101

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

До Анонимен 107Ще ти се. След изборите друга песен ще запееш. ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА НА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ЗАТОВА ТРЕПЕРИТЕ НА ИЗБОРИТЕ.

100

Анонимен

преди 1 година

Василий не е трябвало да ослепява. Трябвало е да избие поголовно населението на измислената Македония с още по измисления Самуил, дето бил цар. Никакъв цар не е бил, а нещо като бос на мафия на около двеста хиляди овчари около Охрид.

99

Костадинов

преди 1 година

е абсолютно прав! Но страхливите партийни и чиновници не смеят да мислят. Каквото им наредят!

98

Анонимен

преди 1 година

Вижте ги как на първата снимка си гугуткат мис Дулово и бившия служител на ГЕРБ Христов... Ех, идилия ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС - гласуват за падане на ветото, за пращане на оръжия в Украйна, раздадоха си и парички покрай локдауните инициирани от тях унищожавайки малкия бизнес. ДБ, ПП, ДПС, ГЕРБ и тяхната патерица от 30 години БСП правителства = В.Н.Л. Прозрачници. Иначе не забравяйте какво диктума БТВ и Нова - Възраждане е националния проблем. За кои точно политики е проблем Вие виждате. :}

97

Анонимен

преди 1 година

Тия сега така говоря,но при коментар върху цената ще си променят решението!

96

До 112

преди 1 година

Турците и българите нямат общ език, докато с македонците езикът е общ. Общи традиции и обичаии.... И за това е логично това което казва Костадинов.

95

д

преди 1 година

Добре реално погледнато това което Копейкин иска е няква болна фантазия, в която ние по военен път ще си върнем Македония, друга причина да не искат френското предложение НЯМА!

94

Анонимен

преди 1 година

Представям си какво щеше да стане ако това предложение за падане на ветото не беше Френско а беше на правителството на България. В Народното събрание вече щяха да се бият.А сега е мирно и спокойно.

93

Анонимен

преди 1 година

До ИзглеждаТова ли е позицията на България? Излежда тогава България заслужава възраждане.

92

ф

преди 1 година

Много постен плакат, Копейкин явно е спестил и от това... не му достигнаха няколко копейки за 1 Евро

91

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са агенти на Путин, национални предатели. Водят БГ към война с раздухването на македонския въпрос. РСМ да влиза в ЕС, за да се спре граничната престъпност, като се изравнят цените

90

Изглежда

преди 1 година

само Възраждане е българска партия!

89

Анонимен

преди 1 година

За какво бързате в България? На нас не ни се бърза за ЕС.Ние чякаме над 20 години.Можем още.Спокойно не са бийте.Не създавайте напрежение заради нас.Ние искаме да си оправите държавата,а не обратното.

88

Анонимен

преди 1 година

На това му се казва териториялна претенция. Това нещо не че саме е недопустимо, а може да доведе до огромни последствия за България. На края на деня не трябва да забравим че сме 21ви век

87

Коментар

преди 1 година

Все едно Турция да каже че България е Турция!Простотии!

86

До Анонимен 100

преди 1 година

О, не се притеснявай за нас, теб не те знам от къде си, но българите ще се справим, както винаги

85

До Анонимен

преди 1 година

Напротив точно защото мислим за децата подкрепям Възраждане . За една независима и отстояваща интересите си държава която не *** на никой нито на САЩ нито на ЕС нито на Русия още по-малко на Турция . За да могат децат ни да имат бъдеще тук а не дастват еничари на запад Точно сега се вижда какк като свирнат господарите ГЕРБ-ПП-ДБ и ДПС веднага забравят разприте и гласуват каквото им кажат.

84

Анонимен

преди 1 година

74 аз съм от пиринско и е точно така. Имаме достатъчно римляни и такива неграмотници не ни трябват.

83

22

преди 1 година

Тези мало__умници объркаха НС с уличен митинг

82

Гъзраждане са

преди 1 година

П Р Е Д А Т Е Л И Д О Л Н ИКостя Копейкин вече е богат, но е лакомия