76

Павел

преди 1 година

Инфлацията е 70%.За основните хранителни продукти.Кой и как ги смятат 12.Всеки ден си копуваме храна всичко останало може да чака.Сега много моля да ни кажете методиката за изчисляване на инфлацията. Всеки български гражданин има право да я знае.Какво има в тази потребителска кошница?Отчетено ли е колко често копуваме дадени стоки или изобщо не ги копуваме.

75

Бойко Борисов

преди 1 година

Само аз мога да ви оправя. Аман от ***.

74

Симеон Дянков

преди 1 година

Този натиск над цените не се бори с увеличения на заплати и пенсии ,а чрез масови съкращения на държавни безполезни хрантутници свиване на разходи и бюджети и орязване на всички министерства комисии и нервентабилни пера ако не искате до есента да стигнете до хиперинфлация а зимата да водите гражданска война,

73

Augusto Pinochet

преди 1 година

БРАВО ЕДИН, ЧОВЕК ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ТАЗИ ИНФЛАЦИЯ НИ Я НАТРИСАТ ОТ ЕС. БАБА ФОН ДЕР ЯГА КАТО КИРО ЛЪЖАТА НЕ СЕ СПРАВЯ И ТЯ С УПРАВЛЕНИЕТО - ПОЛИТИЧЕСКА НЕМОЩ.

72

Анонимен

преди 1 година

Няма пазарна икономика, няма всесилна ръка на пазара. Който поддържа тази теза, е лъжец и грабител! Всичко се контролира! Субективният фактор в повишаването на печалбите е невидим само за наивници. Какво да правим, това е въпросът?! Какво да правим, когато безцеремонно ни ограбват и лъжат?Има протокол за лечение, просто трябва да се прочете и приложи! Светът не е се родил тази сутрин, и все още има човешка памет, описана в книгите.

71

Анонимен

преди 1 година

раздаването на пари на калпак, което к0мунетата направиха, само взриви инфлацията още повече. а 20-30 лв повече за пенсионерите не са им от никаква ползва, но източват и без това разграбената държавна хазна. трябва да се подпомогне бизнеса в малко населените места и да се възобновят проектите по общините, за да има работа за хората.

70

Анонимен

преди 1 година

До 80:Много си прав , нали за това , решиха и свалиха това правителство , дразнеше ги че то започна да дава повече пари на хората!!!

69

Анонимен

преди 1 година

Червения балон се надува, надува и мутричките вече показаха на татъовците, че държава може да се обере и със счетоводни фокуси и силна медийна поддръжка, а не като тях , толкова грубо като 90-те години. Който не е проумял какво значи крадлив комунист и не е вземал мерки - да плаща

68

Анонимен

преди 1 година

Българина хем е гладен , хем и с фасон!! Всеки да се простира , според чергата си!Ама не ревете толкова , щом сте търпяли 32 год.разни политичета да богатеят на ваш гръб , а да казват на хората " НЕ ИСКАЙТЕ ПО- ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ЧЕ ЩЕ СЧУПИТЕ ДЪРЖАВАТА!!!!

67

Анонимен

преди 1 година

Просто не трябва да се купуват излишни и скъпи неща. Оня ден , заведенията по центъра претъпкани, хем вече са с двойни цени. То вече 50 лв за двама едва стигат да хапнат. Купете си кило пържоли за 10 лв, врътни си ги на тиган и гуляй с половинката цяла вечер. Зор да се изтипосаме "на центаро".

66

Анонимен

преди 1 година

До 70 коментар: Щом много , обичаш да се ровиш в мръсното , бельо на премиера, какво ще кажеш за Бойко и Мата Хари ?Кирчо не е крал от нас пари , за да плаща на елитни *** по 5000 лв за вечер!!!!За това сега, когато отидеш до магазина се сещай за това!

65

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 71,Ало хлапаците с основно образование да не се обаждат по форумите. Нямаш елементарна икономическа и финансова грамотност.

64

Хаха

преди 1 година

Има силен натиск да не се купуват повече стоки

63

Анонимен

преди 1 година

"трудът на българите да бъде заплатен с една от най-ниските стойности." Абе тоя скоро май не е правил ремонт у тях. "МайсторчЕтата" така наречени, секат глави откъм кръста, плочкаджии и всякави такива бачкатори не си мърдат газа за по-малко от 400-500 в на ден! Я ги сметнете за 22 работни дни , по 10 хил на месец! В Германия не взимат такива пари. Приятел в Дортмунд слага гипсокартон , повече от 3000 евра не може да ги докара. МНого си повярваха тука, сами си вдигаме инфлацията.

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.59 Как ще унищожите Русия икономически бре, lоut? Не четеш ли, че заради спирането на руски газ Германия и Италия преминаванат на спрените от тях преди години ТЕЦове, а Франция - към АЕЦове, на каквито М.Кунева спря в БГ 1-4 енергоблок! Досега жената, на която съпругът й направи цели 7 деца, наказваше чрез ЕК държавите, които използват ТЕЦ, но сега такива ще окадят въздуха на Дойчланд. А Русия ще премине към Азия и заедно с Китай и Индия ще стъжни живота на президент Байдън.

61

КироЕВиновен

преди 1 година

Сега е модерно всеки да надува, обаче нека все пак не забравяме, че всеки един от нас решава какво и как да купува. Иначе когато средата на миналата година другите държави взимаха мерки против инфлацията Киро натискаше Лена, сега вече се сетил ами то свърши вече пич, и тези 12 лева дето ми ги даваш по-добре на някой пенсионер, ти заради едното БКП в коалицията натегли заеми за пенсионерите а уби бизнеса.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 "Цените растат, когато има търсене..."__ И АЗ СИ КУПУВАМ КИЛО ПАРМИДЖАНО ЗА 180 ЕВРО ИЗЛАПВАМ ГО ЗА ЕДИН ДЕН И СЛЕД ТОВА 29 ДНИ ФОТОСИНТЕЗИРАМ НА ВОДА СОЛ.

59

Анонимен

преди 1 година

А тази простотия на Гьоко-НОИ с отрязването на половината пенсионери от повишение на пенсиите заради това,че банкянският СИКаджия ни отряза цели 6 години - на 2 пъти по 3 години и съответно чиновниците на НОИ не ни ги признаха като стаж за повишение! Леле Бокооо, дупе да ти е яко на теб и ГЕРБ заради тези просташки истории! Търси си електорат за гласуване, банкянски хубостник и лъжец! Голям наглец се извъди!

58

Нямаш левче за WC ?!

преди 1 година

Скъпо ти е на морето. Стой в панелката за най-евтино!

57

Анонимен

преди 1 година

Падна ли ви , мантрата че Кирчо бил виновен за вдигането на цените! Ама , много хора се упражняваха в тази реторика! Истинската ни причина е че сме бедни, а доходите ни са най - ниските в ЕС , заради крадливото , некадърно управление на ГЕРБ , които не направиха нищо съществено за повишаване, доходите на хората!За това , инфлацията при нас се усеща , най- осезаемо!