56

Antinwo

преди 1 година

България страна с всезнайковци които все са ****ани . В Ирландия всичката храна дори и олиото ми е по евтино от нашата държава . А цените са им едни и същи от месеци . А заплатата ми е 2100евро . Наистина няма шанс за държавата ни с тоя народ .

55

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен 63 ти в азия ли си се родил, несретник? или пак "великите сили" са ти виновни. виж прочети неко книжка, не изказвай се неподготвен

54

Анонимен

преди 1 година

Ще простят Костя,даже и песни ще пеят.Младите вече не са и българи в оня истински смисъл.За тях родината е Европа.

53

Анонимен

преди 1 година

Не знам от къде този извади тези 12% годишна инфлация, след като ЕВРОСТАТ, за миналия месец говори за 25% на годишна база. За България, разбира се. Поредните фалшиви новини на платени НПОшници!

52

Анонимен

преди 1 година

ЕС не може без ресурсите на Русия, но те трябва да са евтини. Русия не можем да я унищожим военно, но можем да я унищожим икономически с постоянни санкции и като я притискаме и задушим от всякъде с НАТО и враждебен обръч. Ако Русия не бъде унищожена и разделена на няколко демократични страни, на ЕС може да се сложи кръст както в икономически, така и в политически смисъл.

51

Анонимен

преди 1 година

Русия получава рекордни печалби от газ и нефт, това което харчи в Украйна е само нищожна част от парите които плащаме за газ и нефт.

50

Анонимен

преди 1 година

Ракетите Сармат влизат на въоръжение в руската армия до края на годината, за това трябва да ударим Русия преди това. Може да загинат 100-200 милиона в Европа, но цената си заслужава, иначе ако Русия не бъде унищожена сега западът трябва да се прости с добрия богат живот.

49

Анонимен

преди 1 година

Както и да се реши ситуацията със "Северен поток-1", Европа във всеки случай вероятно ще се изправи пред най-тежката зима в цялата си следвоенна история. Цените ще бъдат възможно най-високи. А в страни като България ще бъде страшно.

48

До анинимен

преди 1 година

Анонименпреди 18 секунди 0 0Колко деца загинаха от снарядите които България доставя на укрофашистите да обстрелват цивилно население.Брат ти мало.умник ли си

47

Анонимен

преди 1 година

Мене дневната стафка по ме кефи от почасовата, требе да го направат на дневна стафка.

46

Мхмм...

преди 1 година

Не ми трябва да съм икономист или някакъв специалист за да разбера, че проблема у нас от край време са доходите. Не се ли оправят те, никога няма да се оправим и ние като държава, защото бедния човек е зависим от всеки и от всичко.

45

Анонимен

преди 1 година

Колко деца загинаха от снарядите които България доставя на укрофашистите да обстрелват цивилно население.

44

Анонимен

преди 1 година

Защо да се увеличава минималната работна заплата,да го направят да се заплаща по чаова ставка,че сега има хора дето за цял ден не вършат никаква работа !

43

Русия губи

преди 1 година

Украйна печели! 22 юли 2022 в 4 сутринта немските гаибици САУ PzH2000 загърмяха по *** позиции! Ще горят всеки ден! Русия губи, Украйна печели!

42

Анонимен

преди 1 година

Аз живея добре при демокрацията, богат съм и правя пари, само пpocтите и некадърните ръсофили нямат пари да си плащат отоплението и храната.

41

1280

преди 1 година

Некадърното правителство падна най-после. Според тоя нефелник, ако не се приеме бюджета на некадърното правителство щяла инфлацията не знам си какво си. Напълни се с жълтопаветни нищоправещи платени викачи. Карай си тротинетката, ходи си на прайда и не се занимавай с неща, които не разбираш е шебек

40

Анонимен

преди 1 година

Ценита падат, но рашистите ги бутат нагоре.

39

Правителството падна

преди 1 година

Тези които се оплакват от инфлацията и смятаха ,че Петков е виновен трябва да са довлолни. Сега Тошко , Боко , Карадайъ и Копейката ,каквито са велики икономисти ще овладеят ли инфлацията?

38

Анонимен

преди 1 година

Цените растат, когато има търсене. Насочете се към продукти, на които цените са нарастнали минимално. Слабо ме интересуват цените на храните, защото са малка част от месечните ми доходи, но си имам сметката, все пак. Купувам вносни гурме сирена, морски дарове и колбаси, хубави вина, фермерско мляко от съседа до вилата ми, домашни яйца, сирене и кашкавали, месо от био ферми, както и зеленчуци. Цените не са мръднали особено. Ако човек знае какво да купува, няма да му е скъпо.

37

бонго

преди 1 година

Ще растат и ще летят даже, защото енергетиката ни е в частни ръце и си гонят печалбата. Никаква причина няма токът да е скъп у нас - наши ресурси, наша работна ръка. За горивата - също - купуват евтин петрол, стои в наши складове, с наш персонал, но ни го продават скъпо и прескъпо. А енергоносителите са основата на инфлацията.