да е незаконно.

90

Анонимен

преди 1 година

И.д*иотска пропаганда ... :) Кой би вложил дори 1 цент в корумпирания запад а и защо???

89

ДО АНОНМИМЕН 100

преди 1 година

До Анонимен 100 100 ПЪТИ ТИ КАЗВАМ ИНДИИЕЦ АКО ПУТИН НЕ ГО ПУСНАТ В НЯКОЯ СТРАНА ЩЕ ГО ПУСНАТ С ШАЙГУ ТОЧНО И БЕЗ ВИЗА И С ВИЗА ! ИМАШ ДЪЛГА ШИЯ И ТРУДНО ТИ СТИГА ДО МОЗЪКА

88

Иван

преди 1 година

реално погледнато няма никава причина да е милиардер ! Дете му дъщери имат и акъл и пари 1 Жена няма но има с кого да си прекарва времето а НЯМА ДВЕ ГЪРЛА ЗА ДА ПРЪСКА ПАРИ НАЛЯВО И НАДЯСНО ЗАЩОТО ВСЕКИ ДЕН Е НА РАБОТА И ТО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 20 ГОДИНИ ! И И И ЗАЩО МУ СА ТЕЗИ ГОЛЕМИ ПАРИ КАТО Е ЮРИС И САМО ОТ ПРОФЕСИЯТА СИ ЩЕ Е МИЛИОНЕР ИЛИ ЩЕ ИМА ПРЕДОСТАТЪЧНО ПАРИ ЗА ДА ИМА ДАЖЕ И НА ХАРЕМ

87

Анонимен

преди 1 година

Нали Путин беше починал . В Кремъл са негови двойници . Тогава на кой му дреме , колко милиарда имал ВВП. Коя статия е по-безумна и невярна - тази за милиардите , или тази за смъртта на Путин . Няма как и двете да са истина

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97 "Не вярвам човек, който на практика притежава целият свят," Мдаааа, живеещия в Бункер от страх руски "лидер" "владее" целия свят виртуално в главата си. Иначе единственото сериозно място, на което все още го пускат - в Китай, ходи като просяк да се моли да му купят нещо.

85

Анонимен

преди 1 година

Ееееех " немска вълна " , немска вълна " , защо твоите журналисти , не си влагат усилията за писането на статии , от които има смисъл . Защо си губят времето

84

Анонимен

преди 1 година

Щом има думата ВЕРОЯТНО значи темата е фейк

83

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам човек, който на практика притежава целият свят, да се вълнува от някакви милиарди.

82

До Доброто побеждава

преди 1 година

Западните лидери могат да се съберат под мотото "Доброто побеждава" и да се самоубият колективно в името на доброто на света.

81

анонимен

преди 1 година

Колкото и да е богат, ще отиде в отвъдното само с един кат дрехи!

80

Криза

преди 1 година

Икономическа, политическа и социална.

79

Анонимен

преди 1 година

Най-добре се прикриват нещата, които ги няма - никой не може да ги открие. Тия милиарди вече десетилетия ги търсят всички западни разузнавателни служби и не могат да ги открият. Само журналисти си пълнят колоните с разтягане на локуми по повод имуществото на Путин.

78

Доброто побеждава

преди 1 година

Предлагам лидерите да се съберат некъде под лозунга "Доброто винаги побеждава" и да обявят края на Путин и на Русия.

77

Тома

преди 1 година

Ако вместо името на путин се смени с това на бойчето статията е 1 към 1

76

Бъдещето

преди 1 година

на западна Европа: без храна, ток и бензин, но с евроатлантически "ценности"!

75

Анонимен

преди 1 година

При 100 хиляди милионера са само в САЩ, никой не се сеща да раследва. Разбира се ФБР и американския съд са върха на най-чесната и демократична държава в света но виж приеха закон Магницки че другите са корумпирани. Офшорни и не знам какви олигарси в САЩ но разбира се Русия пак е виновна.

74

Българин

преди 1 година

По-добре да обеднявам и да студувам и да взимам душ само веднъж в месеца без топла вода, отколкото да бъда роб на Путин. Американската газ може да е скъпа, но свободата е безценна.