141

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 169 Франция иска да даде възможност да преценят какви са ползите за РСМ да се присъединят към ЕС и дали те не са по-големи от това да слушат сръбските им господари, които така или иначе изпълняват каквото Кремъл им каже. Французите предлагат на РСМ ИЗБОР. България не може да пострада от това, тъй като в основата на това предложение е залегнал договора, който нас ни интересува. Протоколите са нещо, което България може да контролира. Затова РСМ се дърпа.

140

мм

преди 1 година

Погледнете бездарната политическа върхушка на мафията, вижте опърпания, окаян народ. To ние не щем да сме българи, па камо ли те.

139

до 164

преди 1 година

Явно хал хабер си нямаш от история царя не е подарил македония на фашистите най-големите предатели Георги Димитров и Васил Коларов я подариха на Сърбия.

138

Анонимен

преди 1 година

МАКЕДОНИЯ МОЖЕ ДА Е БЪЛГАРИЯ, АМА БЪЛГАРИЯ Е КРАВАРИЯ.

137

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 165 Това споразумение между България и Македония ли е или е емжду България и ЕС. Защото на ЕС не може да се вярва. ЕС един път кажат едно а после друго срещу България. Между България и Македония го има и сега но не се изпълнява. Какво точно иска ЕС с френското, че ако Франция поритисне Македония тогава България по-добре да преговаря с Франция.

136

Анонимен

преди 1 година

Иванов и Атанасова са поредните продажници и предатели.

135

555

преди 1 година

Копейкин е бледо копие на Волен. Всеки знае, че като пада рейтинга (защото си се гушнал с ДПС )трябва скандал за да неграмитния ти електорат се надъха. Волен поне имаше някаква "класа". Арестуваше магазинери, ходеше пиян куче по студията в ТВ, въобще циркаджия от класа, а Копейкин е посто циркаджия.

134

Анонимен

преди 1 година

ДА, ДА, РАЗБИРА СЕ, ТО И ТУРЦИЯ Е БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ Е БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ Е БЪЛГАРИЯ ОБАЧЕ ТЕ НЕ СА СЪГЛАСНИ КАКВО ДА СЕ ПРАВИ.

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 163 "Тука в сайта беше публикувано споразумението което преписва договора от 2017 г. но България се отказва от вето за да почне Македония." С други думи, Македония може да влезе в ЕС само ако изпълни договора от 2017 та. Това ли е "предателството"?

132

Анонимен

преди 1 година

До МММ А къде е царя и фашистите които подариха Македония на Гърция.

131

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Тука в сайта беше публикувано споразумението което преписва договора от 2017 г. но България се отказва от вето за да почне Македония. А пък протоколите са празни и тепърва ще се решава между България и Македония срокове. Липсва и цели периоди от история напр. ключов като 1912-1940 г. няма задължение за тайните служните на Югославия от тогава както и в историята. Бг подписва празен лист на Македония и се отказва и от вето и чака в бъдеще, но Македония взема парите и гледа србска тв

130

МММ

преди 1 година

Къде бехте мааа ви "националистическа" преди повече от 70 години когато идейния ви татьо Дълбоко Омразния Гошо Тарабата направи зорлем онея клети българи "македонци"? Когато ги продаваше заедно с костите на Гоце на Тито? За да угоди на "братска" Русия? А? Лапахте македонска наденица и рипахте на сръбска музика! И сега повечето "националисти" сигурно пак рипат. Пускайте македонците да си вървят по пътя. Злото е свършено отдавна. Никога повече няма да ни припознаят, и има защо. Айде цъкайте сега!

129

...

преди 1 година

Абре не знам, ама знам, че тез от възраждане са новите псевдо патриоти! Не за друго ами и те се надупиха на ДПС!Така, че когато един такъв почне да ми говори и аз вече знам, че ме лъже! Та такива ми ти неща!

128

Анонимен

преди 1 година

До До 148/154 "Опитай се да обясниш на Дедо Байдън, че Тексас не е Америка от много време" Умрях от смях като прочетох неадекватното сравнение. Тексас е щат в САЩ откакто са се обединили Севера и Юга, РСМ не е част от никаква българска държавна структура от над 70 години. Разликите продължават с каквото се сетиш. Изобщо, недоучилите защо се натискате да "разяснявате"?

127

Marin Bormann

преди 1 година

Ах ти неразумний и юроде, не разбираш ли, че без твоя глас, иззрода не може да вземе властта? Само с твойта овча подкрепа ще може да те стриже той отново и отново и отново

126

Анонимен

преди 1 година

Изражданье въобще не ги *** за Македония. Важното е да се вдига пушавица и да се хранят от каквото могат,а и да слушат Митрофанова, която ич не и харесва да има обединени Балкани.

125

Анонимен

преди 1 година

Един прокъсан и удавен в мизерия народ...вижда само една възможност да се чувства значим. Това да спира македония и да се бие в гърдите, че е българска. Да, жалко е, историята ни раздели с македонците, но реалността вече е различна. Те искат да са си отделна държава и ние трябва да го приемем.Разбираме се за историята и българите в македония и ги оставяме да вървят по оътя си. Всичко останало е руска и сръбска пропаганда и интереси.

124

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 152 "Отгоре има заглавие споразумение за ОТМЯНА на ветото при приемане на Македония в ЕС." Това не е вярно. Дай си източника.

123

Анонимен

преди 1 година

Феновете на *** защо се прегръщаха с Пеевски? "Големите" българи смешници ще приключат и те като волен на бокл....

122

До 148

преди 1 година

Опитай се да обясниш на Дедо Байдън, че Тексас не е Америка от много време..... дали ще те огрее?? :))))