115

Диана

преди 1 година

Не очаквах, че сърбите са толкова зле - те правят всичко възможно само и само да притежават македонците! Тито се отказа от Варшавския договор заради македонците, днес сърбите се отказват от ЕС отново за да задържат македонците.Злобата им към България е огромна и това няма как да не се набива на очи.Защо обаче македонците ни да са изкупителна жертва?!Отношенията ни със Сърбия трябва да се оправят и няма кой друг да го направи освен ние - не може заради нас да страдат други хора! Сърбите на съд!

114

Тая измислена

преди 1 година

д-ва дето е на 30 години .....за каква история се спори....как са успели до толкова да им промият мозаците, че да вярват на откровени измислици. А колко от нашите деди са мрели там,за да се освободи тая земя.....нищо не заслужават тия, не трябва въобще да им се обръща внимание даже....изплискани мозъци такива.

113

Апокалипто

преди 1 година

Дошъл шушляка заблуден,плюе и поставя условия на този от който зависи бъдещето му,а после се жалва че не го разбирали...макетата имат някакви ментални проблеми...

112

Макенца!

преди 1 година

Тва е първото и последното изгодно за Вас ( взето под жесток натиск и заплахи ) предложение, одобрено на България, всяко следващо наше предложение ще с цената на Ваши физически теритириални отстъпки или ще си гледате Европа през крив мак(а)рон. Ах как мразя Петър Стоянов, който не само Ви призна жалкото подобие на държавица, а и Ви даде БТРи, за да не Ви отупат албанците, много грешен ход на Стоянов, уви - съдбоносна историческа грешка, с албанци се преговаря много по-лесно.

111

Анонимен

преди 1 година

До Само питам "Нахакахме ли им го на макетата с приемането на "френското предложение"?" Плана на руснаците беше съвсем друг. Изобщо не трябваше да има френско предложение. Кирчо превърна всичко в публичен дебат и това такова таковата на плана на руснаците. Заложиха на грешния кон. :)

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 113Против тях е това предложение, тоест в наша полза, какво очакваш от сърбетата и за каква държава изобщо говорим, нали ако не бехме ние да е признаем първи, както и ги спасихме от албанците, щяха да са в небитието :))) Голяма грешка направихме с тех, най-големите ни врагове излязаха :))

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112 "Не се огънаха." За кое бе? :)))) Не се огънаха означава, че българските предложения са наложени и на тях им се е наложило да се откажат, за да "не се огънат", а какво означава това за нас като държава? :)))))

108

Анонимен

преди 1 година

те французите (макрончо) незнаят в какво се забъркват...

107

Анонимен

преди 1 година

Хаха,остана само унижението за нашите т нар историци,политици и всякаква медийна клоунщина.Излиза,че РСМ са повече държава от нас.Не се огънаха...

106

Анонимен

преди 1 година

Не могат да приемат макетата, че цялата им история е скалъпена на бързо :)) Те си държат че цар Самуил бил македонски цар и че са живеели съвместно с "татарите" :)))

105

Никк

преди 1 година

Клептоманите на история трябва добре да помислят преди да откажат предложението, защото по добро за тях от това - няма да има.

104

Анонимен

преди 1 година

е.нали ние ги спъвахме..

103

Анонимен

преди 1 година

Това се очакваше. Бг дига ветото а СМ финтира с отказ. После САЩ натискат Бг да признае и македонско малцинство.

102

Само питам

преди 1 година

Нахакахме ли им го на макетата с приемането на "френското предложение"?

101

Анонимен

преди 1 година

Сега поне може ли другите да се отделят и БЮРМ да остане да се разправя сама? Онзи *** от Албания да отиде да вика на тях.

100

Анонимен

преди 1 година

Има и една запетайка в повече която я няма във френското предложение.

99

Анонимен

преди 1 година

То и без друго шиптърите скоро ще вземат властта в Скопие, така че няма защо да се правите на ощипани госпожици. Шиптърите не се интересуват от думите "протокол^ и "откриване^.

98

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се прочете какво точно има в това споразумение. На сърбофилите, путинисти изглежда не им харесва. Може и да е добро.

97

Анонимен

преди 1 година

БРАВО!

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99С кое макетата излязаха по-големи родолюбци комрад, ако можеш да обясниш, ще ти бъда благодарен :))