121

Анонимен

преди 1 година

Да отидат с тези плакати в македония. Да видят какво ще им се случи. Каквато и да ни е историята, явно македонците не се приемат за българи. Факт.Това е тотален цирк от страна на копейкин, платен от русия.Ако някий в турския парламент излезе с плакат България е Турция, само на база историята, как ще реагира копейкин?

120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 149 Отгоре има заглавие споразумение за ОТМЯНА на ветото при приемане на Македония в ЕС. Споразумение на България е с Македония, но Македония се отказа.

119

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1444 Бащата на Александар Македонски кой е. При LBGT не се знае койе баща и кой майка, защото са трети пол или от един пол.

118

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 145 "Това френско е капитулация на България." Я кажи кое ТОЧНО във френското предложение е "капитулация"? Ти въобще ЧЕЛ ЛИ СИ ГО?

117

Анонимен

преди 1 година

Македония не е България! Това е истината,факт на 150г. и по тази причина, за да защитим българския интерес, българската история и бъдещето си като суверенна държава и свободен народ, френското предложение за падане на ветото не трябва да се приема!Каква е цената на компромиса, който ни предлагат? Закрихме ядрените си реактори,заради френския интерес с лична печалба за кунева. Сега кирчо срещу какво заплащане и какъв пост предава българските интереси?Няма никакви гаранции за България!Предатели!

116

До 142

преди 1 година

Кръвта вода не става. Това тяхно "отношение" не е репрезентация на обикновения гражданин на РСМ а на политиците им продали се на други...... в това е големия проблем.

115

Анонимен

преди 1 година

"Цял свят произлиза от маймуните, само ние произлизаме от българите" - самопризнание на бившия премиер на FYROM, ЗайоБайковски.

114

Анонимен

преди 1 година

Това френско е капитулация на България. Отгоре пише точно и ясно че е за отмяна на бг вето. В замяна на отмяна бг получава обещание за някакви бъдещи дйствия на Македония но от Фрамция ли, от САЩ ли от Македония не е ясно. Ами то е по-зле и от калпавяи договор от 2017 г. който Македония отказа.

113

Анонимен

преди 1 година

"Александър Македонски, той няма нищо общо." - като им кажеш на македонците, Арександър Македонски им капе мед от сърцето, ама като им кажеш, че е първото LBGTQ в световната история сменят тона и викат: "А, ние на баща му сме фенове, не на него."

112

До 135

преди 1 година

99.99% от гражданите на абсолютно всяка държава се считат за "бедни" по местните стандарти, но точно тези бедни избират господарите си които ги наричат "бедни" в последствие, сес се къде е иронията?

111

Лира Копейкина

преди 1 година

Ахмед Доган маибе, а Бойко Борисов ми плаща.

110

До 135

преди 1 година

И после се сърдят на Василев и вадят думи от контекста...ми това ви е "социалната" политика герб...да го д.х.т бедните! Но този път вие ще го Д.Х.Т.Е

109

Martin Bormann

преди 1 година

Северна Македония е бивша Българска провинция. Те нямат история която да не е свързана с България, няма Александър Македонски, той няма нищо общо. Сегашните управници в РСМ стискат кокъла по нареждане от други институции които не искат да видят силна България..... виждали са я в миналото.... не им харесва ;)

108

Анонимен

преди 1 година

Как сладко си гугуткат мис Дулово и бившия служител на ГЕРБ Христов... Ех, идилия ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС - гласуват за падане на ветото, за пращане на оръжия в Украйна, раздадоха си и парички покрай локдауните инициирани от тях унищожавайки малкия бизнес. ДБ, ПП, ДПС, ГЕРБ и тяхната патерица от 30 години БСП = В.Н.Л. Повтаряйте вечер, преди лягане, по 30 пъти на гладно, мантрата на любимите канали на властта - БТВ и Нова - "Възраждане е моя проблем." - разправят, че вдигало АйКюТу ;}

107

555

преди 1 година

След преглъдката на Капейкин с Пеевски, отново има пари за тро*лове и форума пак заприлича на свинарник.

106

Анонимен

преди 1 година

На 10 февруари 1947 г. в Париж България е подписала мирен договор, с който приема днешните си граници от около 111 хил. кв. км. Това е международно-правен акт, който няма как да се промени. Бълнуванията на всякакви патриотари за българската Македония са прах в очите на заблудени индивиди. Трябва да спрат спекулациите с миналото и да гледаме напред. заради Македония преди повече от вмек консумирахме две национални катсатрофи, сега не ни е нужна трета.

105

Анонимен

преди 1 година

Македонците да не са луди да се пишат българи и да ги управляват клоуни и чалгари и служебни ***? На хората им трябва свобода и европейска култура, а не вашият комуфатмашки фашизъм. Нямате какво да им предложите.

104

Костадинов

преди 1 година

Постъпва най-правилно! Всички други страх ги тресе!

103

До 112

преди 1 година

Вярно е! Но нашенци не им "отърва". Няма да има папкане е от евросубсидиите.

102

Анонимен

преди 1 година

Копейкин е отчаян , но това което прави е престъпно!!!