159

Черния делфин

преди 1 година

В руските и украински затвори са натъпкани по 20 човека в килия за двама. Спинозни ,убийци,туберколозни,хепатити красата са стандарт да има поне един двама тежко болни в килия.Всички спат един върху друг на 5 етажни легла.Затова са напети в ЕС щото европейските затвори им идват като почивка в СПА център след ада в родните им затвори...

158

анализатор

преди 1 година

До: номер 191 (Иха) А ние бе, ***??? Ние как ги усвояваме??? Ама не е луд тоя, който яде баницата - луд е тоя, който му я дава!!! Колко европейски пари окраде мафиота от село Банкя??? Ама я няма вече баба ти Шмеркел да се целува с него! Пенсионира се! Вече гювеч за ГЕРБ - таратанци!!!

157

анализатор

преди 1 година

"Един от граничарите поиска пари, за да я пропусне. Но случаят бе изяснен бързо, украинската полиция дойде и арестува граничаря." Т'ва е нищо! На ГКПП "Капитан Андреево" Бойко Борисов пренася хероин и други твърди наркотици за Европа! Затова и свалиха правителството на Кирил Петков - цял свят научи за далаверите на ГЕРБ!!!

156

Иха

преди 1 година

Добре ще се усвоят помощите от ЕС и САЩ :):)

155

Danieltok

преди 1 година

Где взять машину на прокат?

154

Анонимен

преди 1 година

преди Русия!

153

Анонимен

преди 1 година

стига с тая украина елате вижте в помаклъка дори асфалтирани улици нема

152

ГОЧО

преди 1 година

Ква Украина бе, я елате в БГто да видите кво е корупция!

151

100%

преди 1 година

До 176===украйна свърши......

150

ХХХ

преди 1 година

А България е на ? :)

149

Анонимен

преди 1 година

До Майката на Путин: А БЕ ИНДИЕЦ РОДИТЕЛИТЕ НА ПУТИН СПРЯХА КОНЦЛАГИТЕКЪДЕТО ГОРЯХА ТАКИВА КАТО ТЕБ С ЧЕРНИ КОСИ И ЗАТОВА ТЕ ИМА И ТЕБ НА БЕЛИЯ СВЯТ

148

стоян

преди 1 година

в нета сте - потърсете продажба на Джавелин и подобни и стотици укранци ще се появът и и най важното - ако искате можете да купите и това оръжие което изнесено от българия - хиляди и хиляди продавачи - ЗНАЧИ И НИНОВА Е ПРОДАВАЛА ТАМ БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ ПО ЦЕЛИ ЕШАЛОНИ - ПРОВЕРЕТЕ !!!!

147

АНОНИМЕН

преди 1 година

Руснаци и украинци ако ги сложиш на високи везни цял ден ще висят ,еднакво нагли търгаши ,крадливи и авантажии имат ли полза си най добрият ,настъпиш ли ги нож вадят ,не случайно се говори за украйинска и руска мафия където по цял свят са вдигнали ръце.

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонименбраво

145

Анонимен

преди 1 година

Не след Русия, пак са ви дали мръсни пари за това. Украйна е най- корумпирана и фашизирана в Европа. Да е честита на ЕС, ще и се нагледат и наробуват, докато техните народи не си изметат виновниците към затворите. Те по не траят, както българите. А нашите гнусти плъхове, ще се покрият в дупките се.

144

Анонимен

преди 1 година

само едно мога да кажа -Всеки който е бил в Укр-на само той може да каже какво е корупция - там не се прави нищо без корупция ! Авт-те на статияа си няма хал харер и от Русия която напрпави толкова пари че може да води воината още 4 годин без никой да не работи а това резолтат който с корупция не се прави ! Всеки един снаряд е пари а те ги хвърлят в УКРАИНА ВСЕКИ ДЕН НЕ ПО МАЛКО ОТ ХИЛЯДА И НЕ ГОВОРЯ ЗА ПО МАЛКИ СНАРЯДИ И ЛИ ПАТРОНИ !

143

Анонимен

преди 1 година

Ааааа, Дойче Веле! Вече всичко си е на мястото.

142

Анонимен

преди 1 година

Кой е този специалист, който казва, че Украйна е след Русия? Такова безвластие и корупция като в Украйна може само да се сравнява с някои държави от далечния Изток, Южна Америка и Африка. Да ми влезнат торнадовци при кмета на Мариопул и да му казват какво да прави? Да запалят хора и да бият дошлите полицаи и пожарникари да не могат да им помогнат. Политици и олигарси финансират паравоенни формирования и никои не ги закача за безчинствата им? Кога това ще се случи в Русия? Направо веднага в ЕС!

141

баба мара

преди 1 година

украина е номер 1 по наглост и корупция затова световната общественост данастоява за финансов одит къде са парите от оръжието и траншовете от ес

140

Кико

преди 1 година

Корена,корена!