178

Анонимен

преди 1 година

Серго, ти знаеш ли, че си влязъл в Европейския съюз? Не си искал да влизаш. Сгрешил си. Ще пращаме НАТО да погледне какво сте направили. "Специална задна операция" го наречете, за да запазим достойнството на Путин и Русия.

177

кака Здравка

преди 1 година

Кой е този неприятно изглеждащ човек и защо трябва да ни интересува какво е казал ?

176

Анонимен

преди 1 година

Крайна е руска територия. Цъкане през прокси и реално и виртуално не променя ситуацията. Наемните янки и ингилизи в клетка и смъртна присъда.

175

Анонимен

преди 1 година

179 хайде няма нужда още да се напъваш. Хората видяха Потрошенко в танк и ходеше да обстрелва Донбас. Операция го водеше, ама попадна в котел. Имаше мински споразумения, но не спря да стреля. На ти сега една операция. Между другото и такива като теб трябва да бъдат оперирани.

174

МММ

преди 1 година

Не бе Лавров! Пак не си разбрал - държавите се сплотяват отвратени от начина по който вие - руските мужици - провеждате "обединителните тенденции" в Украйна. С артилерийски обстрел, сриване на градове и премазване с танкове! Свиквай! Занапред ще срещате все повече отвращение, неразбирани и откровенна ненавист. Заслугата си е ваша.

173

Анонимен

преди 1 година

Ти май още не загряваш че колкото и да се натискаш да тролиш за бандерите, всеки разбира че си сам. Свършиха ти опорките, почна плюсове да си набиваш. Сакън да не ти отвърнат. И почна пак - имало облажи и дъжд - руснаците това онова. Накрая ще се изцепиш онова за ганню и ще умреш както винаги в наркоза

172

Анонимен

преди 1 година

Днес в *** се разби нацистки десантен самолет Ил-76 в жилищен квартал заедно със солдатите и офицерите. Руската пропаганда излъга че самолета изпълнява учебен полет и нямало загинали.

171

Анонимен

преди 1 година

Лавров е обхванат от погребално настроение личащо от изказването му. Ако и джудженцето е в същата депресия като таварищ Лавров с пещерната федерация Русия е свършено.

170

Анонимен

преди 1 година

172 сякаш не е било. Lebensraum какво е?

169

987

преди 1 година

До Анонимен 173. Я кожи къде да го прочета това" Казаха че в израз на добра воля до определена дата са готови да се изтеглят от Киев" От Киев руснаците се изнесоха бити е*ани и окървавени. Даже изнесоха не е томчния израз, точния е паническо бягство.

168

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 165 Хайде преди да пишеш глупости и да се излагаш да прочетеш новините около последните преговори между Русия и Украйна и да видиш какво казват руснаците. Казаха че в израз на добра воля до определена дата са готови да се изтеглят от Киев, и го направиха. Само че на зеления кълвач не му увира тиквата и сега си носи последствията, руснаците ще вземат повече от Украйна отколкото възнамерява ха в началото.

167

ПроСоТо

преди 1 година

НАТО И ЕС са много лоши.

166

Ясен Желязков

преди 1 година

Какво ли е очаквал сърдития чичко на снимката? Може би Съветската армия Освободителка вече да е в подстъпите ба Берлин и ултралевите германци да разпръскват позиви в оставения без ток, вода, храни и комуникации град? Нещо не е наред в мисленето на руския елит.

165

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 167 Прахчетата ги вземат Лавров-Рибентроп и Маша Захарова.

164

Анонимен

преди 1 година

165 не знаех че от твоите думи зависи нещо в крайна. Шизофренията не прощава, ама няма къде да ви гледат, психотата са пълни с такива наполеоновци като теб.

163

Бесен

преди 1 година

И ще го вкарат на Русия така, че да помни за половин век напред!!!

162

Анонимен

преди 1 година

162 ти сигурен ли си че си взел правилното прахче?

161

Анонимен

преди 1 година

До ЗапознатоЛъки Лучано казваш, само че без Лъки Лучано американците щяха да направят десант в Сицилия някой друг път.

160

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 164 Аз си ги измислях и когато рлавната руска армия избяга позорно от Киев. След няколко дена и оня мегатъпак Коношенко ще потвърди думите ми.

159

Анонимен

преди 1 година

162 какви си ги измисляш пак? Хайде бегом вда се криеш в някой завод че писле да се предаваш.