16

ФАКТ

преди 1 година

За по малко от година жалкия фигурант и шaйкaта му гр индъри върнаха България с 25 години назад!!!

15

Анонимен

преди 1 година

в бг с условия или без цените не падат.

14

Георги милиционера

преди 1 година

Бачкайте повече! Наскоро ми вдигнаха пенсията на 3600 лв, малко са ми. Едвам ми стигат за Джак Даниелс и черен хайвер. Пък и мерцедеса гори много.

13

Анонимен

преди 1 година

12 години герб - дпс 15 години членство в ЕС и за капак Киро агонията . Видим резултат . Евроатлантиците работят за вас .

12

хм

преди 1 година

Когато въпросните базови суровини скачаха, всеки ден се пишеше за това на първа страница с големи букви и цените се вдигаха още на следващия ден, сякаш суровините са кучени вчера на високата цена. Сега като падат пълно мълчание и никой не говори, че разходите на производителите падат и печалбите стават космически, защото държат цените високи. Защо не намаляват цените? Ще кажат ама ние сме купили на високите цени, трябва да минат 2 месеца докато се изчистим. А тогава цените пак може да се повишат

11

хм

преди 1 година

Какъв инфлационен натиск има точно в момента, като по световните стокови борси, всичко пада много здраво последните 10 тина дена. Слънчогледът от 2 000 лв/т сега е 1 200 - 1 300 лв/т., пшеницата падна с 20-25%, медта и алуминия паднаха много, металния скраб падна почти двойно, палмовото масло само в понеделник падна с близо 10%. Петролът за седмица е 10-12% надолу. Да сте прочели по медиите нещо за това? Не, защото целта е да има инфлация. А условията в момента са за спад на цените.

10

Анонимен

преди 1 година

промяната на радев е факт

9

БГ Гражданин

преди 1 година

Нормално. Тъмните вкараха троянския кон Славчо Вампира да разбие Демократичната Общност.

8

един

преди 1 година

Стига с тези деца, не повече от две трябва. Не виждате ли, че вземат по 30 години пенсии, кой ще плаща, да не си мислите, че са наредени да плащат все по-големи данъци? Истината е, че дещо пара има, се прибира от шепа хитреци, а се плещ.ят приказки от сорта как да се работи все повече. и като работих повече, какво стана? Стана ми крив животът и не ща да видя ни жив, ни умр.ял вече.......

7

Оф,

преди 1 година

пак се почва!

6

анонимен

преди 1 година

До наслушахме се - това е така откак свят светува. На друга планета може и да не е така. Не виждам как нещата ще се променят. Да, резултатът е такъв - няма да им създавам безплатни работници, това съм го чувал десетки пъти. В крайна сметка деца има този, дето не му п.ука с колко човека спи в една стая и дали ръфа коричката, и тук там някой богат.

5

анонимен

преди 1 година

Наслушахме се на нищонезначещи приказки. От кого е този натиск, и защо напр. у нас петролът е двойно по-скъп от световното му поскъпване? Защо не кажат в прав текст, че богатите намират начини да стават все по-богати, а бедните все по-бедни, внушавайки им, че просто са си недостатъчно умни и разни други лакърдии и на всичко отгоре, обвинявайки ги как не се размножавали, а трябвало работна ръка, но квалифицирана? Да, ама не. Навсякъде по света се въдят непригодните.

4

Анонимен

преди 1 година

В цял свят банките вдигат лихвите и ограничават парите в икономиката ,изтегля се най-огромната парична маса от 11 години насам ,и само това е пътя да се спре инфлацията ,а не да харчим и да наливаме в помощи и подпомагане -човека си го казва дайте им пари ,те отиват в магазина ,на бензиностанцията харчат ,после им дайте още помощи,високите цени не спират хората да харчат защото те имат пари,цените още повече хвърчат и така влизаме в една спирала без край -борбата с инфлацията е борба с харча

3

Костадин Костадинов

преди 1 година

Как така бе, нали свалихме Киро?

2

Точно и ясно

преди 1 година

В България се изтезават хора от милиции близки до Борисов и Гешев!

1

Анонимен

преди 1 година

Има, ала въпроса е от кого е тоя натиск! Той Макрон си признал че от него идва големия натиск да се пишем говорещи македонски, та въпроса сега е кой ще си признае, че заради него купуваме стока с 50% увеличение, без изобщо това да е нужно!