75

Ха ха

преди 1 година

Ще е много отмьстително да ги вкараме насила в -ес и да се мьчат като нас

74

Вьзмутен

преди 1 година

Поне задкулисието се раскриПп,дб,герб

73

Анонимен

преди 1 година

Сега Али Реза трябва да се сърди на Бунар Особени.

72

Много ви здраве

преди 1 година

Напълно се убеждавам че братята македонци само си търсят причина да НЕ влязат в ЕС и най-удобното извинение сме ние.Като толкова си искат да са пак в Сърбия що не си се съберат пак и да се свърши тоя зор?А забравих те шиптарите няма да са много навити

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 70 "проблема в случая е че ние сме губещата страна," Личи си, личи си. Впрочем, под "вие" имаш предвид русофилите, нали? Вие ОПРЕДЕЛЕНО сте от губещата страна, защото плана на шефовете ви се провали с гръм и трясък, което може да се види и по ревовете и истерията в РСМ. Красота. :))))

70

Анонимен

преди 1 година

Някакви бавнозагряващи се радват, ама ще си говорим пак много скоро като ни изпързалят и окрадат история и всичко и влязат в ЕС.

69

Браво

преди 1 година

Браво добре , че не приехапредателските гласове на -герб , пп, дб

68

Анонимен

преди 1 година

Поне коялицията ДПС, ГЕРБ, ПП и ДБ се разкри е беше напразно, ама какво да се прави. :-)

67

Анонимен

преди 1 година

До Е как, проблема в случая е че ние сме губещата страна, защото ясно лъсна зависимоста на напите политици, тяхната безпринципност, виж как само за 2 дена зарязаха всичко в т.ч. и бюджета и започнаха да се занимават с РСМ, незнам дали осъзнаваш, но с това си действие ние демострирахме слабост и затова сега РСМ ще разиграят едно театро и много от нещата във френското предложение ще отпаднат, може да си сигурен в това

66

Minuva42

преди 1 година

Аз не разбрах някой да ги пита. Питаха България да вкарат ли условията в присъединителната рамка. България казва да и те влизат в рамката. РСМ ако иска да не ги изпълнява.

65

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм очаквал от Франция нещо в полза за България, но този път браво, макетата кръв пикаят :)))

64

Анонимен

преди 1 година

До до 42/59 "Много сте ми смешни с тая дума ,,опорка"." Защо ми се струва, че не ти е никак смешно. Може би не си се съвзел от грандиозния дипломатически провал на руснаците. Ех, а такъв хубав план бяха измислили. А то какво стана - пак същото! :)

63

Българ

преди 1 година

А В Северна Македония, ОСВЕН че трябва да спазват правата на българите, трябва да СПРАТ да КРАДАТ Българската ИСТОРИЯ.. Цар Самуил и ГОце Делчев са БЪЛГАРИ.. Илинденско- Пеображенското Въстание от 1903 г, е на БЪЛГАРИТЕ в Османската империя живеещи в областта Македония.... Тия в Северна Македония трябва да го напишат в УЧЕБНИЦИТЕ си по История !!!

62

Анонимен

преди 1 година

Макетата са напълно бавноразвити. Цяла нация ***....

61

Е как

преди 1 година

До Анонимен 53 "Какъв руски позор ?" Проваленото активно мероприятие, да прокарат уж "тайно споразумение" на българското правителство, да обвинят уж "западния" Петков в предателство, да налеят вода в мелницата на омразата, като насъскват РСМ срещу "лошите българи", да вкарат троянския си кон РСМ без да изпълни условията по договора от 2017, като по този начин създаде предпоставки за етнически напрежения, да насъскат българското население срещу "западния диктат". ПРОВАЛА НА КРЕМЪЛ Е ГРАНДИОЗЕН!

60

перко

преди 1 година

Браво на нашие политици които приеха това предложение? Топката е в полето на македонците и отук-нататък за тях става още по сложно.

59

Зозо

преди 1 година

Хахахахааааа, днес руската пета колона беше нокаутирана в последните секунди от Европейските сили и НАТО :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

58

Анонимен

преди 1 година

Сега франсетата ще променят предложението в щета на България за да се хареса на БЮРМ, а ениччарите в НС ще го приемат естествено. После някакви бевноразвиващи ще ни обясняват как Възраждане са в коалиция с ДПС, а не ГРОБ, ПП, ДъБъ

57

Анонимен

преди 1 година

Ако френското предложение беше в полза на сърбо-макетата, щяха да го приемат, ама то е в полза на "татарите" и те като ощипани госпожици го отказаха естествено :))

56

до 42

преди 1 година

До Анонимен: Много сте ми смешни с тая дума ,,опорка". Предателю, такава дума няма в българския език. Веднага става ясно, че си грантаджия.