99

Анонимен

преди 1 година

Корупция яка има в цял свят, не се правете на интересни.

98

питайте импексова

преди 1 година

.

97

Интересно...

преди 1 година

...твърдение в заглавието, но всеки, който познава живота в Украйна и Русия от преки наблюдения, отлично знае, че Украйна е десет пъти по-корумпирана страна от Русия. За наша чест - ние сме само пет пъти над руснаците! И те така с корупцията....

96

Анонимен

преди 1 година

Стига,бе!Не може да са ни изместили от първото място.В едно да сме първи и пак ни прецакаха.

95

колхозията няма

преди 1 година

стигане.

94

..

преди 1 година

Не България бие всички

93

Габдулла

преди 1 година

Статията ме връща в детството, когато стана покушението срещу папата. Пишеш контролно по биология за ензимите и накрая пишеш:"и все пак Антонов е невинен . И с тая статия така. Днешна Русия не е тая по времето на Чубака. Ето това проспаха нашите управници.

92

Анонимен

преди 1 година

Украйна, Албания, Босня и.....ФРАНЦИЯ! ахахаха тия франсета се самоубиха тотално

91

Анонимен

преди 1 година

Просто така живее в Украйна. Всичко с връзки и пари. Ито много пари. Понеже няма достатъчно работа за "висшистите", си плащаш 10 000 долара да те вземат някъде. Това е преди войната. И го правят, защото няма друг вариант. Ако ние имаме немалък сив сектор, то там той е преобладаваща част.

90

Анонимен

преди 1 година

102 защо само в Източна Европа? При война винаги става това, в Италия, Германия, Франция, САЩ, ЮК. Винаги и при всички е това. Защо само тук? *** да видиш каква контрабанда се шири навсякъде, ала тука все виждате проблеми! Ха, хората са едни и същи по целия свят. Просто едни са хитри и не си го признават и твърдат, че е изключение, а други като нас все мрънкат и се оплакват и създават впечатлението че е правило. Но всъщност, всичко е еднакво. Разликата е само в рекламата.

89

До каква ирония

преди 1 година

Хайде да не внушавате вини на българските граждани.За състоянието на образованието и чалгаризацията на културата основен принос имат държавни институции и намесата на НПО.

88

на кой хуй си

преди 1 година

"Украйна ще стане цснър на престъпността най вероятно....."седял, че виждаш "може би" в бъдещето.....на някой руски оракул, гледач, баяч...или картоиграч.

87

Анонимен

преди 1 година

100 давай, давай в същия дух и после се чуди защо ЕС защитава макетата, а не нас! Нали разбирате, че когато плюете държавата, онези от вън си казват, леле колко е зле тая България! То и нашите държави са зле, ала ние не ги плюем. Значи щом я плюят е пълна кл()а.ка. Щом те, българите не си уважават държавата, значи не трябва да я уважаваме и ние! Кой по-добре знае от народа какво е наистина! Ей това си казват. И ръкопляскат на макета, а вас ви смятат за крадци на историята им.

86

Анонимен

преди 1 година

Нали знаете в източна Европа особено след война зкакво става ? Ще се родят групировките, норкосоте, мега корупция. Хиляди войници, ще са минали през ада... ще залитнат към незаконни бизнеси, защото няма какво да им направиш. Те са убивали, някой психясали и тн.... Украйна ще стане цснър на престъпността най вероятно.

85

Анонимен

преди 1 година

Вижте Гърците, вижте Северна Македония, вижте ги колко са зле завалийте в адмитлнистрация, корупция, всичко! Но плюят ли държавата си пред външни лица? Клепат ли я с ла*на пред ЕС, комисии и всевъзможни журналисти, а? НЕ! Точно обратното. Знаят, че са мижитурки, но се бият в гърдите с историята, която не може да стъпи на малкия пръст на нашата и всички ги величаят, харесват ги, прехласват се по камъка, на който стъпила Венера и т.н. Уважавайте държавата и това ще ви се изплати!

84

Каква ирония

преди 1 година

Най-корумпирана страна е България, в която корупцията, в съчетание с невероятната тъпотия и мързел на народа, правят съществуването на самата държава невъзможно. Поради това българите бягат от собствената си държава, защото отлично разбират, че оправия не може да има.

83

Анонимен

преди 1 година

95 разбирам, че сега ти е паднало да плюеш по Русия, но като хвърчат храчки натам, мажеш и България! Спрете да доносничите против държавата. Това само ви прави типични комунисти от времето на Тато, нищо повече. Ако искате да сте модерни и западни, почнете с рекламата. Да, има корупция, но ние сме страхотни и винаги сме се справяли през 1400 годишната ни история. За това е гарантирано, че и сега ще се справим. Древните са мъдри. А ние сме едни от най-древните. Така се говори на вън.

82

Анонимен

преди 1 година

На запад и е Америка, няма корупция. Там има клептокрация.

81

Анонимен

преди 1 година

Корупция е латинска дума, всичко хубаво идва от запад. ХахахДойче зеле, вижте си Шолци, той хич не е корупционер.

80

Анонимен

преди 1 година

94 докато има такива като тебе дето пишат наляво и надясно колко сме корумпирани няма никъде да ни приемат! Защо си мислите че в други държави корупцията е по-малко? Няма такова нещо. Същата е, даже има и расизъм в капак. Но не го говорят. Непрекъснато са най-умните, най-честните и т.н. и хората в чужбина се връзват. Виждат корупцията и казват, о това е изключение. Направете като запада, вдигнете си имиджа сами. Иначе всеки ще ви смята за бо*клу*к