121

Анонимен

преди 1 година

Те наистина се бориха с една шепа хора и мафията,които ограбват държавата и мафията ги събори, защото им отрязаха кражбите, това е!

120

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да върне маски и ваксини. Говориш глупости примитиве.

119

Асоциален Примитив

преди 1 година

Следващото правителство ще ви върне маските, ще въведе задължително инжектиране, ще се нaдупи на Русия и вие ще сте роби за вечни времена. Пожелавам ви руски стандарт на живот, руска канализация и руски пътища. Нека децата ви да са руски алкоджани женени/омъжени за други алкоджани ха-ха

118

Анонимен

преди 1 година

Откакто киро и корнелия управляват всичко е много по добре. Построиха магистрали, мостове и тунели. Цените не са мраъднали а заплатите ни скочиха няколко пъти. Няма корупция, няма престъпност. Швейцарци емигрират в България. Това ми е достатъчно, не искам повече промяна!!!

117

Анонимен

преди 1 година

Тези хора там не ми изглеждат бедни и страдащи и едва ли са имали проблем при управлението на който и да било. На мен лично би ми било интересно интересуват ли се какво става по света, примерно какви мерки коя държава въведе средата на миналата година, следят ли и тук колко месеца му даваха жокери на Киро за това лично Мика Зайкова поне 30 пъти по телевизията ги изброяваше и дава ли си сметка Киро, колко унизително е да ми върне 12 лева като преди това трябва да извадя едни 200 да нпълня?

116

Анонимен

преди 1 година

Ще сменят ли квартирката с Ленчето с друга без камери?

115

Анонимен

преди 1 година

Да, и аз го чух, че преди да си тръгнат симпатизантите са почистили и оставили няколко чувала само да се съберат. Браво на хората. За разлика от джендърчетата от другата страна сигурно е , че цял живот са работили за прехраната си.

114

Анонимен

преди 1 година

Довиждане, довиждане:))))))))))))))Айде чао и към панделата

113

Анонимен

преди 1 година

Борбата беше между хората , които ограбват България и новото правителство, Слави развали коалицията и я бутна, заедно със старите крадци.

112

БРИКС

преди 1 година

БразилияРусияИндияКитайЮжноафриканска републикаЩе създадат единна монета.Край и на господство на зелената тоалетна хартия наложена на света диктатура от господарите на Кирчо. ФаЩ да си приберат Тортата и пипалата

111

Анонимен

преди 1 година

Бивши комунисти,псевдо демократи и *** марионетки заедно,Ако това е еталонът за промяната,Бог да пази България!

110

Анонимен

преди 1 година

Малките нагаждачески комунистически формации БСП и ДБ трябва да се обединят за изборите за да оцелеят!

109

Анонимен

преди 1 година

Петков е м.р.ъ,с,на европейска и.з,м.е,т и по.д,ло.га!

108

Анонимен

преди 1 година

Мафията си е държавата, не могат да е изгонят протестиращите, с право протестират, ама и срещу Бокича протистираха масово, какво стана после ? Мафията са политиците, те вече не носят бухалки и анцузи като през 90-те, те са в самата власт :))

107

Анонимен

преди 1 година

Слави, защо развали коалицията? Защо? Защо? Защо?

106

Анонимен

преди 1 година

Ред е да пробваме Янев.

105

Анонимен

преди 1 година

Да, пак се започна с масовото зомбиране, виждате ли тези дето подкрепяли били умните , образованите, младите и красивите, а другите били купените с автобусите. Само по едната телевизия репортера каза, че първоначално е имало много привърженици на Възраждане, но след като са дошли тези от ДПС и те си тръгнали и обясняваше, как са се снимали с депутатите от ДПС и като каза, че преди да си тръгнат са събирали *** от паветата в чували и го прекъснаха, че не трябва да се казват такива неща

104

sofeto

преди 1 година

Новософиянците от провинцията си ги избраха и днес ги изпращат по живо по здраво в историята, кирчовци и кокорчовци!

103

Анонимен

преди 1 година

Колко кратко управляваха ,но какви поразии направиха! Таланти! Забелязвам как всяко следващо управление в БГ е все по-некадърно,сервилно към САЩ и ЕС,корумпирано,продажно,лъжливо .....Добре е,че успя вота на недоверие и дано ГЕРБ не успее да състави правителство,но и избори да дойдат -кого ще избираме като всичките са маскари! Няма добра алтернатива,това е трагедията!

102

А бе

преди 1 година

Прав излезе Алгафари - Да си гледа фирмата с витамините и сладкарницата на жена си.И никога повече да не помисля за политика!