179

аз

преди 1 година

Същите като в България

178

СТИГА СТЕ

преди 1 година

ОПРАВДАВАЛИ РУСИЯ. КАК ИНАЧЕ ТОЛКОВА МИЛИАРДЕРИ - ПЕТА КОЛОНА. С ТОЛКОВА БОГАТСВА ПРИРОДНИ, А НАРОДА НЕ ЧАК ТОЛКОВА ДОБРЕ.

177

И ДВЕТЕ ДЯДО ПОПЕ

преди 1 година

СЪСТЕЗАВАТ СЕ И СА ШАМПИОНИ - ЗЛАТЕН МЕДАЛ. ВТОРОТО МЯСТО Е ЗА НАС. МАКЕТАТА И АЛБАНЦИТЕ.

176

Иван

преди 1 година

Като стана дума за корупция в Украйна се сетих да питам: Къде го дянахте Брендо? Последно си беше необезпокояван в Украйна.

175

Анонимен

преди 1 година

В Русия със сигурност не позволяват на някакви либерални сороссоидни НПОта да източват обществения ресурс и затова толкова пречи на КОРУМПИРАНИТЕ. Всички неолиберали са престъпници до един без изключение.

174

Анонимен

преди 1 година

Русия е много по развита от половината държави в ЕС иначе жалките драскачи на Дойче Веле нека да си мислят че заблуждават хората. И в какво се измерва корупцията ?

173

Стоян

преди 1 година

Украйна няма място в ЕС,по никакъв начин не покрива изискванията.Едноствено заради едното съжаление към украинския народ няма да стане.Пак ги лъжат

172

Аноним

преди 1 година

До dodger 190И са с много повече власт в сравнение с руските, всъщност имат цялата власт.

171

Михали

преди 1 година

До Фантомас 181Стига фантасмагории. Руската територия до Урал е в Европа и на картата може да видиш големината и. Евразийският съюз не е с Китай и Индия а с бившите съветски републики.. Съюза с Китай и Индия + Бразилия и Южна Африка се нарича БРИКС ,отделно са други съюьи ,като Шанхайската организация. Копупция има на всякъде по света където се създават условия за нея, а в Украйна тя е невъобразима.

170

русия е светлинни

преди 1 година

русия е светлинни години напред в корупцията пред всички останали държави. За това там е такава мизерия.

169

dodger

преди 1 година

в Украйна има повече олигарси на глава от населението, отколкото в Русия

168

Анонимен

преди 1 година

Украйна ли е най-корумпираната страна в Европа - Ако се притеснявате че украйна ще ви вземе първите места за най-бедни и най-корумпирани в Европа, нема страшно, ще приемете малко укри и ще задържите местата си.

167

Vako

преди 1 година

България е.

166

Анонимен

преди 1 година

"Украйна ли е най-корумпираната страна в Европа след Русия? " - Не знам дали е след Русия , но всички случаи е след България !

165

Корупцията в Дания

преди 1 година

Допълнение-в класациите Дания е обявена за най-некорумпираната държава в света. И то при доказана корупция за 200 000 000 000((двеста МИЛИАРДА, не милиона евро!!!!).Потърсете в Гугъл за scandal with Danske bank.Интересно-цели правителства корумпирани при датския скандал, хора умираха, при гранд корупционна схема, и пак ни казват да сме като в Дания. Има нещо гнило в Дания-доказано 200 милиарда пъти, със скандавла за корупция за 200 милиарда евро. А вече и не се говори за скандала

164

Дания е най-корумпир

преди 1 година

Украйна е провалила се държава. Не става дума за войната, а и без войната. Бедни хора, без перспектива, самото име на държавата е странно-Украйна, местонахождение в периферията, в покрайнините.Но все пак най-корумпираната държава в Европа е ДАНИЯ. Заради скандала с Данске банк за 200 милиарда евро изпрани пари. Сумата е колосална. И хора умираха при този скандал, и сумата е потресаваща.А Дания е обявена за най-некорумпираната държва в света, но при доказана корупция за 200 милиарда евро-странно

163

до 206

преди 1 година

Неточно, и във висока степен-невярно. София се казва така от 14 век. Тоест от времето на втората българска империя(цял свят нарича второто българско царство-Българска империя, само ние се срамуваме да казваме,че държавата ни е била империя-Напиши в гугъл Bulgarian empire). В грамоти на цар Иван Шишман, в Житието на Патриарх Евтимий се използва името София. Тоест в края на 14 век името е София. СРедец е името до 14 век.

162

Анонимен

преди 1 година

До Aнализатор Европа или САЩ ? От първият път познайте кой е по корумпиран и крадлив ?

161

Aнализатор

преди 1 година

Украйна е много много по корумпирана от Русия!

160

Фантомас

преди 1 година

Как да ти се вярва на писаното като не си наясно въобще ." В европа най корумпирана е русия. "Русия не е в европа . И като гледам си спретнаха един азиатски съюз с китай и индия . Това е началото на края на запада . Украйна е малка пионка на големия план