198

Анонимен

преди 1 година

Съюзът на британските фашисти (на английски: British Union of Fascists) е политическо обединение, което възниква във Великобритания, в условията на Световната икономическа криза и се превръща в най-масовата британска фашистка организация в периода между двете световни войни. Дейността му има значително влияние върху социално-политическия живот в Обединеното кралство през 30-те години на 20 век.

197

Анонимен

преди 1 година

С изключение на расистка Сърбия и Беларус... абсолютно цялата останала част от Европа е срещу фашистка Русия... Конья и кремълския пcиxoпат трябва да се замислят (ако изобщо могат...), че "бъдещето" на федерацията им е единствено в небитието...

196

мнее

преди 1 година

в грешка си, едно време коеалицията беше срещи хитлеристка германия и вие участвахте там и се възползвахте пак да завладеете чужду държави, сега коелицията е срещи путлеристка русия която не се наичи да живее в мир, това ще и е последното нашествие в чужда държава

195

Анонимен

преди 1 година

г-н лавров европа се обединява на сто год.веднъж против русия да изяде шамари ла се успотои за следващите сто год.

194

Анонимен

преди 1 година

Лавров и началника му джуджето, унищожиха руската федерация, единствено им остана Сармат, да се надяват че ще ги пази. Идват ужасно тежки времена за Русия и светлина в тунела няма, и двамата го знаят това.

193

Криво им е,

преди 1 година

че не става на тяхната... Навлязоха до шия в собствените си ла_йна с тази безсмислена война и сега се хранят с тях...

192

Анонимен

преди 1 година

193 казах ти защо. Не си учил история. Защо си седнал да пишеш коментари като не знаеш че тогава е ссср , а не русия. Освен това британците са първите фашуги. Прочети за union of british fascist в уики

191

Анонимен

преди 1 година

Лавров, влязъл си на чужда територия. Тук бие НАТО. Ти биеш на други места - Казахстан, Беларус.

190

Анонимен

преди 1 година

С времето параноята унищожава тотално мозъчните клетки....

189

Анонимен

преди 1 година

Като ви казаха да не влизате в Украйна, мислехте че ще ви черпят ли?

188

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия не се включи в антихитлеристката коалиция на Великобритания и Франция на 3 септември 1939 година, защо не обяви война на Германия заедно с Великобритания и Франция?

187

Анонимен

преди 1 година

191 ти история май не си учил. Поколението на велможите по принцип е без избор. Обаче я кажи що на нашия фамилията му е Кобурготски. Освен това от монархическите бракове кобурга има роднина който е замесен в геноцид в Африка. И трето, много е плоско това тролене с просташки пещерни опорки. Ако ходят навън - що ходели. Ако не ходят - що не ходели, корея алабала. А твоят точно заддник е одрискан - ходиш да береш ягоди, без шенген, зелени карти, даже с руснаците имаш визи.

186

Щерев

преди 1 година

а дъщерята Екатерина ща прави при врагът?

185

Анонимен

преди 1 година

190 ти се омитай. Крайната до преврата през 2014 беше в ОНД. Това е руска територия.

184

Анонимен

преди 1 година

Наблюдавайте, но най-доброто решение а вас е да се омитате незабавно отвъд украинските граници и да спрете да се ежите и заплашвате, тогава ще настъпи мир! Видяха ви се рогата!

183

Анонимен

преди 1 година

ААА ЕТО ЗНАЧИ ОЩЕ ФАШИСТИ...

182

Анонимен

преди 1 година

Втората световна започва на 1 септември 1939. Лавров говори за друга война - Отечествената война, която е друга война. Преди Отечествената война има други войни на Русия в Полша, Финландия, окупиране на Литва, Латвия, Естония. Спиране на войната с Япония за 6 години.

181

Анонимен

преди 1 година

След 22.06 идва 9.05. Който знае историята, ще се вразуми, който не- ще гледа реални снимки, а ла Чернобил. За всички ***- само як бой в главата

180

тцтцтц

преди 1 година

Тоя симпатяга пак не си е пил хапчетата горкия.

179

Анонимен

преди 1 година

184 ти май не знаеш че Меркел едно време се беше навила с Путин да правят зона от Лисабон до Владивосток. Янките толкова се изплашиха че почнаха да и слушат телефона и после я напълниха с мигранти.