135

Анонимен

преди 1 година

Ами стойте си там, където сте, аз съм с македонски произход, подчертавам български. Останалото е политика. България не трябва да отстъпва, сега пак го прави.

134

Анонимен

преди 1 година

ШЕ КАНДИСАТ. СЛЕД ОЩЕ 1-2 ГОДИНИ ГЛАД.

133

Anon

преди 1 година

Ми проблема е техен. Не разбраха, че докато се опъват полезен ход нямат.

132

Диана

преди 1 година

До Анонимен136 История не може да се краде - това е измислица на ***, които не искат да признаят истината, а гледат само как да се присмеят на хората, да ги унижат...Какво можеш да очакваш от едни ц.и.га.ни /каквито се оказаха сърбите по етнос!/, освен гадост и зарази..Не може такъв човек да живее като бял човек - нужни са му индийските дебри да се крие и пищи там до насита...

131

Анонимен

преди 1 година

Скоро да не стане че и албанската история да крадът българите от македония

130

Анонимен

преди 1 година

Ами хубаво бе, ние си направихме човещината, пък ако щат. Те са на зор, не ние.

129

Диана

преди 1 година

До Анонимен127 Не трябва да закриват държавата,а трябва да признаят България!Те въртят,сучат,правят всичко възможно за да ни унижат,за да имаме имидж на диваци и варвари..В основата на прехода на БСП е заложено същото положение-да се покаже на света какви диваци и варвари сме ние,очаквайки че ще има силни брожения у нас..Аз мисля, че тези факти не са за подценяване и не трябва да ги отминаваме повече без внимание!.Сърбия трябва да си плати за 100 годишното унижение на българите в РСМ !

128

Димитър Кетипов

преди 1 година

Тия и те знаят какво искат... Да ви се ненавиди на шараните

127

Анонимен

преди 1 година

*** ората са си прави,гламарете у ЕС скоро ще гласуват и ще приемат решение нито една държава да не може да дава вето.И те така един търговски съюз ще решава дали ще имаш достъпни цени за ток,вода и парно,какво да учат децата ти,ще ти набива медицински екперименти и т.н.А *** нали сме антикомунистически МАГАРЕТА и сме вече в демократичната европа макар с парцалките на гъзо.

126

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 127: "Откажат ли се от езика и историята си /независимо ,че са изсмислени през миналия век"? Ако РСМ с измислена от тях история ще се доказват като държава нямат място в ЕС. Все пак има нещо, което обединява държавите в ЕС и то се нарича европейски ценности. А присвояването на чужда история не е от тях.

125

Анонимен

преди 1 година

Откажете им веднъж завинаги бре! Кво ги баламосвате. Няма ЕС и толкоз.

124

И този

преди 1 година

В ЕС се готвят да променят правилата за вземане на решения.И когато почнат да решават без Бг нас умните/ необразовани и лупави/ българи никой няма да ни пита.Пак и това е добре.Сега да му мислят онези същите прости и загубени от другата страна бивши българи.Но накрая резултатът ще един-велика Албания и бежанци.

123

Малко за политика

преди 1 година

Да не бързаме. Имаме за пример опита на Гърция. Сега вече и ЕС казва на РСМ какво се очаква от тях. Когато се приготвят тогава ще започнат преговори за присъединяване с тях. Но да сме наясно. България е одобрила само това предложение. Ако утре ЕС го замени с друго, вето пак можем да наложим

122

Анонимен

преди 1 година

До пффф 121 А да ти минава през ума, че френското предложение просто не ги устройва ? Откажат ли се от езика и историята си /независимо ,че са изсмислени през миналия век , около края на ВСВ / , трябва да закриват държавата си . Нямат си нищо друго , затова се държат за него

121

Диана

преди 1 година

До Анонимен123 Къде го видя това достойнство на македонците "***"? В РСМ македонците не предат - там управляват сърбите! А че ние стигнахме до днешната дълбока криза се благодари на БСП и нейното краварско задкулисие..И утре отиди и гласувай пак за БСП щом това толкова много ти харесва...Тъ.па.нар! Народът никога не е виновен - виновни са тези, които го управляват! Виновен е преходът на БСП и БСП трябва безусловно да изчезне от политиката на България! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123Какво значи достойнство според теб, да признаят че са българи ли ? :)) За да си в ЕС требват компромиси, щом те не желаят да правят такива, значи да си одят у Београд :)))

119

Диана

преди 1 година

До пффф Никакво руско лоби не преде там когато нещата опрат до македонците - сърбите скъсаха от раз с Русия, която настояваше България да бъде център на Югославия, опасявайки се, че ще си върнем македонците..Сърбите са хора без морал! Те разбират само от бой и трябва да си го получат в съда, според мен..

118

Анонимен

преди 1 година

ДОРИ македонците имат повече достойнство от нас,продажен,глупав,заблуден народ,***

117

Буяр Османи

преди 1 година

е чист македонец да знаете....толкова колкото и Обама е бял.

116

пффф

преди 1 година

Руското лоби е силно в РСМ. Сами се пънат, че искат в ЕС, но после сами си скачат на спирачката, за да не започне дори процесът. СмЕх! Добре, че имаше достатъчно смели политици в България, които да успеят да я направят част от ЕС и НАТО, че сигурно и до днес щяхме да я караме като през 90-те.